En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
günaydın kızlar dün yorgundum
iş yapamadı sularda geç geldi
kızım torunum gelmişti ben halama gitim
geldim bu gün yapacam inşallah
çamaşır atacam kaç el çıkar bilmiyecem
valizler boşalacak salon süpürülüp silinecek balkonu yıkanacak
yemek yapılacak

benimde ev toplanıcak bir sürü çamaşır var makineye atılıcak bebekle iş yapmak çok zooor

al benden de o kadar. evim kaç haftadır ellenmemiş vaziyette. iş çığırından çıkınca bi süpürge tıutuyorum o kadar.

dün akşam nasılsa birazcık babasıyla oyalandı da ben de bi iki iş yaptım.

-balkon yıkadım
-evi süpürdüm
-1 oda ve hol ile antreyi sildim.
-1 makine bulaşık yıkandı.
-1 makine çamaşır yıkandı, astım.
-çamaşır katladım vs...

ya günlük ödev versek bari on yaparız iyi olur

walla

seninki yine babasıyla duruyomuş benimki hiç bırakmıyor beni benim yerimden kalkmamla kalkıyor ta ki ben oturana kadar arkamda geziyo

süpürge yaparken benim de peşimde geziyor. hatta bazen süpürgenin borusunu tutuyor birlikte süpürüyoruz. ya da süpürgenin üstüne oturuyor ben de onu araba misali çekiyorum.
eşin dışarı çıkarabiliyorsa parka gitsinler. öyle daha kolay oluyor.
dün evi silerken onların olduğu odanın kapısını çektim ki gelip kovanın içine girmesin. yani iki arada bir derede yapmazsam iyice zıvanadan çıkıyoruz.

demekki cocuklarımızın huyları birbirine benziyor canım bazen babasıyla kaynanama gönderiyorum tam temizliğe başlayım diyorum sonrada yorgun olduğumu farkediyorum uzanıyorum kendime biraz vakit ayırıym derken bi bakıyorum hemen gelmişler

işte onu yapamıyorum hazır evde çocuk yokken yaptığım kardır deyip, başlıyorum son gazla. ne yapabilirsem yapıyorum onlar gelene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…