Ev değil hayvanat bahçesi mübarek...

burası türkiye desem yeterli olurmu acep...
:KK53::KK53:

1 hafta önceden bize pazar saat 6 da evde olun bina ilaçlanıcak denildi.
bende ooh bee sonunda kurtuluyoruz dedim..
saat 6
binanın görevlisi elinde maşrafa içinde ilaçlı su
bi banyonun giderine bi lavabonun giderine döktü..
:KK53::KK53::KK53:

bumuydu len ilaçlama dediğiniz.
bende sanıomki bi şirketle anlaşmışlar adam gelicek köşe bucak heryeri ilaçlıcak...
ne büyük hayaller kurmuşum megerse...

:KK60::KK60::KK60: oy kiyamam onu sende yapardinki :KK19:

acaba diyorum ilaclamasalarmi, hani doganin dengesini mi bozuyorlar ilaclayarak, o hasaretleri yiyen böceklerimi öldürüyolar:nazar:
gece parktan geliyoruz sokaklar insan dolu , bi araba gecti arkasindan kocaman bir duman bulutu sacarak, ilacti galiba:KK25: derin bir nefes cektik :KK25::KK60::KK5: zaten tr den geldigimden beri bacaklarim kasiniyo resmen alerji oldum
cok güzedi tr ama bide bu durumlar olmasaydi :KK58:

Valla ben Isvicrede yasiyorum evimde ne halt oldugu belirsiz böcekler, amozonlardan kacmis örümceklerle dolu haa birde gecen ay karincalarimiz vardi ama artik gittiler...Annemler Isvicrede yasiyor onlarda daha cok cekirge ve örümcek oluyordu bi arada arilar kovan yapmisti bi odanin camina,en yakin arkadasiminda terasinda arilar var..
Tamam yurdumun mütehaitleri meshurdur birsey demiyorum ama kalkipppp bunun cöple zartla zurtla bi alakasi yok Doga bu insanlar nasil varsa böceklerde var istee

evet örümcek burdada cok var arilarda var ama öyle degisik böcek hamam böcegi ben hic görmedim bu yasima kadar.
yani olayi cözmeye calisiyorum anlamaya calisiyorum neden tr de bukadar cok hamam böcegi var acaba cöplerden dolayimi diye, tr yi kötülemek degil amacim mutlaka bir nedeni vardir arastirilmali diye düsünüyorum.:97:

coook basit türkiye daha sicak !!!!
asiri tepki gösterdiysem cok özür dilerim fakat son 1 yildir isvicrede sürekli Türkiye cok tehlikeli, Türkiye cok pis, Türkiyenin yollari cok cukur vs vs vs diyerek sürekli Türkiyeyi kötüleyen ama her tatilde Türkiyiye gelen insanlarla birlikteyim cinnet geciyorum hassasiyetim bundan :KK17:

:KK60::KK60::KK60: oy kiyamam onu sende yapardinki :KK19:

acaba diyorum ilaclamasalarmi, hani doganin dengesini mi bozuyorlar ilaclayarak, o hasaretleri yiyen böceklerimi öldürüyolar:nazar:
gece parktan geliyoruz sokaklar insan dolu , bi araba gecti arkasindan kocaman bir duman bulutu sacarak, ilacti galiba:KK25: derin bir nefes cektik :KK25::KK60::KK5: zaten tr den geldigimden beri bacaklarim kasiniyo resmen alerji oldum
cok güzedi tr ama bide bu durumlar olmasaydi :KK58:

galiba böceklerin vatanı yok.
sadece biraz daha işine ciddiyet veren insanlar olmalı.
binayı komple ilaçlatalım
bi firmayla görüşelim.
daire başı herkes payına düşeni ödesin diorum.
kimse oralı olmuo...

coook basit türkiye daha sicak !!!!
asiri tepki gösterdiysem cok özür dilerim fakat son 1 yildir isvicrede sürekli Türkiye cok tehlikeli, Türkiye cok pis, Türkiyenin yollari cok cukur vs vs vs diyerek sürekli Türkiyeyi kötüleyen ama her tatilde Türkiyiye gelen insanlarla birlikteyim cinnet geciyorum hassasiyetim bundan :KK17:

evet sicak oldugundan dolayida olabilir de tek nedeni bumu acaba :26:

niye cinnet geciriyorsunki dogrulari söylüyorlar, insanlar rahatsizliklarini dile getirebilmeliki biseyler degissin.
yazik degilmi konu sahibinede mesela, yatagindan karafatma cikiyo:KK53: ben bunu görsem dahada uyuyamam sabahlarim artik :KK58: ve ben bu sene yarasada gördüm hayatimda ilk defa.
gece saat 3 filan ben uyuyamiyorum sicaktan (ve yatagim yok diye) sokak lambasinin altinda biseler ucusuyor hizli hizli sürüyleydiler 40 tane filan vardi, böcekmi dedim hayir olamaz cok büyük, kusmu acaba dedim kuslar ses cikarir hem gece ucmazlar. merak ettim esimi uyandirdim :KK60: ne bunlar dedim yarasa dedi :KK53: baya bi izledim ertesi gecede bekledim ama sadece bir iki tane vardi sonra sokak köpekleri :18: dolaniyorlardi evlerin etrafinda :18: tr geceleri cok korkun cok :KK5:

evet örümcek burdada cok var arilarda var ama öyle degisik böcek hamam böcegi ben hic görmedim bu yasima kadar.
yani olayi cözmeye calisiyorum anlamaya calisiyorum neden tr de bukadar cok hamam böcegi var acaba cöplerden dolayimi diye, tr yi kötülemek degil amacim mutlaka bir nedeni vardir arastirilmali diye düsünüyorum.:97:

belki biz hayvanseveriz. börtü böceği bile koruyoruz. o nedenle özellikle yazları beraber yaşıyoruz:KK9:
işin espirisi tabi ki.
ama iş özellikle bizlere ve yerel yönetimlere de düşüyor.
yaşadığımız iklim elverişli börtü böceklere. ammmaaa birde insanlarımız var hala çöpü denk getiremeyip heryere saçanlar, yerel yönetimlerimiz var mesela 50 tl hane başı toplayıp bahsettiğiniz püskürterek ilaçlamayı yapmak isteyen.
maalesef bazılarımızda akıl noksanlığı var çevreyi temiz tutmak nedir bilmiyor, bazılarımızda da değil belediyeye ilaç parası vermek karnını bile doyuramıyor.
biraz mani gibi oldu ama işin birde bu yönü var.

valla isvicredede cukur olan yol cok, fransada yollar cöp icindeydi strassburgda... bunu bence ülke olarak ayirmamaliyiz onun yerine isini yapmayan belediyeler, cevresine özen göstermeyen insanlar olarak ayirsak ?

İSOLDE CANIM VALLA snei çok iyi anlıyorum.bizim apt. sığınağı hamamböceği dolu.biz evi ilaçlattık rahat ettik bence sende ilaçlattır eve giren sinekler bile ölüyor.camlara mutlaka sinkeli yaptır.bide giderlerin ağzını kapat bunlar her yerden girebiliyor.bide bizim hergün banyoda koca koca ölen hama böceği oluyordu. kapatmadığımız eyr kalmadı her yer kapalı ama hergün ölüyordu bu iğrenç yaratıklar.sonra bir baktıkki banyonun asma tavnaında minicik bir açıklık ordan girmişler.ben buy üzden banyodan soğudumya o yzüden girebileceği tüm delikelri kapatt canım.bide ilaçlatırsan evi rahat edersin.

İSOLDE CANIM VALLA snei çok iyi anlıyorum.bizim apt. sığınağı hamamböceği dolu.biz evi ilaçlattık rahat ettik bence sende ilaçlattır eve giren sinekler bile ölüyor.camlara mutlaka sinkeli yaptır.bide giderlerin ağzını kapat bunlar her yerden girebiliyor.bide bizim hergün banyoda koca koca ölen hama böceği oluyordu. kapatmadığımız eyr kalmadı her yer kapalı ama hergün ölüyordu bu iğrenç yaratıklar.sonra bir baktıkki banyonun asma tavnaında minicik bir açıklık ordan girmişler.ben buy üzden banyodan soğudumya o yzüden girebileceği tüm delikelri kapatt canım.bide ilaçlatırsan evi rahat edersin.

canım çok saol önerilerinizi dikkate alıyorumm..

böcek dendiği anda heryeri kaşınan insanlar varya
ben onlardanım maalesef..
2ay oluo yeni eve taşınalı.
mahvoldum ama
1 ay öncesine kadar yatak odamda hatta yatağımın içinde hamamböceği buldum
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
heryere tablet ilaçlar yerleştirdik
heryeri ilaçladık ama fayda etmedi yaaa..
3 gün önce yine yatak odamda bi hamamböceği daha..
allahımm nasıl korkuyorum anlatamam..
öldürmeye bile korkuyorum..
eşim hemen yok etti ama ben rahat edebilirmym aslaaa...
y abide öyle fene bişeyki..
ilaçlama yaptıktan sonra çıkıolar ortaya..
:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:
bgnde 3 tane tırtıl buldum bu tablet ilaçların yanında ölü vaziyette
inanmıcaksınız ama onuda yatak odamda buldum..
ne istiyolar bu yatak odamdan anlamıyorum.
yatak odamın penceresi devamlı açık galiba hep ordan geliyolar..
:KK14::KK14::KK14:
balkonda domates,maydonoz yetiştiriorum
bide son günlerde kuşlar içsin die su ve ekmek koyuyodum
galiba bundan olsa gerek balkondada birsürü tırtıl gördüm..
ama iğrenç bişeyler yaaa.
önce sümüklü böcek sandım ama çok şükür tırtıl olduklarına kanaat getirdik..
off kızlar yaaçok fena başım dertte bu haşerelerle.
ha küçük küçük örümcekler var bide onu hiç anlatmım yani..
psikolojim bozuldu yemin ederim..
yürürken mesela koluma değen tül perdeden korkuyorum
o derece fenalardayım
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Ormanın Dibindeyim..
Balkonda Tanıştığım Böceklerin Haddi Hesabı Yok..
Hayatımda Görmediğim Böcekleri Burda Gördüm..

Bende Aynen Perdeye Dokunamıyorum..
Kaşıntı Tutuyor Hemen..

Aynı Zamanda Öldürmeye Bile Korkar Oldum..:KK43:

Ormanın Dibindeyim..
Balkonda Tanıştığım Böceklerin Haddi Hesabı Yok..
Hayatımda Görmediğim Böcekleri Burda Gördüm..

Bende Aynen Perdeye Dokunamıyorum..
Kaşıntı Tutuyor Hemen..

Aynı Zamanda Öldürmeye Bile Korkar Oldum..:KK43:

kusum benı cagır ben ıdam ederım onları balkondan ormana dogru fırlatıım:KK70:

X