- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #28.441
benimde ütüm çok havadabenimde ev toplanıcak bir sürü çamaşır var makineye atılıcak bebekle iş yapmak çok zooor
benimde ev toplanıcak bir sürü çamaşır var makineye atılıcak bebekle iş yapmak çok zooor
ya günlük ödev versek bari on yaparız iyi olural benden de o kadar. evim kaç haftadır ellenmemiş vaziyette. iş çığırından çıkınca bi süpürge tıutuyorum o kadar.
dün akşam nasılsa birazcık babasıyla oyalandı da ben de bi iki iş yaptım.
-balkon yıkadım
-evi süpürdüm
-1 oda ve hol ile antreyi sildim.
-1 makine bulaşık yıkandı.
-1 makine çamaşır yıkandı, astım.
-çamaşır katladım vs...
al benden de o kadar. evim kaç haftadır ellenmemiş vaziyette. iş çığırından çıkınca bi süpürge tıutuyorum o kadar.
dün akşam nasılsa birazcık babasıyla oyalandı da ben de bi iki iş yaptım.
-balkon yıkadım
-evi süpürdüm
-1 oda ve hol ile antreyi sildim.
-1 makine bulaşık yıkandı.
-1 makine çamaşır yıkandı, astım.
-çamaşır katladım vs...[/QUOTE
seninki yine babasıyla duruyomuş benimki hiç bırakmıyor beni benim yerimden kalkmamla kalkıyor ta ki ben oturana kadar arkamda geziyo
ya günlük ödev versek bari on yaparız iyi olur
günlük bir ev işi verelim bildiride yapalınödev derken ben pek anlayamadım galiba?
evet sen bu hafta ver iyi olurhaa şimdi anladım canım olur daha iyi olur hatta belki o hevesle işlerin birazını bitirir
demekki cocuklarımızın huyları birbirine benziyor canım bazen babasıyla kaynanama gönderiyorum tam temizliğe başlayım diyorum sonrada yorgun olduğumu farkediyorum uzanıyorum kendime biraz vakit ayırıym derken bi bakıyorum hemen gelmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?