- 25 Nisan 2014
- 493
- 4
2si de kullanışlı bütün parçaları çıkıp yıkanabiliyor
cam olan bana daha sağlıklı geliyor teflondan. ama arzum olan teflon daha ufak tefek tek porsiyonluk gibi yapıyor biraz daha az yer kaplıyor.
cam olan haznesi oldukça geniş bütün patlıcan bile kızartılabiliyor
yani az arada kullanırım diyorsan arzum işini görür ama çoğu yemekte yardımcım olsun diyorsan cam olanı tavsiye ederim
canım bunlar sıfır olanlar demiştin
bunlar sıfırsa takas yapabiliriz
Eki Görüntüle 1143836 Eki Görüntüle 1143837 Eki Görüntüle 1143838 Eki Görüntüle 1143839 Eki Görüntüle 1143840 Eki Görüntüle 1143841 Eki Görüntüle 1143842 Eki Görüntüle 1143843
Simdi gördüm cnm resimleri evet hepsi sifir daha bi suru sidir var diğer ilanlarima da bakabilirsiniz
Ev Eşyası, Çanta, Ayakkabı vs. ürünlerimle bebek üÜrünlerinizi takaslamak istiyorum
ürünlerime buradan bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683186&page=39
0-1 yaş ürünleri
anne çantaları
kullanılmamış emzikler biberonlar
alt açma, kullanılmamış havlu bornoz setleri
bebek nevresimleri
oyuncaklar
bütün tekliflerinizi ilanları inceleyerek cevaplayacağım
canım fritözün kullanım durumu nedir ? bebek kıyafetlerim ve ayakkabıları var kullanılmamış istersen whatshaptan atayım istersen mail den atayım fotolarını ? anlaşırsak fritözle takas yapalım hangi şehirdesin bu arada ?
canım benim seçtiklerim 35 ediyor sanırım
diğer sıfır olanları da gösterirsen bana biraz daha seçeyim
senin dediğin tabak bardak takım 18 parça 6 kişilik 40tl ben 65tlye almıştım hiç kullanmadım sıfır
cüzdan 15tl o da sıfır hiç kullanılmadı
Eki Görüntüle 1144813 Eki Görüntüle 1144814 Eki Görüntüle 1144815 Eki Görüntüle 1144816 Eki Görüntüle 1144817 Eki Görüntüle 1144818
bunlardan hangileri duruyor ? yıpranmamış tüylenmemiş olanlar var mı aralarında?
canm bunlar eski ilan olduğu içinn bakmam lazm ilk resmdeki eğer duruyosa yeni yıpranmamış 2. resimdeki sarı eşofmanda tülerme var biraz diğerleri sıfır lacivert yelek bikez yıkandı
tamam canım sarı olan kalsın diğerlerine bir bak sen duruyorsa onları ekleriz tamamlarız
Ev Eşyası, Çanta, Ayakkabı vs. ürünlerimle bebek üÜrünlerinizi takaslamak istiyorum
ürünlerime buradan bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683186&page=39
0-1 yaş ürünleri
anne çantaları
kullanılmamış emzikler biberonlar
alt açma, kullanılmamış havlu bornoz setleri
bebek nevresimleri
oyuncaklar
bütün tekliflerinizi ilanları inceleyerek cevaplayacağım
Simdi gördüm cnm resimleri evet hepsi sifir daha bi suru sidir var diğer ilanlarima da bakabilirsiniz
Eki Görüntüle 1144813 Eki Görüntüle 1144814 Eki Görüntüle 1144815 Eki Görüntüle 1144816 Eki Görüntüle 1144817 Eki Görüntüle 1144818
bunlardan hangileri duruyor ? yıpranmamış tüylenmemiş olanlar var mı aralarında?
selam
karar verdin mi canım
selam
karar verdin mi canım
canm ürünlerimden biraz daha seçebilirsen ben battaniyeyide istiyorum
canım senin ekleyeceğin başka ürünler var mı bana komple elindeki lekesiz tüylenmemiş sıfır ve sıfıra yakın ürünleri burada listelersen bol bol seçeyim
tmm cnm müsait bi zamanda eklicem hepsini inş.. bu arada battaniye sıfır mı hediye etmek için istiyorum çünkü