• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev eşyaları

kekoer

Previously
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
519
241
43
hanımlar merhaba.ben henüz nişanlıyım 1 yıl oldu.ancak yavaş yavaş çeyiz ev eşyası alıyoruz.bu ev eşyalarında kafama takılan bir şey var.
ütü,fırın,ocak kimlere ait.kimin alması gerekiyor?
nişanlımla beraber almayı düşünüyoruz ama aileler işin içinde olunca kuruş hesabı yapıyorlar

Birlikte almayı düşünüyorsanız alın gitsin. Aileleri karıştırmayın.

hanımlar merhaba.ben henüz nişanlıyım 1 yıl oldu.ancak yavaş yavaş çeyiz ev eşyası alıyoruz.bu ev eşyalarında kafama takılan bir şey var.
ütü,fırın,ocak kimlere ait.kimin alması gerekiyor?
nişanlımla beraber almayı düşünüyoruz ama aileler işin içinde olunca kuruş hesabı yapıyorlar
öncelikle hayırlı olsun :nazar:
aslında çiftlerin beraber almaları güzel olur günümüzde erkekte bayanda çalışıp kendi maddi imkanlarını sağlayabildikleri için eşya kısmında pek ailelere yüklenmemek lazım
gel görki benim öyle olmadı bizde ailelerimiz aldı herşeyimizi
belli başlı adetler biraz eskide kaldı kız tarafı şunu yapar erkek tarafı bunu yapar dememek lazım her iki tarafında imkanları doğrultusunda hareket edilmeli
bizde aileler konuştu bu durumlar halledildi
yatak odası takımını ve beyaz eşyaları , çeyizlerimide mutfak eşyaları falan babam aldı diğer eşyaları karşı taraf aldı
televizyon ve klima eşimle bana kaldı televizyonumuz eşimin akrabası hediye olarak aldı klimayı kendimiz aldık
dediğim gibi ailelerin durumuna göre hareket edilmeli ancak genelde beyaz eşyaları kız tarafı alır özellikle ütü gibi küçük ev aletleri kızın çeyizinde gelen şeylerdir

Kimse kimsenin işine karışmasın sen ne yapabiliyorsan o ne yapabiliyorsa..

Back