- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde esim daha yok gelsin atariz ama bugun yatak odami temzlerken 5kurus odamdan,10kurusta yemek msasinda buldum attim kumbaraya :)
Gule gule kullan cnm bileziklerini cok sevindimEvet kızlar kumbarraya iki günün karı 20 tl atıyorum...
Canlarım eşim bana süpriz yaptı ve bana benden daha tutumlu oldugunu gösterdi.. 3000 lira birktirmiş gitmiş onlada 2 dal bilezık almıs aksam bana süpriz yaptı cok sevindim gerçekten... Biraz mors oldum ana olsun böle mors olmaya can feda
saol bitanem ya aynen felakat mors oldum hatta inanmadım.. Böle içine bakıyom sahicimi diye .. Dedım kuyumcudan kart aldın mı aldım dedı gösterdi valla hala sokum ama bu durumdan cok memnunum.. Allah ondan razı olsun.. İçimdekş hevesi biliyo .. Borclarımız yüzünden hevesimi alammıstım.. İnş bundan sonra alırım.. Saglık olsun diyip sessız kalmayı tercih ettim ..2 tane dısarda borc bilezigim var.. İki tane şimdi aldı.. Kaldı 3 tane... Onlarıda yawas yawas alıcaz inş.. Hersey dünya malı ama yawrularım var..hem egitimleri hem saglık hersey için kenarda para bulunması lazım..Gule gule kullan cnm bileziklerini cok sevindim
esinide tebrik ederim
aynen hep boyle mors ol insl :)
Evet kızlar kumbarraya iki günün karı 20 tl atıyorum...
Canlarım eşim bana süpriz yaptı ve bana benden daha tutumlu oldugunu gösterdi.. 3000 lira birktirmiş gitmiş onlada 2 dal bilezık almıs aksam bana süpriz yaptı cok sevindim gerçekten... Biraz mors oldum ana olsun böle mors olmaya can feda
Eşim benden daha tumlu .. Bı kadarınıda beklemeıypdum yani ...Iyi gunlerde.kullan canim cok sevindim esini de tebrik ediyorum herkes birikim yapamaz benim.esim mesela hic biriktiremez...
Ayy merak ettim link atsana cnmYa kızlar siz su haberi biliyosunuz dimi.
7 yılda 29 binlira biriktiren aileyi.. Bi acın haneri okuyun.. İnsanın okudukca okuyası geliyo..
Adam bir liralarla yapmıs bunu alısveristen artan paralarla.. Hergün kenara para koymus mama kutularına şişelere artık neyse 7 sene oluyo bi sayıyolar ki 29 bnlira.. Allahım.. Bizim o adamdan eksigimiz ne... Biraz azim eksikligi var.. Bizde istesek hergün kenara 3 lira 5 lira atabilrix yani.. Günde 3 lira atsak yılda 1095 falan yapıyo ... İyi para:)))
Ya bnde haberlerde duyunca ssırdım ya.. 17 yasımda hergün kenara on lıra bıraksaymısım muhtemelen aynı mevlaga da param olucaktı .. 20 bin olsa yine yetersi yni..însann biriktirdikce hevesenıyo olsa gerek. Cok sasırdım gıpta ettim kıskandım ve hırslandım : )Siimdi okuduum cnnmm sastim resmen