- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #28.341
Canim cok skkn kizlar dun aksam sahurda kocamla kavga ettik nasil basim agriyo bi bilseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sıkma canınıDun daga cikmistik gece kalip doncektik sahurda kavga edince bastirip eve geldik hersey oylece kondugu yerdeydi namaz kilip yattim
Bu sabah kalkinca dagda yatmak icin kullandigimiz nevresimi carsafi otirmak icin kullandigimiz pikeyi de cikardim kirli sepetine attim
Mangaldan dolayi ustumuz cok kokmustu koyu renkli kirlileri de makineye attim yikaniyo
Bulasiklari makineye dizdim
Buzdolabina konmasi gerkenleri koydum
Copleri attim
Mangal gereclerni balkona koydum
Dagda yatmak icin kullandigimiz iki yorgani durup yerlerine koydum
Evi soyle bi usten topladim
Benim okuz hala yattigi icin yatagimi toplayamadim
bende misafir çagırdım kızla iş yapıyoruzDun daga cikmistik gece kalip doncektik sahurda kavga edince bastirip eve geldik hersey oylece kondugu yerdeydi namaz kilip yattim
Bu sabah kalkinca dagda yatmak icin kullandigimiz nevresimi carsafi otirmak icin kullandigimiz pikeyi de cikardim kirli sepetine attim
Mangaldan dolayi ustumuz cok kokmustu koyu renkli kirlileri de makineye attim yikaniyo
Bulasiklari makineye dizdim
Buzdolabina konmasi gerkenleri koydum
Copleri attim
Mangal gereclerni balkona koydum
Dagda yatmak icin kullandigimiz iki yorgani durup yerlerine koydum
Evi soyle bi usten topladim
Benim okuz hala yattigi icin yatagimi toplayamadim
canım işte herkesın hergunune uymaz sankı benım evde yapılacak cok temzılık yok bayrama aıleler zıyarete gıdılecek ama istersen sen musaıt oldugunda buraya yaz bız senın soyledıklerıne uyalım hem sen bızım buyugumuzsungünlük ödev vercenmi yas yarım yapalım işi
bu akşam kız kardeşim gelmişti on görmeye gitim annemler
tamam canım yarın artık yazarımcanım işte herkesın hergunune uymaz sankı benım evde yapılacak cok temzılık yok bayrama aıleler zıyarete gıdılecek ama istersen sen musaıt oldugunda buraya yaz bız senın soyledıklerıne uyalım hem sen bızım buyugumuzsun![]()
Çok ama çoooook zor olcak ama mecburdogru diyonda bu sıcakta hem oruc nasıl olacak acaba![]()
aynen öyle canım burada çok sıcakÇok ama çoooook zor olcak ama mecbur4 saat hiç durmadan temizlik yaptm şimdi bi yarım saatlik mola verdim sonra gene devam çok aşırı susadım
![]()
Bende vericem 4 gün boyunca vallaha pert oldum iftarı suyla açıcam öldüm bittim istanbul çevresi diyelimaynen öyle canım burada çok sıcak
nerde otruyorsun ben adıyamanda
günlük ödev verecem iş için inşalah katılırsın
ya sıkma canını
bende misafir çagırdım kızla iş yapıyoruz
kızı 21 yaşındaYarinki odevimiz firin ici temizleme olsun mu
olsun canımYarinki odevimiz firin ici temizleme olsun mu