Ev halleri

evlenince giyerim ancak minilier falan işte yani o da saat 10 geldimi eski haline döner kül kedisi:52:

Yukarda da yazmıstım evlenince daha ne ciciler giyeriz canım .. :77::77::77:
O zaman başka olur :78:

Topiği aldık götürüyoruz :13: :60:

Evde rahat kiyafetlerimi giyerim... Elimden geldigince makyajimi yaparim (hic degilse surmemle alligimi surerim) ve mutlaka parfumumu SIkarim.

Esime karsi bakimli olmaya ozen gosteririm :)

aa bayan boxer'ı da olsa kadınların boxerla gezmesi çok çirkin bence,ne güzel iç çamaşırları var bizler için sadece bizim giyebildiğimiz ne diye erkeklerin tercih ettiği bir modelin kadın versiyonundan giyinelim :):)

bayan boxerlerı çok çekici bence tam popo üzerinde durması bile ayrı bi sexi hem dantelli bayan boxerları var onlar da mı itici yani,

Ben bi evleneyimde ne giyeceğimi bilirim o zamanlar :64:
İsteyen istediğini giyer canım :61:

Giyin anacım giyin :9:

bende evde rahat giyinmeyi severim, genelde hep pembe pamuk gibi esofmanlarim var. ama makyajimi yaparim, bakimli olmayi severim. evliyim ama suan aylemle kaliyorum gecici bir sureligine, ama kocamla evimize tasindigimizda ozaman bende sexsi mini elbiseleri giymeyi dusunuyorum. kocisime karsi cok ozenliyim ve bencede butun kadinlar oyle olmali... yoksa herif bakar guzel hatunlariiiiiii:52:

dışarıya çıkarken yeteri kadar makyajlı ve bakımlıyız ben evde salaş olma taraftarıyım en rahat kıyafetlerim ev kıyafetlerim ve terliklerim bence onunda ayrı bir güzelliği var öyle dantalli gecelikler iç çamaşırları falan yatış saatine doğru çıkabilir ortaya tabiki :34: :69:

Genelde rahat giysiler tercihim fakat kendimi salı vermem.. :) Bakımımı yaparım..

Saçımı topuz yapar taytımı giyer rahat rahat dolaşırım :) rahatlık diye buna derim ben :)

kışın eşofman yada uzun tayt,yazında mini elbise/etek ve şortlarımla geziyorum..
saçlarımı toplarım ..açık alışmamısım ..sankı saclarım açık olunca heryer dagınıkmıos gibi gelıyor :9::9:

Back