Ev giyiminde nasıl seksi görünülür?

bir kadını kadın yapan dişiliği, cilvesi, nazı, güzelliği vs.. dir yoksa erkek neden ilgi duysun ki kendi cinsiyle olurdu kaprislerlede uğraşmazdı :))

bir kadını kadın yapan dişiliği, cilvesi, nazı, güzelliği vs.. dir yoksa erkek neden ilgi duysun ki kendi cinsiyle olurdu kaprislerlede uğraşmazdı :))

Erkeğimizi dişiliğimizle nasıl sarabiliriz? Dişilik öğrenilir dedin. Dişilik enerjisini nasıl ortaya çıkarabiliriz? Senin yaptığın ve bize tavsiye edebileceğin şeyler var mı?
Özeline girmezse, dişilik için neler yapıyorsun canım?
Çok sağol bizle paylaştığın için

çok gülesim geldi :))
kendini sevmekle başla, kendini beğen, kusurlarını kabul et, kendine bakmaktan çekinme, ruhunu ve bedenini tanı içinde ki dişi ortaya çıkacaktır adım adım ve o çıktıkça sen daha kendine güvenli daha mutlu bir kadın olacaksın

walla ben bu goruse katilmiyorum sevgiliykende kadin evde esortmanliydi evliykende oyle olacak ev yani bu kumas eteklemmi dolasalim sevgiliyken disarda bulustugin icin daha ozenli olugorsun hepsi bu bence..

:) Gülme gelmesini anlayabiliyorum. Yani bu birinin bana nasıl dans edilir diye sorması kadar genel elbette :)
Ama yine de dişiliği özümsemiş senin gibi insanların çok faydalı yaklaşımları oluyor ve inan bazen aydınlanıyorum :) Aaa hakikaten ya diyorum.
Mesala dişiliği güvenle, özgüvenle ve mutlulukla anlatmak çok açıklayıcı bence. Hiç başka forumlarda bununla ilgili yazdığın bir başlık vb var mı, orada okuyayım fikirlerini.

hayır aklımdan geleni yazar geçerim ben arkadaş sohbetlerinde söylerim dinleyenler oluyor ama özellikle bir şey yazmıyorum, kafamda kurmuyorum

Bendede var bir tane , çok sıkıcı

Çok sıkıcı dimi , çok haklısın bende senin gibi düşünürdüm.Dış görünüş ne ki aslında hele ki bu devirde..

Yok cnm spikermi ben olsam kizarim valla.

Evet benm esim sevmio topuklu giymemi istemez makyaj istemez pijamayla dur der

Seni senii afferim kiz ben de cok sexy giyinemiyorum cocuklar evde tuaf bakiyor hele tatilde sort felan giydigim zaman buyuk kizim kiskanir oyle tuaf bakar :) nasil yapsam bilemedim adam artik beni pijamayla gormekten bikmistir

Benim çocuklar küçükler cnm ,sıkıntı yok henüz ,benim koca seviyor sexi giyinmemi ,bugün mini mini etekler aldim,pek gergin olur aslinda akşam AVM gezmelerinde ama kasaya girip ödemeyi bile kendi yapti yani :))) hos giyecekmiyim bilmem aldiklarimi.kilo almisim biraz

Valla süpersiniz. Hayran kaldım size.
Demek erkekler böyle eve koşa koşa gidiyor :)

Çok nadiren mini etekler, mini şortlar giyerim evde, aklıma estikçe :) eşimin pek fark ettiği söylenemez, gözlerinin içine içine bakarım, fark et be adam derim genelde tayt, üzerine salaş kıyafetler giyerim, ev ayakkabısı da vazgeçilmezimdir, saçımı düzleştirir öyle otururum evimde, hatta bazen kalem çekiyorum gözlerime, eşim gözlerimden öpmeye bayılır, kalem sürdüğümü fark edince, ne diye sürersin şunları bilmem ki ile başlayan bir sürü sıralı cümle peş peşe gelir

doğallıktan yana bir eşim var kısacası, evimizdeyken süslenmem püslenmem çok enterese etmiyor onu

Vallahi aranızda bir ben mi zıt çıkıcam ilerde bilmiyorum ama bende şahsen dışarıdan çok içeride yani evde kendime daha çok bakarım sanırım :) şimdiden neler aldım neler. Şahsen bence iç çamaşırı ve evde giyilebilecek tarzda gecelikler hayata renk katar :) ne diyeyim hepimizin hakkında hayırlısı :) ben sanırım biraz düşkünüm bu tarz cicili bicili şeylere :)

Ben genelde evde tayt üstüne kazak vs. giyerim. Hafif ruj sürerim çalışıyorum açıkçası evde pek alımlı olamıyorum. Ama bazen, 2-3 ev eteğim var sokakta giymediğim ama şık etekler. Onları giyerim, altına opak çorap üstüne de bir bluz ya da uygun kazak giyerim. Eşim bayılır. Bir de eşimle nereye çıkarsak çıkalım makyaj yaparım saçım başım düzgündür. Ama ben de evde her zaman şık olamıyorum. Ev hali adı üstünde

Son düzenleme:
Tayt giyiyormuşsunuz, iç giyim ve ev giyim satan mağazalarda çok güzel dantelli, transparanlı, taşlı tahtlar ve dekolteli, dantelli, leoparlı ev badileri var. Ceyo terlikleri gün içinde yine giyin ama eşiniz gelmeye yakın hafif dolgu topuklu olan taşlı, allı güllü, tüylü ev terliklerinden giyin. Mutlaka hafif de olsa makyajla karşılayın eşinizi, bir allık ve ruj bile fark yapar. Yemek vs. Uğraşırken yüzük vs. zor ama gösterişli bir küpeniz olsun. Arkadaşların dediği gibi arada kısa bir elbise, ten çorap, fönlü saçlarla daha özenli bir temek hazırlayın. Her şeyden önce güleryüzle karşılayın her gün mutlaka her ne olursa olsun. Bakın nasıl koşa koşa eve geliyor her gün. Ben çalıştığım ve 6 aylık bebeğim olmasına rağmen her gün böyle geçirmeye çalışıyorum.

Bende ornek yokta arkadasimdan bahsedebilirim. Evde kucucuk sortlarla mini etekle gezer. Uzun etek giyse omuz dekoltesi superdir. Terlik giymez. Renkli spor ayakkabilari babetleri ev botlari vardir. Ev botu sort dusuk omuzlu bluzuna biz bile vurulduk o derece yani.
Taytlari hep dantel detaylidir. Yatarken siradan pijamalar giymez.
Bebe yagini eksik etmez. Cok hafif olsa kalemini ceker. Rujunu surer sonra silerki yari dogal bir gorunum olsun.
Vs vs.
Severiz kendisini

Hanimlar cok etkilendim!
Gercekten insanlarin evlerinde bu kadar özenli oldugunu bilmiyordum.
Öyle haklisiniz ve öyle güzel seyler yapiyorsunuz ki uzun süren evliliklere artik baska bir gözle bakiyorum. Demek ki kadinin görüntüyle ilgili yapacagi cok sey varmis.
Ev botu + kisa sort + omzu acik body cok iyi bir kombinasyonmus hakikaten. Deneyeyim bunu. Tesekkurler.

Masallah diyorum.size hanimlar baya seyler ogrendim valla topigi okuynca demekki ayicikli pijama almayi birakmaliymisim artik baska seylere yoneliyim dugune kadar:)

Yazın kolay, ne kadar az giyinirsek o kadar iyi mottosu işe yarıyor :) Ama kışın sıkıntı hakikaten.birkaç kadife takım pijama mı diyeyim, eşofman mı, öyle birşeyler aldım evde onları giyiyorum.Sexi mi tartışılır, ama şık durduğu kesin.Ronaldo tshirt-gri eşofman altından iyidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…