- Konu Sahibi Juliet
- #41
Teşekkür ederim ^^ biraz da annemin iteklemesiyle oldu ama çok iyi yapmış ya.
Yaşıtım kızları görüyorum tek bir gün bile çalışmayan, (bu arada yaşım 20) çok şaşırıyorum, hiç mi yazın bir iki ay olsun çalışmadınız diye soruyorum hayır diyorlar. Valla ben de çocuğum olduğunda en azından ufak tefek işlere sokmayı düşünüyorum yaşı geldiğinde. Ben butik te kıyafette sattım, incik boncukta yaptım, örgü de ördüm, kuaförde çırakta oldum, hatta eniştemin fabrikasında aşçı kadına yardımcılık bile yapmıştım.
Geçen haftaya kadar yine çalışıyordum ben, ama kaldıramadım mı ne oldu bilmiyorum iş yerinde nöbet gibi bir şey geçirmişim ben, babam bunu duyar duymaz beni işten çıkarttı. Artık sadece öğrenciyim ama serbest iş bulursam yapacağım yine![]()
Yaşadığın tecrübeler sana çok şey katmıştır. Annen çok isabetli bir karar vermiş.
Alın terinin ne demek olduğunu küçük yaşta öğrenmişsin. Bunun yanı sıra insan ilişkileri gibi pek çok konuda da kendini yetiştirmişsindir. Durumum ne kadar iyi olursa olsun ben de çocuğumun ufak tefek işlerde çalışmasını isterim.
Ama şimdilik biraz dinlen, sağlığına dikkat et. Öğrenciliğini yaşa. Öğrencilikten sonra zaten bol bol çalışacaksın.
İleride çalışan ve mutlu bir hanım olmanı dilerim.