ev hediyesi ne alabilirim?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
Arkadaşlar çok kıymetlı bır aıle dostumuz ıcın actım bu topiği, kendısı oz teyzemden daha yakındır banaa.s.

ev aldılar ve ev hedıyesı almak ıstıyorum, bana fıkır verecek arkadasları beklıyorum
dedıgım gıbı cok cokkk emegı gectı bana okurken bıle
ona hatıra kalacak, gordugunde cok hosuna gıdecek ozel bır sey ıstıyorum
kendısını cok sevıyorum
bunun ıcın 200 TL'ye kadar acılabılırım
sıtelerde bakıyorum fıkır olsun dıye ama burada sızlerle paylasmak daha guzel olur dıye dusundum

fıkırlerınızı beklıyorum canlarım:kedi:

yeni ev aldigi icin oncelikle neye ihtiyaci varsa ev icin onu al. hatira kalmasi icinde guzel bi tablo al, yada guzel bi puzzle alir yapar cercevelettirir hedie edersin hem kendi emeginle yapmis olursun.bu aile dostunun hosuna gider belki aklima bunlar geldi umarim yardimci olur sana

yeni ev aldigi icin oncelikle neye ihtiyaci varsa ev icin onu al. hatira kalmasi icinde guzel bi tablo al, yada guzel bi puzzle alir yapar cercevelettirir hedie edersin hem kendi emeginle yapmis olursun.bu aile dostunun hosuna gider belki aklima bunlar geldi umarim yardimci olur sana

canım hanı bır yenı evlı evı gıbı bırseyelre cok fazla ıhtıyacları yok cok sukur durumları ıyı

zaten sorsam aasla soylemezler, para harcamayayım dıye

cok saol canıma.s.

canım hanı bır yenı evlı evı gıbı bırseyelre cok fazla ıhtıyacları yok cok sukur durumları ıyı

zaten sorsam aasla soylemezler, para harcamayayım dıye

cok saol canıma.s.

himm anladim cnm dur bakalim diger arkadaslarda gelir yorum yazarlar simdi belki onlarin daha iyi fikirleri olur simdiden kolay gelsin sana. hedie secmek zor gercekten heleki sevdiklerine hedie almak.

bebişim azcık klasik olabilir ama şahsen ben ev süslerini çok seviyorum
antika tarzı biblomsu süsler mesela
fil bibloları benim çok hoşuma gider...
ya da yine antikadan bir abajur,eğer evi modern döşenmişse daha modern bir abajur...
çerçevesi oymalı,işlenmiş bir duvar aynası...

ben böyle otantik şeyleri beğendiğim için aklım bu yönde işledi:dance:

bebişim azcık klasik olabilir ama şahsen ben ev süslerini çok seviyorum
antika tarzı biblomsu süsler mesela
fil bibloları benim çok hoşuma gider...
ya da yine antikadan bir abajur,eğer evi modern döşenmişse daha modern bir abajur...
çerçevesi oymalı,işlenmiş bir duvar aynası...

ben böyle otantik şeyleri beğendiğim için aklım bu yönde işledi:dance:

evlerınde baya sus var canım
kadıncagız nereye koyacagını bılemıyor artıka.s.
aynayı dusunebılırım aslında cok degısık aynalar oluyor artık

Dediğin gibi bir ayna olabilir,salonda ayna çok hoş ve gizemli duruyor,
bir halı olabilir,
büyük ve şık bir vazo olabilir,köşe vazosu yerde,
çok güzel salon bitkileri var,onlardan olabilir,
bir gramofon olabilir(bana gelse bayılırım:) )
ya da küçük veya yarım altın alabilirsin :))
umarım bir fikir verir sana,aklıma değişik bir şey gelirse yazarım :)

benimde cok sevdigim bir arkadasim ev almisti ve aynen senin gibi sasirip kalmistim ne alacagimi..aynen dedigin gibi maddi durumu gayet iyi evini a dan z ye yenilemisti..buyuk vazolardan almayi dusunmustum..kendi evime almistim ve cok begeniyordum..hani icine kuru dallar konuyorya..cok modern..gecenlerde tesadufen, burada cok unlu bir ev dekarosyonu magazasindaki ucuzluga denk geldim..cok degisik ve sIk bir abajur aldim salon icin... belki sana da fikir olur..

dekoratif ayna..

antika yada modern şık bir duvar saati... ki marka olanlar pahalı ve unutulmaz..:)

6 kişilik güzel süslü bir yemek takımı olabilir.

kapının girişine konulan yarım heykel şeklinde ki biblolar olabilir.

antika merakı varsa o tar şeyler olabilir.

sinama izlemeyi seviyorlarsa sinama seti alabilirsin.

Dediğin gibi bir ayna olabilir,salonda ayna çok hoş ve gizemli duruyor,
bir halı olabilir,
büyük ve şık bir vazo olabilir,köşe vazosu yerde,
çok güzel salon bitkileri var,onlardan olabilir,
bir gramofon olabilir(bana gelse bayılırım:) )
ya da küçük veya yarım altın alabilirsin :))
umarım bir fikir verir sana,aklıma değişik bir şey gelirse yazarım :)

ayna ile ilgili ciddi ciddi arayışlarım başlamıştırzemuszemus

benimde cok sevdigim bir arkadasim ev almisti ve aynen senin gibi sasirip kalmistim ne alacagimi..aynen dedigin gibi maddi durumu gayet iyi evini a dan z ye yenilemisti..buyuk vazolardan almayi dusunmustum..kendi evime almistim ve cok begeniyordum..hani icine kuru dallar konuyorya..cok modern..gecenlerde tesadufen, burada cok unlu bir ev dekarosyonu magazasindaki ucuzluga denk geldim..cok degisik ve sIk bir abajur aldim salon icin... belki sana da fikir olur..

işte canım eskı evınden hatırladıgım abajuru felan vardı hatta esyaları nereye koyacagı ıle ılgılı kafayı yıyordu

unlu bır magazanın ınternet sıtesınde gordum etrafı ayna ortasında saat var
onu almayı dusunuyorum aslında buraya eklemek ısterdım lınk ama yasak sanırımbilmiyorumkismile

dekoratif ayna..

antika yada modern şık bir duvar saati... ki marka olanlar pahalı ve unutulmaz..:)

6 kişilik güzel süslü bir yemek takımı olabilir.

kapının girişine konulan yarım heykel şeklinde ki biblolar olabilir.

antika merakı varsa o tar şeyler olabilir.

sinama izlemeyi seviyorlarsa sinama seti alabilirsin.

yemek takımı bır suru var canım
sınema ızlıcek vaktı yok garıbımın bır tek pazar gunu evde olabılıyor ondada temızlıkle ugrasıyor
bır saat buldum aslında ama burada paylasamıyorum lınk yasak dıye, degılse hemen kopyalayayım lınkıbilmiyorumkismile

Back