Anket Ev hanımları mı daha mutlu çalışan bayanlar mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ev hanımları mı mutlu çalışanlar mı..??

• ev hanımları

OY: 31 35,6%
  • çalışanlar...

OY: 39 44,8%
  • hiçbiri

OY: 17 19,5%

• Ankete Katılan
    87
bence hiçbiri.elinde olmayan her zaman daha çekici gelir insana.çalışan bayanlar ev hanımlarına;ev hanımları da daima çalışan bayanlara özenmiştir.

Güzel bir konu olmuş.
ben ev hanımıyım ve mutluyum..
çalışan bayanlara da sonsuz saygı duyuyorum ama çoğu çalışan bayan bizleri daha şanslı buluyor.
çünkü evleriyle ve çocuklarıyla daha az vakit geçirdiklerini söylüyorlar..

Bebeğim doğmadan önce çalışan derdim ama şimdi ev hanımı diyorum.Bebeğimi bırakıp işe dönecek olmam beni çok üzüyor Ben işyerinde olacağım ama aklım hep evde olacak, eve gelincede 4 e bölüneceğim.Bebekle ilgilen, eşinle ilgilen, ev işi yap, kendine vakit ayır ve bunların hepsini 5 saatte yap offfffffffff

bence ev hanımları daha mutludur çalışan bayanlar ne ewlerine ne eşlerine zaman ayırır bu da görüyoruz ki boşanmalara neden olur.....ÇALIŞAN KADININ ARKASINDA MUTLAKA ONU ALDATAN BİR ERKEK VARDIR.....

bence ev hanımları daha mutludur çalışan bayanlar ne ewlerine ne eşlerine zaman ayırır bu da görüyoruz ki boşanmalara neden olur.....ÇALIŞAN KADININ ARKASINDA MUTLAKA ONU ALDATAN BİR ERKEK VARDIR.....
bu çok iddialı ve bir o kadar da onur kırıcı bir cevap oldu...

kesinlikle ev hanımları daha mutludur, bende çalışıyorum, gerçi birazda çalışma alanına bağlı 112 de çalışıyorum ve hem iş stresi hem ev işleri beni yoruyo psikolojik olarak

Çalışıyorsun diye aldatılıyorsan zaten çokta önemli değil aldatılmak.. Gece gündüz dininip ilginide versen , aldatan kişi aldatır..

Hak ediyor gibi gösteriyorsunuz aldatmayı..

Ayrıca yorum yaparken ''mutlaka'' kelimesini eklemeden önce iki kere düşünün.. Genelleme yapılarak yorum yapılmaz.Özellikle böyle hassas konularda..

''Yoğun çalışan her erkeğin arkasında mutlaka onu aldatan bir kadın vardır '' diyorum öyleyse bende..

yersız ve gereksız bır ıddıa olmus.Sankı ev hanımları aldatılmıyo mu?Tabıkı aldatılıyor fakat gelırlerı olmadıgı ıcın tek carelerı susmak.Ama calısan kadın buna boyun egmek zorunda deıl ekonomık ozgurlugu var..Malesef bu da ulkemızın kanayan bır yarası....

Kesinlikle çalışmayı hiç bir şeye değişmem.
Kim daha mutludur kim daha mutsuzdur bilemem ama insanın kendi kazandığı
parayı harcaması kadar güzel bir şey yok...
Çalışıp ekmek parası kazanmak ayrı bir şey...

bence bu kişiden kişiye değişir. ben çok ev kuşuyumdur seviyorum ama hep evde de olmuyor. sonunda çareyi buldum, sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum 3 gün çalışıyorum 3 gün çalışmıyorum.. bu sayede hem evime ve kendime vakit ayırabiliyorum, hem de sosyal çevremden ve paramı kazanmaktan geri kalmyorum...

Kesinlikleee
Ben 15 yaşımdan beri yaz mevsimi geldi mi hemen işe girerdim.
Üniversiteyi kazanınca bu staja dönüştü, çalışmak insanı bambaşka yapar.

bence ev hanımları daha mutlu,ama çalışan kadın daha özgüven dolu..buda bazı konularda eşle sorun yaşamaya sebep olabiliyor.

Son düzenleme:
Kesinlikleee
Ben 15 yaşımdan beri yaz mevsimi geldi mi hemen işe girerdim.
Üniversiteyi kazanınca bu staja dönüştü, çalışmak insanı bambaşka yapar.

Bak 15 yaşında başlamışsın çalışıp kazanmaya.
Ne kadar güzel... Tebrik ederim seni.

Kişiden kişiye değişir..

Şuan ki işim çok yoğun, aynı tempo evlendikten sonra kaldırılmayabilinir-kaldıramayabilirim ; fakat yinede yarım gün çalışabilecek bir işim olursa daha mutlu olurum çalışarak.

Ev hanım'lığı zor zanaat, en azından bundan kaçmış olurum bir nebze. :)

''Bende çalışıyorum bey, çayı da sen demle ''

bu çok göreceli bi konu olmuş. neye göre mutlu? eğer aile ortamı acısındansa çalışmayan bayan eşi tarafından hor görülmüyorsa, sana ben bakıyorum imalarında da bulunulmuyorsa tarafına ve de harcadıgına karışmıyorsa kocası e bi de ilgili ve sadıksa mutludur, çalışan bayan da mutludur ama çalışmayana göre daha yorgun olacagı için mutlu oldugunu anlayacak fırsat bulamayabilir. sosyal acıdan fark yoktur cünkü evde oturanlarında cogu yedi mahalleyi tanıyabilecek yapıya sahiptirler. öyle bi kabiliyeti yoksa kişinin zaten yanlızlıktan hoşlanıyor demektir neticede yine mutludur. iş acısından ise hem çalışan hemde çalışmayan kadın herzaman mutsuzdur bana göre. çünkü kadınların işi hiiiiiç bitmez

Bak 15 yaşında başlamışsın çalışıp kazanmaya.
Ne kadar güzel... Tebrik ederim seni.

Teşekkür ederim ^^ biraz da annemin iteklemesiyle oldu ama çok iyi yapmış ya.
Yaşıtım kızları görüyorum tek bir gün bile çalışmayan, (bu arada yaşım 20) çok şaşırıyorum, hiç mi yazın bir iki ay olsun çalışmadınız diye soruyorum hayır diyorlar. Valla ben de çocuğum olduğunda en azından ufak tefek işlere sokmayı düşünüyorum yaşı geldiğinde. Ben butik te kıyafette sattım, incik boncukta yaptım, örgü de ördüm, kuaförde çırakta oldum, hatta eniştemin fabrikasında aşçı kadına yardımcılık bile yapmıştım.
Geçen haftaya kadar yine çalışıyordum ben, ama kaldıramadım mı ne oldu bilmiyorum iş yerinde nöbet gibi bir şey geçirmişim ben, babam bunu duyar duymaz beni işten çıkarttı. Artık sadece öğrenciyim ama serbest iş bulursam yapacağım yine

kesinlikle çalışmayı tercih ederim..ama mesleğim öğretmenlik olduğu için yaz ayları bol bol ev hanımlığının keyfini de çıkarıyorum.. çalışmak gibisi var mı? maddi olarak hiç bir özencim içimde kalmıyor.ayakkabı, elbise ne beğenirsem alıyorum..bu duyguyu hiç bir şeye değişmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…