- Konu Sahibi mialenapena
kızlar evde nasıl dolaşıyorsunuz? salaş mı? şık mı? her an bir davete gidecek şekilde hazırlanmış mı? ya da bir kadın evde nasıl giyinmelidir? fikirlerinizi merak ediyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar evde nasıl dolaşıyorsunuz? salaş mı? şık mı? her an bir davete gidecek şekilde hazırlanmış mı? ya da bir kadın evde nasıl giyinmelidir? fikirlerinizi merak ediyorum...
Evde bile olsam giyimime özen gösteririm, salmayı sevmem ... Rahat şeyler tercihimdir genelde..
Dışarda giymediğim dekolteyi miniyi evde giyer dolanırım vallaAra sıra takılırım böyle :78:
süpersin ama her zaman giymelisin miniyi dekolteyi sadece eve saklama bence eminim dışarda giydiğin zamanda çok hoş görüneceksindir :):)
Yok ben evde makyajlı dolaşmam, zaten genelde aşırı makyaj yapan birisi değilimdir..
Ama bazen arada eser yaparım makyaj yapmam değil :76: Can sıkıntısı işte![]()
anlıyorum tatlım,olsun kadın dediğin her zaman bakımlı olmalı hemde heryerde :):) sizlere bol sohbetler hanımlar ben biraz uzanacam :)
makyaj durumlarınız ne alemde peki kızlar? evde makyajlı dolaşan kaç tane kokoş var :):):)
Makyajı severim fakat evde dolaşıcak kadar değil ama tabiki nişanlımla evlendikten sonra işler değişirevdede yaparım gb ama sade.
Bencede evlendikten sonra değişir bazı şeyler
Katılıyorum :78:
Annem de bana takılıyor, giy giy dışarda giy
Öyle dışarı çıkmaya asla cesaret etmem abooww, Valla erkek olsam bakardım o halde kendimeGiyilir mi kıs
![]()
giyilir tabi şekerim neden giyilmesin,ayrıca bakılsın diye giyiyoruz öyle değil mi? :):)
evde her an davete gidecek gibi dolaştıktan sonra evde olmanın ne anlamı kalır ki evde rahat olmalıyım
şekercik pijamalarım pufidik terliklerim
tayt ve tunikle
şort askılılarla dolaşıyorum valla
ama tabi makyaj olabilir tabi![]()
Benimde favorilerim arasında tayt ve şort vardırÇok bol şeyleri sevmiyorum evde ayagıma dolanıyorlar tayt çözüm
Bende pofuduk terliklerimi çıkardım ayagımdalar, malum kıs kendini gösterdi .. Ayacıklarım üşüyor :76:
aynen bende civcivlerimi takıyorum ayağıma ben nereye o oraya
ya evde mini etkek ya da dar bi kot giydiğimizi düşünsene yayılamıcaz tv seyrederken ohh pijamalarla tv seyrederken yaıyla yayıla oturmak varken yani![]()
Tabi canım evde düğüne gider gibi giyinmeye ne gerek var, özel günler falan olur onlar hariç ..
Çok nadir eserse bana giyerim minileri evdeSonra çıkartıp nerde benim taytım
![]()
Hele dediğin gibi o pijamalarla tv karsısına uzanmak enfes yawwRahatlıgın doruklarında
![]()