Bebek İkinci El Ev Eşyası, Çanta, Ayakkabı vs. Bebek Ürünleriyle Takaslanır

Merhaba ,

Mavi çanta ve pike hakkında bilgi verir misin ?

Merhaba ,

Mavi çanta ve pike hakkında bilgi verir misin ?

orjinal david jones marka 1 kere kullandım sıfırdan farkı yok
pike days and colors marka yatak örtüsü olarak kullandım tek başına çift kişilik pike , çarşaf yastık kılıfı yok 15tl

battaniye sıfır değil ama sıfırdan farkı yok
sadece yatak örtüsü olarak serdim sonra da yıkattırıp kaldırdım
ilk gün nasıl aldıysam hiç bir yıpranması yok
sadece paketi yok

paketi yoksa kalsın canm çeyizlik hediye etmek için istiyodum :26:

orjinal david jones marka 1 kere kullandım sıfırdan farkı yok
pike days and colors marka yatak örtüsü olarak kullandım tek başına çift kişilik pike , çarşaf yastık kılıfı yok 15tl
Rica etsem çantanın boyutlarını olcer misin ?
Bir de fiyat nedir ?

Canim ben senin pikeni.battaniyeni visne rengi bluz siyah renk bluzuna sutlu kahve rengi tunige birde cay bardagi setine talibim benim urunlerimden begendiklerinle takaslayalim olurmu sifir olanlarin hepsiyle.

bluzlar büyük beden 52-54 beden sana olur mu?

Canim tulumlarla veya takimlarla ilgileniyosun sanirim elbiselerimde cok guzel sifirdi ama ilgilenmedin galiba.

Eklentiler

• $P_20140617_190633.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 76
  • $P_20140617_190606.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 78
Canim tulumlarla veya takimlarla ilgileniyosun sanirim elbiselerimde cok guzel sifirdi ama ilgilenmedin galiba.

Canim su kirmizi tulumuda alsan bu tumlarla birlikte begendigin baskada varsa birde orada cuzdanin var onuda isterim ama sen bilirsin bu urunlerde cok temiz

Eklentiler

• $P_20140617_074937.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 73

buraya eklediğin ilk pembe ve siyah beyaz kırmızılı elbise olsun pike için

cüzdan için ekleyecek başka bulamadım şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…