En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
fatoş nerdesi işleri biraz yaptınmı
sesin çıkmıyor
aslında temizliğe bayan çağırmıştım camları siler mutfağı temizlerse bende kalan işleri yapacaktım ama fareli evime misafir geldi ,ankaraya gitmem gerekti derken evdeki bütün fareleri bitirdik inş başka kalmadı.her akşam iş çıkışı 1 oda temizleyim diyorum.yarın derin temizliğe başlıcam inş.bugünkü temizlik listemi yazayım size çarşaflar değişip makineye çamaşır atılacak,dün gece ütü yaptım onlar yerleşecek,ev toparlanacak,çekmeceler düzenlenecek,makinadaki bulaşıklar yerleştirilip banyo wc temizlenecek .Bugün yemek derdim yok yemeği dışarda yicem inş yetiştirebilirim.Oruçlu iş çıkışı 2 çocukla yetiştirebilirsem yarın kendime ödül verip bi çikolata yiyebilirim :)

bu gün yapyıklarım
üçü balkon yıkandı mutvagın altı yıkandı makınadaki
temizbulaşıklar dizildi akşam atıgım renkli çamaşırlar serildi
şim di iftar için pilav salata börek kızartılacak

bugun işten sonra uyudum bıraz,
sonra evı supurup sildim
iftar ıcın sofra hazırlanacak toplanacak mutfak temızlenecek b.makınesı bosaltılacak
banyo wc sılınecek
yarın aksamkı mısafır ıcın z.fasulye ve tatlı yapılacak
gücüm kalırsa corba ve pılavı da yaparım

Mutfalı topladım kirli bulaşıkları makinaya atıp tezgah üzerindeki temizlerİ yerleştirdim
Dağınıklığı topladım
Çamaşır yerleştiricem
Toz alıcam
Ramazanda çok iş yapmıyorum misafir olmadığı müddetçe çok acaip sıcak zaten dayanamam akşama da iftara davetliyiz yemek sıkıntı da yok

ya sorma burada çok sıcak iş yapmıyoruz sadece manevi yapmaya çalışıyoru
namaz kuran iftara kızım gile gidilecek

kızlar nerdesiniz şu an ev aldı başın gidiyor
kızlar burda enişteler burda iki torun da var
biziim sahur sofrasının düşünün 12 kişiyiz sıcakta
torunlar bile uymuyorlar çükü çok sıcak

ben eve gidince dinleniyorum.
sonra yatağı topluyorum.
dagınıklık varsa topluyorum.
yemek yapıyorum.
çamaşır işleri nerdeyse günlük ugrasıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…