İç sesim denemem gerektiğini söylüyor ama bir türlü cesaret edemiyorum daha önce çalışanı Roman olan biri akıl verirse içim rahat bir şekilde hareket edicemYaşadığınız ya da şahit olduğunuz olaylardan ötürü böyle düşünmeniz gayet normal.ama insanlar konusunda tabi genelleme yapmak doğru değil ve tanımadan yaşamadan da birşey demek doğru değil siz iç sesinizi dibleyin içinize sindiyse neden olmasın
Taşlanacak birşey yok şahit olduğum olaylardan dolayı böyle düşünmem gayet normal amacım kimseyi kırmakta değil sadece tecrübeli insanların fikrine ihtiyacım varçok taşlanmalı bi konu olacak
Evet çingenelerden bahsediyorumroman derken çingene gibi mi?
ben olsam istemezdim.
Tamamen gerçek düşüncelerimTam duyar kasmaya gelmiştim ki cümleler özenle seçilmiş
Evet çingenelerden bahsediyorum
Beni düşündüren bir noktada bayanın herşeye olur demesi hiçbirşeye itiraz etmemesi ya çok ihtiyacı var yada eve girmek istiyor gayet pozitifti inşallah yanılmıyorumdurhuyları suyları değişik oluyodur muhtemelen. yani memleketten memlekete bile farkediyor, bir de roman. bilemedim yani. belki çok iyi biridir. bilemeyiz. ısındıysan dene.
Aynen öyle kk da taşlanmaktan korktuklarından roman diyorlar izmirde yaşıyorum biz çingene diyoruz hiç alındıklarını görmedimroman derken çingene gibi mi?
ben olsam istemezdim.
Daha önce çalışmış 1 sene referans alacağım bu aklımda kalsın teşekkür ederimDenemeden bilemezsin. Tavsiyem referansı kişiler üzerinden al canım memleket üzerinden değil. Mesela bana yardima gelen abla Karadenizli ben ona anahtarımi verir çıkarım ama burada belki bir başkası Karadenizli birinden yanlış bir hareket görmüş olabilir bu benim yardimcimin kötü olacağı anlamına gelmez.
Hanımefendi bir müessesede çalıştırmak çok farklı evde çalıştırmak çok farklı 4 duvarın arasında malımızdan öte canımızı emanet ediyoruz 16 aylık bir bebeğim var bırakında insanlardan akıl alayım en doğal hakkım çünkü çok olumsuzluklar gördüm siz çalıştırıp memnun kaldıysanız öneriyorsanız orda diyecek birşeyim yokBu devirde hala karakterin irka bagli oldugunu sanmak.
Bende İzmir’de yaşıyorum Roman dediğim halde bile taşlıyorlarAynen öyle kk da taşlanmaktan korktuklarından roman diyorlar izmirde yaşıyorum biz çingene diyoruz hiç alındıklarını görmedim
Ha bende evimde istemezdim net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?