Ev işi için Roman bayan yardımcı fikri?

Ben memnun kalsam iyi desem romanlar iyi mi olacak?
Memnun kalmasam romanlar kotu desem kotu mu olacak?
Ben polemik çıkarmak için bu konuyu açmadım provoke etmeyin ben danışmak ve akıl almak istedim tecrübeli bayanlardan belki istisnalar vardır diye ama görüyorum ki çoğu benle hem fikir iyi günler

Çok teşekkür ederim evet referans işi pek mantıklı değil

Çok teşekkür ederim İnan’ın çok yardımcı oldunuz kafamda kararım şekillendi artık

Ben polemik çıkarmak için bu konuyu açmadım provoke etmeyin ben danışmak ve akıl almak istedim tecrübeli bayanlardan belki istisnalar vardır diye ama görüyorum ki çoğu benle hem fikir iyi günler
Aferin o cogunluga ne diyim

Aaaa çok geçmiş olsun üzüldüm

Evet konuya soyle giriyim roman diye yargılamanız normal ama nedennn artık bu böyle sadece romanlar degil cogu insan hırsızlık yapıyor vs. Sen surdan roman degil baskasını alırsın hırsızdan beter cıkar kocanı fln alir elinden allah muhafaza alacagin kisiyi iyi tani roman diye de sıkıntı yapma iyi tanıman yeter.

bacım ne diyosun, bi de anlasam ne dediğini.
Diyorum ki ırkla alakası yok bu durumların hatta romanlar en cana yakın insanlardır ama karaktere gore degişiyor her insana gore turk olsun roman olsun kürt olsun fark etmez

Diyorum ki ırkla alakası yok bu durumların hatta romanlar en cana yakın insanlardır ama karaktere gore degişiyor her insana gore turk olsun roman olsun kürt olsun fark etmez

tamam size gelirlerse alır çalışırsınız. ben tercih etmezdim diyorum. fikrim sabit.

Benim çevrem roman toplum siz gbi insanlar yuzunden boyle ayrimcı oluyor zaten gelecek nesillerede cokda sey yapmayin başinzda biter benden demesi

Aynen öyle kk da taşlanmaktan korktuklarından roman diyorlar izmirde yaşıyorum biz çingene diyoruz hiç alındıklarını görmedim
Ha bende evimde istemezdim net.
Bizde cono deriz

Bilemeyiz tabiki belkide iyi bir isandır
Adları çıkmış gariplerimin bir kere
Arada kaynayanlar oluyordur

Çok teşekkür ederim İnan’ın çok yardımcı oldunuz kafamda kararım şekillendi artık

Ben cok icice oldum. Devlet kurumunda calisiyorum ve saygililar bizim kurumda da calisanlar var hic sorun yok. Ama anlatmak istedigim baska bsy burda asil sorun evde yardimci olmasi yaptigi is. Tabiki tek bir istisna size gelebilir ama gelmeyedebilir riske gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…