- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #28.361
kızı 21 yaşında
ben cif yag söküc kulanıyorum çünkü çokFirin temizliginde neler kullaniyorsunuz belki bilmedigimiz bilgiler varsa paylasalim gunluk her dersimizde nasil olur
bende size cmt temizlik maceramı anlatayım.Yarım gün yardımcı bayan çağırdım,işten çıktım saat 2 idi işe başladık.Kadına dedimki sadece camlar ciflenecek birde mutfak temizlenecek(mutfak dolaplarımı herhafta sildiğim içn temizdi zaten)Kadın camları ii güzel siliyo ama camları ciflemiyo cifliyosun değilmi abla diyorum cifliyorum diyo ama bezin üstüne azcık bişi dökmüş cif bütün camı onla cifledi güya.Silerken heryeri su yaptı bide o suya cıplak ayakla bastı o ayakla evin heryerinde gezdi her yer çamurlu ayak izi oldu.Abla dedim şu paspası yere seriyorum su buraya damlasın sen benim sildiğim yerlerede basıyosun temiz kalsın dedim ama diyen benmiyim yine aynı bildiğine devam etti.Ben peşinde paspas dolaştırdım yinede o paspasa basmadı heryer çamurlu ayak izi oldu.Neyse mutfağa geçti dolabın üstüne gaztete serecek o ayaklarla tezgaha bastı gidince yarım saat tezgahı domestosla sildim cifledim tiksindim resmen kadından yaa.Camları ciflemesede ii güzel sildi.O silene kadar bende kapı avize sildim , toz aldım kanepe baza gardrop tv dolabı kısaca ne varsa hepsini çektim altlarını süpürdüm sildim perdeleri yıkadım astım,kadın gidince heryeri tekrar sildim,balkon yıkadım,wc duvarlarını yıkadım kuruladım sadece banyo duvarları ve prizler kaldı inş
5.30 saat temizlik yaptm geperdim
1.Gün
Balkonları yıkadım
Misafir odasının halısını süpürdüm,balkona attm havalansın diye...
misafir odasını dip köşe süpürdüm,sildim,tozunu aldm
Duvarların tozunu aldm
kitaplığı düzenledim çekmeceleri vs.Tozunu aldm..
1 sele çamaşır astım
perdelerimi makinaya attım
yatak odasını süpürdüm halısı balkona attm,yerleri sildim
duvarlarının tozunu aldm
bazanın altını süpürdüm
holu süpürdüm,sildim
tavanın tozunu aldm
mutfağı süpürdüm,sildim
Misafir Odasının camını sildim 2 cam :)
güneşlikleri ütüledim astım
tülleri astım
halıları serdim
Sofrayı kaldırdım
b.Makinayı çalıştırdım
Bulaşık yıkadm
Ocağı sildim
Çöpleri attım
Bana da gelsene
sular geldi çamaşı serdim mutvagın
iftar açtık şimdi çay içiyorumkendıme geldım ve mutfagı topladım makıneye bulasıkları yerleştırdım
fırını sildim
buzdolabını sildim
ocagı tezgahları sildim
buzdolabını arındırdım
halleylı pasta yaptım eşimi beklıyorum ve dızı ızlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?