• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev işi için Roman bayan yardımcı fikri?

Ben memnun kalsam iyi desem romanlar iyi mi olacak?
Memnun kalmasam romanlar kotu desem kotu mu olacak?
Ben polemik çıkarmak için bu konuyu açmadım provoke etmeyin ben danışmak ve akıl almak istedim tecrübeli bayanlardan belki istisnalar vardır diye ama görüyorum ki çoğu benle hem fikir iyi günler

Çekincelerinizi anlıyorum, ben olsam evimde çalıştırmak istemezdim diye düşünüyorum.
Bulduğunuz kişi mümkünse son işinde uzun yıllar çalışmış biri olsun.
Ve çalıştığı yerin yakınına gidin soruşturun.
Görümcem kızı için bakıcı arıyor. Kadın referans göstermiş, şurada çocuk baktım. Vereyim numarayı arayın diye. Adresi isteyince sizinle olmaz diyip kalkmış.
Daha önce adresi veren birinin gittiği evin apartman görevlisine sormuşlar, kadını tanıyor musunuz diye evet ama burada dediğiniz gibi 3-4 yıl değil 6 ay bile çalışmadı demiş adam..
En son bulduğu bakıcı ise çocuk bakmış, 5 yıldır aynı evde bakmış, referansı doğru vs...
Görümcem kızını emanet edecekti ve evde yalnız kalacaktı diye fazla titizlendi.
Siz de kendinize göre standartlar belirleyin. Ve aradıgınızı bulana kadar arayın.
Çok teşekkür ederim evet referans işi pek mantıklı değil

Ben is dolayisiyla cok fazla icice oldum, evet yalansiz dolansiz olani da var hic bir lafina inanmayacaginiz insanda var. Ne kadar ugrassalarda kopamadiklari ozellikler var. kulturleri farkli evimde bu yuzden istmezdim temizlik is kulturu beklentinizi karsilayacakmi? Illa hirsizlik diye dusunmeyin
Çok teşekkür ederim İnan’ın çok yardımcı oldunuz kafamda kararım şekillendi artık

Ben polemik çıkarmak için bu konuyu açmadım provoke etmeyin ben danışmak ve akıl almak istedim tecrübeli bayanlardan belki istisnalar vardır diye ama görüyorum ki çoğu benle hem fikir iyi günler
Aferin o cogunluga ne diyim

Ben hiç tavsiye etmem evlenmeden önce çocukluğum ve gençliğim aralarında geçti tabi her yerinde cingenesi farklı, benim tanıdıklarım mahalle olarak hem pis hem eli uzun kisimdi ama cok namuslarina düşkündürler. Evlendim eşimin işyerinde çalışan bayan cingeneydi oturacagimiz eve temizlege çağırdı evi çamura çevirdi sonra kasadan para alarak kaçtı "kameradan gördük" evlendikten 6 ay sonra evime hırsız girdi kirkbin TL kadar zararım oldu polis uzun süre takip edildigimizi ve çingene olduklarını söyledi yani ben asla evime almam.
Aaaa çok geçmiş olsun üzüldüm

Evet konuya soyle giriyim roman diye yargılamanız normal ama nedennn artık bu böyle sadece romanlar degil cogu insan hırsızlık yapıyor vs. Sen surdan roman degil baskasını alırsın hırsızdan beter cıkar kocanı fln alir elinden allah muhafaza alacagin kisiyi iyi tani roman diye de sıkıntı yapma iyi tanıman yeter.

Diyorum ki ırkla alakası yok bu durumların hatta romanlar en cana yakın insanlardır ama karaktere gore degişiyor her insana gore turk olsun roman olsun kürt olsun fark etmez

tamam size gelirlerse alır çalışırsınız. ben tercih etmezdim diyorum. fikrim sabit.

Benim çevrem roman toplum siz gbi insanlar yuzunden boyle ayrimcı oluyor zaten gelecek nesillerede cokda sey yapmayin başinzda biter benden demesi ;)

Aynen öyle kk da taşlanmaktan korktuklarından roman diyorlar izmirde yaşıyorum biz çingene diyoruz hiç alındıklarını görmedim :KK66:
Ha bende evimde istemezdim net.
Bizde cono deriz :olamaz:

Bilemeyiz tabiki belkide iyi bir isandır
Adları çıkmış gariplerimin bir kere
Arada kaynayanlar oluyordur

Çok teşekkür ederim İnan’ın çok yardımcı oldunuz kafamda kararım şekillendi artık

Ben cok icice oldum. Devlet kurumunda calisiyorum ve saygililar bizim kurumda da calisanlar var hic sorun yok. Ama anlatmak istedigim baska bsy burda asil sorun evde yardimci olmasi yaptigi is. Tabiki tek bir istisna size gelebilir ama gelmeyedebilir riske gerek yok.

Back