Ev hanımlar 3 e 5 e bakmayalım.. Kenara koyalım

Slm kızlar
Birikm işi nasıl gidiyo...
Ben dün kenara bişi atamadım.. Ama harcamadım da
.....
Bıgun eşim para bırakmış öle kızıma abur cubur alırsın isterse diye hiç biş almadım..:))
Para duruyo.. Kızlar bu arada boncuk işi buldum.. Dogum yapana kadar yapıcam..
Ne olursa.. Arkadaslarla oturma yaparken dedıkı herkes haftada bi 20 tl getirsin hem harclık olur falan.. Ordanda 120 lira gelcek...
Yani şimdili işler iyi gidiyo

Kızlar biraz canlı tutalım ya olmuyo böle... 5 krs 10 krs deme.. Annem derki hep 1 olmadan 2 olmaz:KK70:

Dün aksam cocuklara okul icin ayakkabı alışverişine gittik kredi kartını önceki gun hiç harcamaıştım ama aksam acısı çıktı
3 cocuk ayakkabısına 500 tl bayıldık geldik....

Ben dün kızımıza verdigi 20 tlyı harcamaıstım.. Hala harcmaadım .. Yani gülceksiniz ama oyle ..kendimd sasıyorum.. Ben kenarda duran parayı harcamıcam he ..... Kendimi alkıslıyorum.. Eger bu aksamda harcmaadsam direek kumbaraya atıcam 20 tl yi ... Hadi aksama az kaldı

Evet kızlar kumbarraya iki günün karı 20 tl atıyorum...
Canlarım eşim bana süpriz yaptı ve bana benden daha tutumlu oldugunu gösterdi.. 3000 lira birktirmiş gitmiş onlada 2 dal bilezık almıs aksam bana süpriz yaptı cok sevindim gerçekten... Biraz mors oldum ana olsun böle mors olmaya can feda

Canlarım eşim bana süpriz yaptı ve bana benden daha tutumlu oldugunu gösterdi.. 3000 lira birktirmiş gitmiş onlada 2 dal bilezık almıs aksam bana süpriz yaptı cok sevindim gerçekten... Biraz mors oldum ana olsun böle mors olmaya can feda
Gule gule kullan cnm bileziklerini cok sevindim
esinide tebrik ederim
aynen hep boyle mors ol insl :)

Sa
Gule gule kullan cnm bileziklerini cok sevindim
esinide tebrik ederim
aynen hep boyle mors ol insl :)
saol bitanem ya aynen felakat mors oldum hatta inanmadım.. Böle içine bakıyom sahicimi diye .. Dedım kuyumcudan kart aldın mı aldım dedı gösterdi valla hala sokum ama bu durumdan cok memnunum.. Allah ondan razı olsun.. İçimdekş hevesi biliyo .. Borclarımız yüzünden hevesimi alammıstım.. İnş bundan sonra alırım.. Saglık olsun diyip sessız kalmayı tercih ettim ..2 tane dısarda borc bilezigim var.. İki tane şimdi aldı.. Kaldı 3 tane... Onlarıda yawas yawas alıcaz inş.. Hersey dünya malı ama yawrularım var..hem egitimleri hem saglık hersey için kenarda para bulunması lazım..
Inanın sizde olmayınca kımsede olmuyo..
O yüzden aslında bu altınlar falan ...
Her an ölücekmiş gibi ahirete hiç ölmicwkmiş gibi bu dünyaya demişler

Iyi gunlerde.kullan canim cok sevindim esini de tebrik ediyorum herkes birikim yapamaz benim.esim mesela hic biriktiremez...

Sa kızlar.. Bugun pasat malum gezme yeme içme günü ...
Kv demlere geldimözellikle para harcamalayım diye
Sizlerden ne haber bakalım.. Yarın alsam boncuk ilim gelir..
Ayy dogum yapana kadar bikaç gr alsam kenara koysam ne hos olur

Iyi gunlerde.kullan canim cok sevindim esini de tebrik ediyorum herkes birikim yapamaz benim.esim mesela hic biriktiremez...
Eşim benden daha tumlu .. Bı kadarınıda beklemeıypdum yani ...
Saol canım tesekkür ederim en güzelleri sizin olsun inşallah ...

Ben aksam atarım bi kaç lira canım.. Adet edincem hergün para atmaya en az 3 tl :)

Ya kızlar siz su haberi biliyosunuz dimi.
7 yılda 29 binlira biriktiren aileyi.. Bi acın haneri okuyun.. İnsanın okudukca okuyası geliyo..
Adam bir liralarla yapmıs bunu alısveristen artan paralarla.. Hergün kenara para koymus mama kutularına şişelere artık neyse 7 sene oluyo bi sayıyolar ki 29 bnlira.. Allahım.. Bizim o adamdan eksigimiz ne... Biraz azim eksikligi var.. Bizde istesek hergün kenara 3 lira 5 lira atabilrix yani.. Günde 3 lira atsak yılda 1095 falan yapıyo ... İyi para:)))

Ya kızlar siz su haberi biliyosunuz dimi.
7 yılda 29 binlira biriktiren aileyi.. Bi acın haneri okuyun.. İnsanın okudukca okuyası geliyo..
Adam bir liralarla yapmıs bunu alısveristen artan paralarla.. Hergün kenara para koymus mama kutularına şişelere artık neyse 7 sene oluyo bi sayıyolar ki 29 bnlira.. Allahım.. Bizim o adamdan eksigimiz ne... Biraz azim eksikligi var.. Bizde istesek hergün kenara 3 lira 5 lira atabilrix yani.. Günde 3 lira atsak yılda 1095 falan yapıyo ... İyi para:)))
Ayy merak ettim link atsana cnm

Siimdi okuduum cnnmm sastim resmen
Ya bnde haberlerde duyunca ssırdım ya.. 17 yasımda hergün kenara on lıra bıraksaymısım muhtemelen aynı mevlaga da param olucaktı .. 20 bin olsa yine yetersi yni..însann biriktirdikce hevesenıyo olsa gerek. Cok sasırdım gıpta ettim kıskandım ve hırslandım : )
Bugun kumbarana 1.20 tl attım .. Allah bereket versin...

X