Kızlar herkese merhabalar amacım sansasyonel yaratmak değil kesinlikle Romanlarıda çok severim şahsına münhasır insanlar ve çok cesurlar.Ben 37 haftalık hamileyim ve yardımcı bayan arıyorum görüşmeye çağırdıklarımın arasında ikidir Roman bayan vardı ilkinden pek enerji alamadım ama son gelen bayan gayet sıcak kanlıydı.Daha önce başıma hırsızlık olayı gelmişti bu yüzden daha seçici davranmak istiyorum.İkinci bayan hem güler yüzlüydü hemde bütün şartları itiraz etmeden kabul etti.Genelleme yapmak istemiyorum tepki alacağımıda biliyorum ama çoğu Romanı yanlış işler yaparken gördüğüm için güvenmekte zorluk çekiyorum bir aklım denemekte fayda var diyor bir aklım risk almamam gerektiğini söylüyor hanımlar düşüncelerimde haksız mıyım Roman bir bayan çalıştıran var mı yada herhangi bir fikri olan?
Kesinlikle ırkçı ayrımcı bir insan değilim ama küçüklüğümden beri gerek yaşadığım yerdeki olumsuz olaylardan etkilenerek gerek annemgilin bizi korkutmak amaçlı Romanlar hakkındaki sarfettiği cümleler beni bu düşünceye itti.
Tamamen gerçek düşüncelerim
Ben memnun kalsam iyi desem romanlar iyi mi olacak?Hanımefendi bir müessesede çalıştırmak çok farklı evde çalıştırmak çok farklı 4 duvarın arasında malımızdan öte canımızı emanet ediyoruz 16 aylık bir bebeğim var bırakında insanlardan akıl alayım en doğal hakkım çünkü çok olumsuzluklar gördüm siz çalıştırıp memnun kaldıysanız öneriyorsanız orda diyecek birşeyim yok
Beni düşündüren bir noktada bayanın herşeye olur demesi hiçbirşeye itiraz etmemesi ya çok ihtiyacı var yada eve girmek istiyor gayet pozitifti inşallah yanılmıyorumdur
Konuşmasından hiç anlaşılmıyor sadece birkaç kelimesi ve WhatsApp daki resminden yakaladım tabi giyimide özensizdi samimiydi ve çok pozitifti ama bazı arkadaşlar istemezdim yazmış sadece ben mi öyle düşünüyorum acaba deyip burdada tasdik edince galiba kararım olumsuz olacakBen izmirliyim mahallelerinden geçerken bile korkardık neden baktın diyip kavga çıkaranları var başka bir örnek annem romanların arasında büyümüş cok sever hepsini cok ekmeklerini yedim cömerttirler der..
Görünümü konuşması nasıl ?
Roman diyince insanın aklına bir karış dipleri çıkmış saçı sarı kadınlar geliyor ağzında sakızıyla :)
Sadece soyu öyle kendini geliştirmiş biriyse neden olmasın
Ben Trakya’lıyım bizim oranın Roman’ları meşhurdur. Genelde Roman mahallesinde oturan kesim maalesef korktuğunuz gibi ama bu insanların kendini geliştirmiş onlardan ayrışmış olanları da var. Bizim yan komşumuz mesela bayılıyorum kendisine Roman ama öyle bir komşudur ki herşeyimize koşar, kimsenin evinde bişey yiyip içmez o kadar titizdir. Temizliklere giderek geçimini sağlıyor ve aynı kişilere düzenli olarak gidiyor. Bizim içimizde de var iyisi kötüsü. Malını çalmaz ama işi hakkıyla yapmaz alır paranı ben de bu da hırsızlık gibi.İç sesim denemem gerektiğini söylüyor ama bir türlü cesaret edemiyorum daha önce çalışanı Roman olan biri akıl verirse içim rahat bir şekilde hareket edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?