Ben polemik çıkarmak için bu konuyu açmadım provoke etmeyin ben danışmak ve akıl almak istedim tecrübeli bayanlardan belki istisnalar vardır diye ama görüyorum ki çoğu benle hem fikir iyi günlerBen memnun kalsam iyi desem romanlar iyi mi olacak?
Memnun kalmasam romanlar kotu desem kotu mu olacak?
Çok teşekkür ederim evet referans işi pek mantıklı değilÇekincelerinizi anlıyorum, ben olsam evimde çalıştırmak istemezdim diye düşünüyorum.
Bulduğunuz kişi mümkünse son işinde uzun yıllar çalışmış biri olsun.
Ve çalıştığı yerin yakınına gidin soruşturun.
Görümcem kızı için bakıcı arıyor. Kadın referans göstermiş, şurada çocuk baktım. Vereyim numarayı arayın diye. Adresi isteyince sizinle olmaz diyip kalkmış.
Daha önce adresi veren birinin gittiği evin apartman görevlisine sormuşlar, kadını tanıyor musunuz diye evet ama burada dediğiniz gibi 3-4 yıl değil 6 ay bile çalışmadı demiş adam..
En son bulduğu bakıcı ise çocuk bakmış, 5 yıldır aynı evde bakmış, referansı doğru vs...
Görümcem kızını emanet edecekti ve evde yalnız kalacaktı diye fazla titizlendi.
Siz de kendinize göre standartlar belirleyin. Ve aradıgınızı bulana kadar arayın.
Evet bir dizidede referans olarak eski bakıcısının numarasını veriyordu referanslara bende güvenmiyorumtecrübesi ya da referansı var mı?
gerçi bu tip işlerde referansa da güvenemezsin. belki kardeşinin numarasını veriyor.
Çok teşekkür ederim İnan’ın çok yardımcı oldunuz kafamda kararım şekillendi artıkBen is dolayisiyla cok fazla icice oldum, evet yalansiz dolansiz olani da var hic bir lafina inanmayacaginiz insanda var. Ne kadar ugrassalarda kopamadiklari ozellikler var. kulturleri farkli evimde bu yuzden istmezdim temizlik is kulturu beklentinizi karsilayacakmi? Illa hirsizlik diye dusunmeyin
Maalesef kamera yokKamera var mı evinde? Yoksa önce bunu hallet.
Kötü insan her irktan var genelleme yapma bence. şimdi yaparsan ilerde cok guvendigin biri hic beklemedigin olay çıkarır başına.
Aferin o cogunluga ne diyimBen polemik çıkarmak için bu konuyu açmadım provoke etmeyin ben danışmak ve akıl almak istedim tecrübeli bayanlardan belki istisnalar vardır diye ama görüyorum ki çoğu benle hem fikir iyi günler
Aaaa çok geçmiş olsun üzüldümBen hiç tavsiye etmem evlenmeden önce çocukluğum ve gençliğim aralarında geçti tabi her yerinde cingenesi farklı, benim tanıdıklarım mahalle olarak hem pis hem eli uzun kisimdi ama cok namuslarina düşkündürler. Evlendim eşimin işyerinde çalışan bayan cingeneydi oturacagimiz eve temizlege çağırdı evi çamura çevirdi sonra kasadan para alarak kaçtı "kameradan gördük" evlendikten 6 ay sonra evime hırsız girdi kirkbin TL kadar zararım oldu polis uzun süre takip edildigimizi ve çingene olduklarını söyledi yani ben asla evime almam.
Aaaa Konaklı bana gelenizmirliyim cok cingene tanidığım var hepside dürüst ve temiz insanlar ama benim yaşadığım ilçedekiler öyle tepecik konak taraftaki çingenelerdense hiç bulaşmayın derim
Niye istemiyon roman adam yemiyo surdan tur alırsın kocani elinden alıverir gorursunroman derken çingene gibi mi?
ben olsam istemezdim.
Niye istemiyon roman adam yemiyo surdan tur alırsın kocani elinden alıverir gorursun
Diyorum ki ırkla alakası yok bu durumların hatta romanlar en cana yakın insanlardır ama karaktere gore degişiyor her insana gore turk olsun roman olsun kürt olsun fark etmezbacım ne diyosun, bi de anlasam ne dediğini.
Diyorum ki ırkla alakası yok bu durumların hatta romanlar en cana yakın insanlardır ama karaktere gore degişiyor her insana gore turk olsun roman olsun kürt olsun fark etmez
Valla iyi cesaret o zaman kamerasız eve bakıcı yardimci tutmakMaalesef kamera yok
Bizde cono derizAynen öyle kk da taşlanmaktan korktuklarından roman diyorlar izmirde yaşıyorum biz çingene diyoruz hiç alındıklarını görmedim
Ha bende evimde istemezdim net.
Tabi ki oluyordur ama geneli öyle maalesef hızlı tren çingene mahallesinin yakınından geçiyor hep koca koca taşlaş atıp çatlatıyorlar camıBizde cono deriz
Bilemeyiz tabiki belkide iyi bir isandır
Adları çıkmış gariplerimin bir kere
Arada kaynayanlar oluyordur
Dertleri,Devletin malına zarar vermekTabi ki oluyordur ama geneli öyle maalesef hızlı tren çingene mahallesinin yakınından geçiyor hep koca koca taşlaş atıp çatlatıyorlar camıdertleri ne bilmiyoruz
Çok teşekkür ederim İnan’ın çok yardımcı oldunuz kafamda kararım şekillendi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?