Ev hanımlar 3 e 5 e bakmayalım.. Kenara koyalım

Hiç düşünmedim yapabilirmiyim bilmiyorumda bi de bizim burda cok yapan yok öyle şeyler yani yapsamda alan olurmu bilemem.....
benim elisi becerim hic yoktur iste bulamayinca bu sene mekik oyasi kursuna basvurdum belediye kursu insl ogrenur yapar ssatarim benm evlendigim yerde cevrem yok ama esimin ailesinin ve kendi annemin cevresi var annem yap ben alck kisi bulurum dedi ahsap boyakta istiyirum ama bakalim ilk mekik oyasini beceriim
ahsap kolsy belki ekimde baslarim malzemelri alip su anda masrafa gucumuz yok

Kenara para atarken bazı seylerden de tasarruf ederek atabiliriz mesela elektrik faturası bana cok geliyor 120 falan cok ütü yaparım her şeyi ütuluyorum gecen bir arkadasım manyakmısın sen topladığın zaman hemen katlarsan duzgunce ütüye gerek yok dedi bende nevresimleri, ipte 10 çamaşır varsa 5 i ni elimde duzeltıp katladım hem ütü azaldı Hemde faturam bu ay 102 tl geldi.....
Nacizane bi tavsiye;sermeden önce ıslakken katlayıp bi saat falan(ben akşam yıkayıp sabah asıyorum,ama 1 saat bile yetiyo)bekletirseniz çoğunu ütülemez,ütülencekleride kolay ütülersiniz.
Bu arada selam herkeze

A
benim elisi becerim hic yoktur iste bulamayinca bu sene mekik oyasi kursuna basvurdum belediye kursu insl ogrenur yapar ssatarim benm evlendigim yerde cevrem yok ama esimin ailesinin ve kendi annemin cevresi var annem yap ben alck kisi bulurum dedi ahsap boyakta istiyirum ama bakalim ilk mekik oyasini beceriim
ahsap kolsy belki ekimde baslarim malzemelri alip su anda masrafa gucumuz yok
ahşap boyama çok masraflı oluyo.

Ben su an üniversite ogrencisiyim ama ben de biriktiriyorum ailemden para aliyorum tabi ama günün sonunda cebimdeki bütünparayi kumbarama koyuyorum gecen yil ciddi para biriktirmistim damlaya damlaya gol olur

Hadi ya ozaman vazgeciyim tuh ya severin ahsabi hic girismiyim o zman sagol cnm mekik oyasi kursundan ogrendiklrrmi yapar satarim sadece mekik oyasi vrrniolar demsti biri bu da iyi bisi
Ablam akliniza gelecek tum kurslara gitti.her zaman soyler ahsap boyama cok pahali diye.ondan biliyorum.siz yine bi arastirin.yada mekik oyasi iyi para yapiyo alici bulabilirseniz.bi kismini ayirip daha sonraki yil ahsap boyama kursu icin masrafinixi yariya dusurebilirsiniz

Ablam akliniza gelecek tum kurslara gitti.her zaman soyler ahsap boyama cok pahali diye.ondan biliyorum.siz yine bi arastirin.yada mekik oyasi iyi para yapiyo alici bulabilirseniz.bi kismini ayirip daha sonraki yil ahsap boyama kursu icin masrafinixi yariya dusurebilirsiniz
Ahsapin kursuna gitmeyie degilde evdr kendim yapcktm internetten bakcktm
cevre dedigim gibi Annemve esimin akrabalsrinin cevresi vsr benm yok
annem sen ysp ben satarim alici bulurum demisti o yuzden gidicem mekik oyasina
ahsapa pek ragbet olmaz herhalde
sagol cnm ilgin icin kazandiklarumi ahsap kursuna gitmeden normal birikime yspcm insl yapablrmh

Kızlar masallah canlanmıs..
İnş böle dewam eder ceblerde canlanır..
Ben havlu kenarı pike falan bunlarıyapıyorum..
Mekik oyasını ilk defa duydum belki gördüm ama ismn bilmiyorum..

Ahsaba bncede ragbet olmaz... Elişi yap satamassanda dursun kenarda biyere giderken götür cıkar... Haber sal saga sola..
Elişi gidiyo öle böle..

Areser nerde oturuyosun..

Kızlar masallah canlanmıs..
İnş böle dewam eder ceblerde canlanır..
Ben havlu kenarı pike falan bunlarıyapıyorum..
Mekik oyasını ilk defa duydum belki gördüm ama ismn bilmiyorum..

Ahsaba bncede ragbet olmaz... Elişi yap satamassanda dursun kenarda biyere giderken götür cıkar... Haber sal saga sola..
Elişi gidiyo öle böle..

Areser nerde oturuyosun..
Ayy ne guzel boyle becerikli olmaj isterdim insl becerebilirsem yapip saticm daha ince havlu kenari dantel falan annem gostermisti ama yapamamistim

Ahsapin kursuna gitmeyie degilde evdr kendim yapcktm internetten bakcktm
cevre dedigim gibi Annemve esimin akrabalsrinin cevresi vsr benm yok
annem sen ysp ben satarim alici bulurum demisti o yuzden gidicem mekik oyasina
ahsapa pek ragbet olmaz herhalde
sagol cnm ilgin icin kazandiklarumi ahsap kursuna gitmeden normal birikime yspcm insl yapablrmh
Face kulkaniyomusunuz bilmiyorum ama ablamin bir grubu var.patik yapiyo orda sadece.yapilislarinida gisteriyo.oraya bakip o patiklerden yapabilirsin.inan ablam bir maas cikariyo nerdeyse.hemde hic tanimadigi insanlar aliyo.internet uzerinden.insan yapicam desin yeterki mutlaka alici bulur

Face kulkaniyomusunuz bilmiyorum ama ablamin bir grubu var.patik yapiyo orda sadece.yapilislarinida gisteriyo.oraya bakip o patiklerden yapabilirsin.inan ablam bir maas cikariyo nerdeyse.hemde hic tanimadigi insanlar aliyo.internet uzerinden.insan yapicam desin yeterki mutlaka alici bulur
Evet kullaniyorum cnm ama internetten satis yapmam ne biliyim yapiyim saticak kisiler cok bulurum annemlerin cevresi genis esimim ailesininde yapsam destek olurlar zaten hangi grup sayfa cnm sole bakiyim bendd

Kızlar bnm gördügüm tanık oldugum kadarıla bu elişi yapanlar hiç bos kalmıyo.. Bizim mahallede bi kadın var masallah bi elişi ypıyo kendine 4 dal bilezik yaptı daha neler neler.. Biraz azim iraz istek.. İnsan isteyince cok seyler yapar.. Ama istek yani bu önmli be insan kkendi parasını kazanımca daha hüsel oluyo
Elişi yapmaya calısın.. Sabun kurabiye yapanlar var patik yapıp satanlar hemde kolay... Azim ve sabır

Rabbim tüm çabalayanların işini rastgetirsin inşallah. Geçim zor...ne zaman ne durumda olacağımızında garantisi yok. Ablam bana hep söyler bugününe güvenme diye. 3kapılı gardrobu bi yaylı yatakla evlendi. Şimdi evi,yazlığı,arabası herşeyi var Allah'a şükür. Eniştem çalışıyo tabiki ablam ev hanımı ama o kadar tutumluki,eniştem hep der sen olmasam hiçbirşeyim olmazdı diye. Yani kısacası hanımlar az olsun çok olsun kadın isterse malda edinir mülkde edinir. Yeterki
istesin

Kızlar bnm gördügüm tanık oldugum kadarıla bu elişi yapanlar hiç bos kalmıyo.. Bizim mahallede bi kadın var masallah bi elişi ypıyo kendine 4 dal bilezik yaptı daha neler neler.. Biraz azim iraz istek.. İnsan isteyince cok seyler yapar.. Ama istek yani bu önmli be insan kkendi parasını kazanımca daha hüsel oluyo
Elişi yapmaya calısın.. Sabun kurabiye yapanlar var patik yapıp satanlar hemde kolay... Azim ve sabır
Kesinlikle genc kizligimdan beri beceremedigimi simdi becermek istiyormm kursa bile yazildim bu sene
insl yapar satarim insl bende bilezik yapabilirim :) olmasada bilezik kadar birikimim olsun o da yeter simdilik :)
Daha bi hevesim geldi

Kesinlikle genc kizligimdan beri beceremedigimi simdi becermek istiyormm kursa bile yazildim bu sene
insl yapar satarim insl bende bilezik yapabilirim :) olmasada bilezik kadar birikimim olsun o da yeter simdilik :)
Daha bi hevesim geldi
Kesinlikle yaparsın...kursa gitme imkanın zamanında inan baktım netten cok güsel bişimiş ornekleri cok güzel mekik oyası alıcısı kesın bulunur....annende yardımcı olurmus.. Eee daha ne .. Yap etraf tuhafıyelere ver.. Eltim bi ara öle yapıyodu ... İşte 20 liraya veriyodu tuhafiyeci 22 24 öle satıyomus .. Yani bide o parayı alcan denin yani sen kazandın alnının akıyla..daha ne onun tadını bilemessin..
İnan yapanların senden hiç bi fazlası yok.. Tek fark istek szim sabır baska bişi degil

Kesinlikle yaparsın...kursa gitme imkanın zamanında inan baktım netten cok güsel bişimiş ornekleri cok güzel mekik oyası alıcısı kesın bulunur....annende yardımcı olurmus.. Eee daha ne .. Yap etraf tuhafıyelere ver.. Eltim bi ara öle yapıyodu ... İşte 20 liraya veriyodu tuhafiyeci 22 24 öle satıyomus .. Yani bide o parayı alcan denin yani sen kazandın alnının akıyla..daha ne onun tadını bilemessin..
İnan yapanların senden hiç bi fazlası yok.. Tek fark istek szim sabır baska bişi degil
Evet cnm haklisin yapiuimda dedigin gibi tuhafiyelerede satarim insl kursa yazildim seneyede dikis kursuna gitcem annemde dikis mak. Var sen git ben saba verrm dedi
Seneyede oyle bi niyetim var.inslbakalm

Back
Yukarı