arkadaşlar nişanlıyım şu an ve ev dizaynı konusunda düşünmekten artık çildirdim.fikirlerinize ihtiyacım var.ben nasıl ev dizeceğimi bilmiyorumm
(şimdi şöyle anlatayım:hani bazı evlerde olurya bitane salon olur.mobilyaları ağır mobilyalar seçilir oranın kapası genelde kapalıdır.misafirden misafire açılır ki çoğu zaman misafir bile orda oturmaz tv orda olmadığı için bitane küçük de normal tarzda odaları vardır tv ordadır.orda tüm gün geçirilir.ben öle bişe istemiyorum.evimiz tüm odalarını kullanmak istiyorum.şimdi bir odaya duvar ünitesi yemek masası köşem koltuk koymak istiyorum tv orda olsun hatta misafirimide orda ağırlıyım.salon olsun orası yani.günlük normal oturayım.bitane odamda olsun koltuk takımı alayım ortayada bi sahpe olsun (oturma odası yani)ve fazla misafirim olursa orası da kullanılsın istiyorum ne dersiniz bu fikrime????bu 1.sorumdu 2.ye gelince:ben salonda (yani günlüktede geniş geniş rahat oturacağım yer)için köşem alayım diyorum.diğer odaya koltuk takımı olsun istiyorum ama bazıları da diyo ki yok oturma odasına köşem koy salonda olmaz.ne yapsam sizce?yani bana diğer odada köşem çok saçma geliyor.