Ben iki tarafida hakli buldum.
Mesela sizin konunuzun basligini okuyunca hic konuya girmek gelmedi icimden. Sirf" pek bunun cevabi belli deglmi? Gezip tozmak icinmi eve temizlikci tutucam? Ev hanimiyken eve kadin cagirmakta neymis?" Demek icin girdim konuya.
Sonra saglik probleminiz oldugunu anladim.
Ve size hak verdim.
Bence tam aynisi komsularada oldu " ev hanimi eve temizlikci tutuyor??" Saskinligi oldu. Demem oki detaylarinu anlatinca onlarda size hak vericek.
Oh mis ne güzel, keyfinize bakin:) Ev hanimi kalibi temizlikle bagdasmiyor benim lügatimda zaten. Bugüne kadar icimden gelerek, tamam kabul biraz da huzur bulmak adina görev gibi yapiyordum ama artik takatim kalmadi. Ben de tutsam bir derin nefes alacagim:)Tek vasfi ,evi temizlemek olan insanlarin laf uydurmasi ,
Su an isimden ayrildim,
Evde oturuyorum,lakin evde yatili yardimcimiz var ,
Kocamada bakmiyor alakalari bile yok,
Canım ben ev işi yapmaktan yemek yapmaktan nefret ediyorum Zorunlu olarak yapıyorum İmkanım olsa hiç düşünmez yanıma yardımcı alırdım İmkanınız var madem tabikide alın Ev sizin imkan sizin kimene...Merhabalar hanimlar.
Bir rahatsizligim var orta evrelerindeyim henuz. Yani fazla ilerlemis degil, sükür ki görünürde iyiyim. (kanser degil, evre deyince ilk akla o geliyor diye belirtmek istedim.) Ancak mesela 1 saat yürüsem veya iş yapsam 2 saat dinlenmeden tekrar bir ise kalkismam cok zor oluyor. Ev temizligi falan kabusum oldu. Bir odayi temizleyip, 2 saat dinleniyorum digerine geciyorum. Öyle öyle aksam ediyorum ve sonra pilim bitiyor. Esimi de isten gelince haliyle suratsiz karsiliyorum, yorgun oluyorum. Bundan sikayetci hatta kendisi.
Konustum kadin tutalim dedi, tamam dedim. Dün komsuya caya gittim. Orada tanidiginiz var mi minvalinde bu konuyu actim. "Niye ariyorsun?" diye sordular önce. Ben de benim eve lazim dedim. Sonra "Aa serenityc yoksa calismaya mi basliyorsun?" dediler, hayır dedim. Birden bunlarin surati saskinca donup kaldi.
Neymis ev hanimi degilmiymisim, neme lazimmis eve kadin tutmak, eve kadin girip cikarken kocan olmayacak mi, millet yanlis anlamaz mi vs. Buradan girip bir sürü akil verdiler, cay zehir oldu bana. Hepsi ev hanimi bu arada. öyle yasli falan da degiller benden kücügü de var 30unda olan da. Hani yasli kafasi gibi geliyor insana da degil.
Eve zor kactim o derece. Bu cok mu mantiksiz bir sey? Daha kendimi savunamadan 3ü birden hurra üzerime gelince Allah'im dedim nerden istedim böyle bişeyi. Esime anlattim "onlar senin rahatsizligini biliyor mu da konusuyor" dedi, kizdi hatta. Merak ettim disardan bu durum cok mu sacma gorunuyor? Ne bu hinca hinc saldirinin sebebi?
ay ne alakasi var her lafı da dert etmeyin kendinize boşverin ne derlerse desinler. çalış ya da çalışma yardımcı alma olayi hiç de saçma değilMerhabalar hanimlar.
Bir rahatsizligim var orta evrelerindeyim henuz. Yani fazla ilerlemis degil, sükür ki görünürde iyiyim. (kanser degil, evre deyince ilk akla o geliyor diye belirtmek istedim.) Ancak mesela 1 saat yürüsem veya iş yapsam 2 saat dinlenmeden tekrar bir ise kalkismam cok zor oluyor. Ev temizligi falan kabusum oldu. Bir odayi temizleyip, 2 saat dinleniyorum digerine geciyorum. Öyle öyle aksam ediyorum ve sonra pilim bitiyor. Esimi de isten gelince haliyle suratsiz karsiliyorum, yorgun oluyorum. Bundan sikayetci hatta kendisi.
Konustum kadin tutalim dedi, tamam dedim. Dün komsuya caya gittim. Orada tanidiginiz var mi minvalinde bu konuyu actim. "Niye ariyorsun?" diye sordular önce. Ben de benim eve lazim dedim. Sonra "Aa serenityc yoksa calismaya mi basliyorsun?" dediler, hayır dedim. Birden bunlarin surati saskinca donup kaldi.
Neymis ev hanimi degilmiymisim, neme lazimmis eve kadin tutmak, eve kadin girip cikarken kocan olmayacak mi, millet yanlis anlamaz mi vs. Buradan girip bir sürü akil verdiler, cay zehir oldu bana. Hepsi ev hanimi bu arada. öyle yasli falan da degiller benden kücügü de var 30unda olan da. Hani yasli kafasi gibi geliyor insana da degil.
Eve zor kactim o derece. Bu cok mu mantiksiz bir sey? Daha kendimi savunamadan 3ü birden hurra üzerime gelince Allah'im dedim nerden istedim böyle bişeyi. Esime anlattim "onlar senin rahatsizligini biliyor mu da konusuyor" dedi, kizdi hatta. Merak ettim disardan bu durum cok mu sacma gorunuyor? Ne bu hinca hinc saldirinin sebebi?
niye yani ev hanımlarının alması sizi niye geriyorBen hıc bı sekılde eve kadın almıyorum ev kadınlarının da alması hoşuma gıtmıyo en fazla cam sildirebilirler yükseklik korkusu olanlar . Ama sızın rahatsızlıgınız var alın
Saygıdeğer bir kocan var maşallahMerhabalar hanimlar.