Ev hediyesi tost makinası marka tavsiyesi?

Canim ben hic sknti yasamadim ben evliyim zaten nisanliyken almistim.. garanti belgesi nerde simdi bulamam sanirim kolilerde cnku belgeler ama hic bi aksilik yasamadim
Teşekkür ederim ben hala nişanlısın sandım en iyisi önce gidip görmek renginde de orada karar veririm artık.

Teşekkür ederim ben hala nişanlısın sandım en iyisi önce gidip görmek renginde de orada karar veririm artık.
Aynen magazindan almak daha iyi elinle gorur denersin tatmin olursun. Hayirli olsun rica ederim

Korkmaz tost makinesinde bir ekol sanırım, konuyu okuyunca bunu anladım.. Bizim de tost makinemiz Korkmaz ve başka hiçbir konuda tercihimiz değil, öyle gidip de illa bu markadan alalım diyeceğimiz bir marka da değil normalde. Demek ki adamlar bu konuda başarılı :)

Hangi modeli sizin ki?

Bilmiyorum kalkıp bakmam lazım ama bebegimi emziriyorum bırakmaz şimdi beni. Dışı beyaz içi gri. Ama granit değil. 5 yıl önce gelmişti. Çılok memnun kaldık. Alan kişilerde evde de bundan kullanıyorlardı. Onlar da memnunlarmis o yüzden almışlar canım acayip tost çekti. Çok özledim ama peynir yemem yasak :( bebisimin süt alerjisi varmış diyetteyim :(

Korkmaz tost makinesinde bir ekol sanırım, konuyu okuyunca bunu anladım.. Bizim de tost makinemiz Korkmaz ve başka hiçbir konuda tercihimiz değil, öyle gidip de illa bu markadan alalım diyeceğimiz bir marka da değil normalde. Demek ki adamlar bu konuda başarılı :)
Benm bicok seyim korkmaz acikcasi. Ben bide demligini de begeniyorum tabaklarimi filan da :)) tercih meselesi. Biraz sans isi biraz kalite tsbi

Bilmiyorum kalkıp bakmam lazım ama bebegimi emziriyorum bırakmaz şimdi beni. Dışı beyaz içi gri. Ama granit değil. 5 yıl önce gelmişti. Çılok memnun kaldık. Alan kişilerde evde de bundan kullanıyorlardı. Onlar da memnunlarmis o yüzden almışlar canım acayip tost çekti. Çok özledim ama peynir yemem yasak :KK43: bebisimin süt alerjisi varmış diyetteyim :KK43:
Üzüldüm canını çektirdim akşam akşam çok zor biliyorum o durumu:KK43:

Benm bicok seyim korkmaz acikcasi. Ben bide demligini de begeniyorum tabaklarimi filan da :)) tercih meselesi. Biraz sans isi biraz kalite tsbi

Ben evli değilim zaten eşyalar annemin :) O da çok bu konulara ilgili biri değildir önerilere istinaden alır ne alınacaksa. Kendi evime eşya alırken tercih edebilirim bu yorumlardan sonra sanırım :)

Ben evli değilim zaten eşyalar annemin :) O da çok bu konulara ilgili biri değildir önerilere istinaden alır ne alınacaksa. Kendi evime eşya alırken tercih edebilirim bu yorumlardan sonra sanırım :)
Himm anladim :) kismet insallah en guzeli olsun sizinde.

Sitesinden baktım granit görünümlü yazıyor granit değil yani ama siyahtan iyidir:KK49:

Back
X