Ev hanimlari bir bakarmisiniz?

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
Kizlar selam.ben calismiyirum ama evdede canim coook sıkılıyor.simdi havalarda sicakladi daha da daraliyorum ustune maddi manavi sorunlar kafayi yiyicem :KK43: ne olur bana bir el atin. Zamaninizi nasil geciriyorsunuz?neler yapiyorsunuz?tv izle internetde dolas baska bir sey bulamiyorum :KK43: yalnizca benmiyim canı sıkılan?:cry:

Kizlar selam.ben calismiyirum ama evdede canim coook sıkılıyor.simdi havalarda sicakladi daha da daraliyorum ustune maddi manavi sorunlar kafayi yiyicem :KK43: ne olur bana bir el atin. Zamaninizi nasil geciriyorsunuz?neler yapiyorsunuz?tv izle internetde dolas baska bir sey bulamiyorum :KK43: yalnizca benmiyim canı sıkılan?:cry:
Çalıştırmıyor kursa göndermiyor, arkadaşlarınız varsa onlarla da çıkamıyorsunuzdur ozaman. Oldu olacak kilit altında tutsun sizi :KK43: Evde yapabileceğiniz bir hobi edinin mesela şeker hamurundan kurabiyeler yapmak gibi satıp gelirde elde edebilir katkı sağlayabilirsiniz evinize.

Maddi sıkıntı cektiginiz halde esiniz neden calismaniza izin vermiyor cok mu kiskanc?
Kurslara gitseniz ona da izin vermez diyorsunuz.
Siz süs cicegimisiniz o evde?Sizin istekleriniz hevesleriniz bir kimliginiz ve hedefleriniz yok mu?
Canınızın sıkılmasından ziyade oncellikle sizi hak sahibi oldugunuz seylerden mahrum eden ve size saygi duymayan bu eşi yola getirme işini halletseniz iyi olacak..

Sabahin köründe kalkmiyorum. Kalkinca bazi gunler spor salonuna gidiyorum. Siz gidemiyorsaniz yakininizdaki bir park veya yuruyus alanina gidebilirsiniz. Enerjinin buyuk kismini orda harciyorsunuz zaten sıkılcak hal kalmiyor.
Ordan cikinca civarlarda geziyorum biraz veya bi kafeye biyere oturuyorum sonra eve geciyorum.

Eşim sıkılmayayim diye bana oyun konsolu almisti. Bazen vaktimi onunla geciriyorum. Mmorpg oyunlar baya sariyor saatin gectiginin farkinda olmuyorsun.

Sonra iste buraya takiliyorum, kedimle ilgileniyorum, oynuyorum. Sacim basimla, tirnaklarimla ugrasiyorum, 2 gunde bir mutlaka oje yenilerim :KK70:
Sonra klasik yemek yapmaca, etrafi toplama... Aksam esimin cikacak hali varsa birde O nunla cikariz disari ama gezme tozma veya biyerlere kacma olaylari genelde haftasonuna kalir, hafta içim boyle gecer.

Sabahin köründe kalkmiyorum. Kalkinca bazi gunler spor salonuna gidiyorum. Siz gidemiyorsaniz yakininizdaki bir park veya yuruyus alanina gidebilirsiniz. Enerjinin buyuk kismini orda harciyorsunuz zaten sıkılcak hal kalmiyor.
Ordan cikinca civarlarda geziyorum biraz veya bi kafeye biyere oturuyorum sonra eve geciyorum.

Eşim sıkılmayayim diye bana oyun konsolu almisti. Bazen vaktimi onunla geciriyorum. Mmorpg oyunlar baya sariyor saatin gectiginin farkinda olmuyorsun.

Sonra iste buraya takiliyorum, kedimle ilgileniyorum, oynuyorum. Sacim basimla, tirnaklarimla ugrasiyorum, 2 gunde bir mutlaka oje yenilerim :KK70:
Sonra klasik yemek yapmaca, etrafi toplama... Aksam esimin cikacak hali varsa birde O nunla cikariz disari ama gezme tozma veya biyerlere kacma olaylari genelde haftasonuna kalir, hafta içim boyle gecer.
Cok iyiymis

Dur ben de yazayım eylüle kadar sürecek olan 3 yıllık ev hanımlığı hayatımı. Neyse ki bitecek gün sayıyorum.

Sabah oğlumdan önce uyanıyorum. Kahvaltı hazırlıyorum. Sonra o kalkınca mutlaka bir bardak ve tabak kırıyor. Oğlumun bir yeri kesilmeden onları toparlamaya çalışırken sabah sporunu yapmış oluyorum. Sonra oğlum olmayacak bir şey isteyip tutturuyor. Hayır dediğim için sandalyeyi deviriyor. Kırılan sandalyenin vidalarını takarken günlük zihinsel aktivitemi yapmış bulunuyorum.

Sonra ev toplama faslı. Mesela yatağı toplarken raylı dolabın kapısını 3747848.kez yerinden çıkardığı için zihinsel ve fiziksel aktiviteye devam. "dur çocuğum, hayır onu fırlatma annecim" kükremeleri eşliğinde sesimi açıyorum. Ses önemli çünkü.

Parka gidiyoruz sonra. Kedinin ümüğünü sıkmak isteyen oğluma bunu yapmaması gerektiğini anlatırken "anam bu ne böyle evlerden ırak" diyen teyzelerle günlük sosyalleşme ihtiyacımı karşılıyorum. Sonra oğlumu eve getirip yediriyorum. Böyle yediriyorum yazınca çok sıradan geldi bak. Daha çok yemek savaşı, adeta üçüncü yemek muharebesi yaşanıyor. Sonra gelsin öğle uykusu. Niyeyse tam da uyku vaktinde gelen oyuncak sevdası ile başa çıkmaya çalışırken gözüm seyirmeye başlıyor.

Pıt pıt atan gözümü de alıp , oğlum uyanmadan yemek yapmaya koşuyorum. En etkili korku filminden daha çok adrenalin salgılıyor bünye bu süreçte. Çünkü elimde salça kaşığı ile uyanırsa, o salça yere dökülür. Kurtulma şansı yok. Günlük adrenalin de salgılandı hacım.

Sonra er kişisi teşrif ediyor eve. Bir kıyamet de o zaman kopuyor. "babaağğğ attaaa" diye kucağına tırmanan ürkek kedi yavrusunu üzerinden atan er kişi "açım aççç" diye homurdanıyor. Hala yaşıyorum, ölmedim bu arada.

Sonra sofra kaldır çay yap çocuğu uyut. Sahi sevişmek neydi, sevişmek hayaldi. Koltuğa damlayan salyamla birlikte ben pert.

Sıkılmaya zaman yok. Çocuk doğur sen çocuk.

Calismiyorken sabah kalkip (hava -5 derece bile olsa aksatmadan) yuruyusumu yapip, eve gelip duş alip kahvaltimi yapana kadar oglen oluyordu, sonra disari cikacaksam cikiyordum, cikmayacaksam evi toparlayip biraz kitap okuyup uyukluyordum, sonra yemek hazirla hoop aksam oldu. Mis gibi hayat, zaten hayatim boyunca sıkılmıyaya vaktim olmadi hic.

Evimdeykeb kendi rutinlerim vardı . Pazartesi Çarşamba cuma temizlik yapardım . Diğer günler yürüyüş . Bu kış çok hevesli örgü örgüm . Okuduğum dualarımı vardı . Komşularımla görüşürdüm . Bir ara bende böyle sıkılıyorum komşu yok diye ağlıyordum şimdi durup düşününce ne salakmışım ağladığım için diyorum . Balığımız var Jülide onun suyunu temizlerim onunla ilgilenirim . TV izlerim YouTube de takip ettiğim kişiler var oraya bakarım . Burada takılırım. Farklı tarifler denerim . Eşimle zaman geçiririz o gelince . İlk evlendiğimiz günler puzzle yapardık o sıktı biraz öyle . Kitap okumaya çalışıyorum ama o olmuyordu

:KK70:
Dur ben de yazayım eylüle kadar sürecek olan 3 yıllık ev hanımlığı hayatımı. Neyse ki bitecek gün sayıyorum.

Sabah oğlumdan önce uyanıyorum. Kahvaltı hazırlıyorum. Sonra o kalkınca mutlaka bir bardak ve tabak kırıyor. Oğlumun bir yeri kesilmeden onları toparlamaya çalışırken sabah sporunu yapmış oluyorum. Sonra oğlum olmayacak bir şey isteyip tutturuyor. Hayır dediğim için sandalyeyi deviriyor. Kırılan sandalyenin vidalarını takarken günlük zihinsel aktivitemi yapmış bulunuyorum.

Sonra ev toplama faslı. Mesela yatağı toplarken raylı dolabın kapısını 3747848.kez yerinden çıkardığı için zihinsel ve fiziksel aktiviteye devam. "dur çocuğum, hayır onu fırlatma annecim" kükremeleri eşliğinde sesimi açıyorum. Ses önemli çünkü.

Parka gidiyoruz sonra. Kedinin ümüğünü sıkmak isteyen oğluma bunu yapmaması gerektiğini anlatırken "anam bu ne böyle evlerden ırak" diyen teyzelerle günlük sosyalleşme ihtiyacımı karşılıyorum. Sonra oğlumu eve getirip yediriyorum. Böyle yediriyorum yazınca çok sıradan geldi bak. Daha çok yemek savaşı, adeta üçüncü yemek muharebesi yaşanıyor. Sonra gelsin öğle uykusu. Niyeyse tam da uyku vaktinde gelen oyuncak sevdası ile başa çıkmaya çalışırken gözüm seyirmeye başlıyor.

Pıt pıt atan gözümü de alıp , oğlum uyanmadan yemek yapmaya koşuyorum. En etkili korku filminden daha çok adrenalin salgılıyor bünye bu süreçte. Çünkü elimde salça kaşığı ile uyanırsa, o salça yere dökülür. Kurtulma şansı yok. Günlük adrenalin de salgılandı hacım.

Sonra er kişisi teşrif ediyor eve. Bir kıyamet de o zaman kopuyor. "babaağğğ attaaa" diye kucağına tırmanan ürkek kedi yavrusunu üzerinden atan er kişi "açım aççç" diye homurdanıyor. Hala yaşıyorum, ölmedim bu arada.

Sonra sofra kaldır çay yap çocuğu uyut. Sahi sevişmek neydi, sevişmek hayaldi. Koltuğa damlayan salyamla birlikte ben pert.

Sıkılmaya zaman yok. Çocuk doğur sen çocuk.
Suupersin yaaaa bu kadar guzel anlatilir ses onemli cunku

Sosyal medya hesabı aç, oradan yemek tarifleri paylaş hem yeni şeyler denemiş olursun . Bir de bazı youtube kanallarında boncuk işleri vs var çok ucuz maliyetle bunları denemelisiniz. Eşinize de sıkıldığınızı anlatın ama kavga etmeden belki ismek kursları oluyor hem sertifikada veriyor gitmenize izin verir . Keşke anlayışlı olabilse eşiniz .

Çalışmıyorum.
Sabah kalkıyorum,çocuklarım da kalkmış oluyor.
Birlikte kahvaltı ediyoruz.
Sonra onlar oyun faslına geçiyor.
Ben ortalık toplama-temizlik-akşam yemeğini koyma işi ile vakit geçiriyorum.
Bir ara çocuklarımla oynuyorum.
Öğlen tekrar yemek yiyoruz :)
Sonra yine oynuyoruz veya parka çıkıyoruz.
Ya da şöyle bir market turluyoruz,birşeyler alıyoruz veya bakıyoruz.
Bir yere gidilecekse zaten günümüz dolu dolu geçer.
Evdeki hallerimiz böyle...
Tv izlemiyorum hiç,çünkü bişey yok.
Bazen tlc de pasta programı izliyorum,denk gelirse.
Çoğunluk netten hallederim "ekran" ihtiyacımı.
Eşimle birlikte ve yalnız olmak üzere takip ettiğim iki dizi var,netten.
Oyun oynarım.
Kk ya bakarım.
Boyamalarım var.
Hamur işi,pasta,kurabiye,yeni tarifler denemeye bayılırım.
Çocuklarım da çok seviyor hem vakit geçiyor hem yiyoruz hem eğleniyoruz diyeyim.
Öyle.
Basit ama hoş geçiyor evde günler.

Çocuk yapın :)

X