- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 32
-
- Konu Sahibi _cankizim_
hosgeldin canım.merhaba bende bir ev hanımıyım...bebeğimde yok henüz öyle temizlikle kafayı yemek üzereyim
hosgeldin canım.
bende çocuk yokken oyleydim
şimdi cimcime 3 yaşına girecek.
bende yaramazlıklarından bıktım
aynen canım yaahoşbuldum canım. benimde o yaşlarda yiğenim var erkek tam yaramazlık yaşı yani...kıpır kıpır durmuyo ablamda gözünün içine bakıyo pili bitsede azcık dinlensem diyeyorucu ama güzel duygular olmalı...
mrb bende ev hanımı
iyim cnm teşekkürler güzel bir konu devamı güzel gelir inşallah
inşallah canım.eee sen neler yapıyorsun.
yanlız konuya cvp verirken alıntı ile cvp verelim ki haberimiz olsun
himm o zaman sen bu topigin ilk ablalarındansin.hayatım bnm en küçük çocuk 3. sınıfa gitmekle beraber 3 çocuğum var hepsi okula gidiyor bende evde kendi kendime evişi fln filan işte KK klübü
himm o zaman sen bu topigin ilk ablalarındansin.
3çocuk allah bağışlasın.oh ne güzel valla siz siranizi saldiniz.
biz daha 1 taneye yetişemiyoruz
benim değil 3
2 tane olsa kafayı yerim
kaç yaşında kızınız?yok ya öyle gibi görünüyorda onlar kardeş biribirlerine yardımcı oluyorlar bide en büyük çocuğum çok şanslıyımki kız bana yardımcı kardeşleriylede çok ilgilenir maşallah
cankızım yaş kaç nerde yaşıyosun?
22 yasindayim
iatanbulda yaşıyorum.sizin?
evet erken evlendim.bende 21 yaşındayım bursada yaşıyorum...3 yaşında çocuğunuz olduğuna göre erken evlendiniz.bende erken evlendim aama çocuk için bi türlü cesaret edemiyorum
evet erken evlendim.
anne olman için yaşın küçük değil.
ilk çocuk zorda olsa bakılıyor.sana zor gelmiyor ilk ya yeni heves derler hani.
çocuk büyüdükçe dertleride büyür.
gerçekten öyle.
kızım bebekken daha rahatım.
altını temizle karnını doyur bırak kendi haline
ama şimdi anneee su ver
anneee aciktim
anneee çisss geldi.
birazda aklı ermeye başladı yok ben pantol giymiycem.
yok o tokayi takmiycam
sipa
bende ikincisi için tereddutluyum:26:
evet haklısın ben 17 yaşında evlendim evleneli 4 sene oluyo bayada oldu aslında zaten rahatsızlıklarım felanda var uzatmamm lazım...allah hayırlısını versin ama hep kız çocuklarına daha sıcak içim.imreniyorum gördüğüm zaman dışarda annelerinin yanında daha yakın oluyolar annelerine büyüdüklerinde felan...seninki küçük daha ikincisini azcık büyüyünce düşünmelisin benim bi arkadaşım var ilk çocuğu kız çok şanslısın bnce şimdi ikinciye kızı oldu ama ablası nasıl ilgileniyor anlatamam...gece gece canım çocuk istedi
güldürdün
benimde aslında bebek için kendimce eksikliklerim var
onun için istiyorum.birde kızım tek büyüyor diye istiyorum.
seninde artık yapma zamanın gelmiş.
bence bekleme derim.
rabbim bütün isteyenlere ve de sana bebek versin inşallah.