- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
- 178
Merhaba kizlar bende para biriktiriyorum boyle ufak tefegi hic biriktrmedim ama bende deneyecegim artik sznleyim canlar
Kızlar masallah canlanmıs..
İnş böle dewam eder ceblerde canlanır..
Ben havlu kenarı pike falan bunlarıyapıyorum..
Mekik oyasını ilk defa duydum belki gördüm ama ismn bilmiyorum..
Ahsaba bncede ragbet olmaz... Elişi yap satamassanda dursun kenarda biyere giderken götür cıkar... Haber sal saga sola..
Elişi gidiyo öle böle..
Areser nerde oturuyosun..
Belediyenin bayan ust dikim kursu var seneye ona niyetim var insl
El isi kurusna git cnm yada ksisiel gelisim kurslarida oluyor sklmak istemiosn elisi kursu iyi gibime geliuo sohbet havasinda gecuo orda annemden biliom annm.mefrusata gitmistiBende bu sene bir kurs istiyorum ama benim bir huyum car çabuk sıkılıyorum gecen sene ingilizceye gittim 1 dönem zor bitirdim beni yormayacak bir kurs bulmam lazım vaktimde var cocuklar sabah 8 de gidip aksam 5.3o da geliyorlar...
Bende birikimci hatunlar topigindeyim
ben simdi ufak udak birikim yapabiliyoruz demir paralari biriktiruyoruz
ekim 15ten itibaren gram altin ve 20-30tllik euro yada dolar alcm sabir kumbarasina aticam maastan her ay 10tl banka hesabima aticam demir paralarda kavanozda kalcakgene
mart yada subatta da her ay 100tl kurban parasi biriktircez simdilik bole birikim planimiz
Cnm ya nasil anlatiym topraktan kumbara internete yazarsan gprirsun daha netBu sabır kumbarası nasıl bir şey?.?.
Kızlar bigün öle bi harcama yaptım ki sonradan hesaplayprum hep ne almsıım faşan diye hayatımda kafama dank eden bi harcamaydı..
Kızımla dısarı cıktık.. Arkadasa gittim.. Bos gitmek istememiştim arkadas hiç bişi almayın ne ararsan var dedı.. Ben markete bi girdim 15 liralık börek aldım fırın bölümünden 10 lirayada cocuklara bişiler..
Fazla fazla 4 tane cocuk ama hepsi 2 yaslarında.. Nese gittik.. Ordan pazara cıktık kızlar sal aldı 25 liraya bnde iki renki esarplar varya ondan aldım 20 lira...heves sırf.. 2 defa taktım ve 3 koca cekmece esarp sal tülbent var..
Nese aksam giderken ewe abur cubur 18 lira tutdu ki yatısı çöpe gitti..
Ewe geldin dedım be kadar harcamsım bi bakayım ..
25 lira börek ve abur cubur ( börek cok geldi ve diger arkadaslarda bişiler almıs ..5 liralık alsam bile cok gelirmiş) kaldı çöpe gitcek eminim oastane işi soguk olunca yenilmiyo)
Abur cubur cocuklar actı ve bı ısırıktan sonra yemedıler.. Annelerin baısı yedi bazısı un ıfak oldu çöpp...
20 liralık eşarpa ne gerek vardı keske almasaydım pişman oldum.. Ewde yemek yaparken beyaz iç basörütüs takıyom.. Bide namaz kılarken namaz basörütüs.. 3 cekemce basörütsü var rabbme nasıl hesap vercem bilmiyorum..
18 liralık abur cubur hiç almasaymısım onun yerine 1 kg meyve oda asagı yukarı 5 etsin hadi 8 lıra etsin 10 lira ziyan...
Ya kafama dank etti..
10 lira börekten
10 lira aburcuburdan( cocukları saymıyorum)
20 liralık esarptan kestım
Eger bunları almayıp kenara koysaydın yok gibi yapıp unutsaydın 40 lira para ... Şimdi harcamaltımı cok düzenli yapıyorum.. Fazladab hiç bişi almıyoeum.. Abur xubur saglıgımız için ve kzımın beslenme şekli için artık yok ..
Kıyafete cok para vermıprum en azından esarp almıyorum.. Biyere giderken lazım olursa arkadaslardan alıyoz birbirimizden bi defa takmak şçin 20 lira dahada vermem..
Ya daha neler nelr.. Herkesın vardır muhakkak .. Cimri oldugumu sanmayın.. Yrnilip içilene lafım yok ama çöpe gidene acırım... Yas işte böle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?