Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ev değil hayvanat bahçesi mübarek...
- Konu Sahibi isolde
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kız sen dua et yıen hamam bocegı buralar hep mustakıl ev bıde bogazda dusun komsu ıkı kere evınde kolum kadar yılan bulmus su ıcmeye kalkmıs bıd ene gorsun kadın evın mutfagında halının ustunde dolanmıs yatıor oldurmusler atmsılar ıkı gun sonra yıen aynı yerde baska yılan bız alsıtık artık ama bızımde en cok tırtımız akrep ve boyel cok bacaklı zehırlı bı bocek var adını unutum ondan cok korkuorum bende bıde 4 yasında kızım var
yılanmıııı..
hii allah korusunn arkama bakmadan kaçarım vallaaa...
o dediğin böcek çiyanmı canım??
bence evinizi dip köşe temizleyin birde boya yaptırın belki bir yer nemli kalmıştır ondanda olur eğer aynı sorunlar devam edersede taşının derim tabi taşınmak kolay değil ama yapılacak bişey yok malesef
taşınıcam galibaa.
hiç istemedim bu eve taşınmayı ilkgünden beride neler geldi başıma..
evet canım ağaçlara çok yakın..
konuştuk eşimle baktı ben deliricem artık bi ilaçlama şirketiyle konuşup şu işe bi çare bulalım dedi..
inşallah onun faydası olur..
senidemi kaşıntı tutuo canım yaaa..
bak yazarken bile kaşınıorum..
INSALLAH CARESINI BULURSUNUZ....
yılanmıııı..
hii allah korusunn arkama bakmadan kaçarım vallaaa...
o dediğin böcek çiyanmı canım??
galıba canım ısmını unutum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa masadan zıpladım sana yazıcma dıe bacagımda ne gezıor dıorum odum koptu sınekmıs gazabıma ugradı
hele gecen gece tıkır tıkır bi ses gelio..
hemen eşimi çağırdım bu hamamböceği denilen mahlukat ters dönmüş debelenip duruo..
parkedede sesi çıkıo..
ıııyykkkkkkkkkkkkkkk...
ben oyle gorunce zevkten dort kose oluorum oturup satanıst gıbı onu ızlıorum zuhahah dıye dıye gulucukler atıorum esımd epsıkopata bagladın yıen bırak hayvanı dıor sonra atıoruz
evde kötü kokudan öyle huylanıyorumki..duymustum canim oyle bisey o yuzden ewe tablet koymaya cesaret edemiyorum ben bilemiyorum...belkide dogru bir bilgi degildir...su prize felan takilan ilaclardan var onlardan dene istersen bende almayi dusunuyorumm...cok tuhaf bocukler var evimde benimde evim agaclara yakin sayilir ordan geliyorlar sanirsam...camlari acik birakmaya gelmiyorr daliyorlar iceri onlar yuzunden sicaktan pisiyoruz icerdee
devamlıı temiz hava girsin die açıorum pencereleri.
ama görüorum sonucu..
Birde mutfak lavabo süzgeçlerinden banyo lavabo ve yer süzgeçlerinden çıkabiliyor o süzgeç içlerinede 3-5 tane naftalin koy naftalinden zarar gelmez bence bir süre evin heryerine dolap arkasaı vs. yer yere naftalimn doldur kapı eşiğine paspasın altına ezerek naftalin koy bak gör çekilecekler bir zaman sonra
öyle yapım canım bende..
gecen bi yerde okudum feslegen kaçırtıomuş börtü böceği.
mutfağa koyduk bitane..
bakalım faydasını görürsem evin heryerine koyucam
galıba canım ısmını unutum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa masadan zıpladım sana yazıcma dıe bacagımda ne gezıor dıorum odum koptu sınekmıs gazabıma ugradı
bende devamlı etrafıma bakıorum duvarlara falan bişi görücemmi die??
kızlar yaa bu hamamböceklerinin yavruları sinek kadar oluomu acep??
iki gündür deli gibi evi temizliorum ve hep ölmüş o yavruları topluyorum..
sanmam canım ben en son gordumde yavru top gıbı kara kara gezınıordu boceklerı unutmak ıcın acdım muzık kendı nın voltaj sarkısında mısket oynuorum hahaahha
ben oyle gorunce zevkten dort kose oluorum oturup satanıst gıbı onu ızlıorum zuhahah dıye dıye gulucukler atıorum esımd epsıkopata bagladın yıen bırak hayvanı dıor sonra atıoruz
ben şimdi korkuyorum ama bi zaman sonra onlarla mücadelemde psikopata bağlayıp onlara türlü işkenceler edicem..
diorum ama yok ben korkudan onuda yapamam..
ya öldüremiorum ya dgr akrabaları benden intikam almaya gelirse...
:44::44::44:
sanmam canım ben en son gordumde yavru top gıbı kara kara gezınıordu boceklerı unutmak ıcın acdım muzık kendı nın voltaj sarkısında mısket oynuorum hahaahha
ayy desene evimde yeni bi türe daha rastladık..
peki o ne ozaman çok küçük ama..
yakından baktım böle hamamböceğinin kat ve kat küçüğü gibi geldi..
antenleri yok ama bacaklar aynı....
allahımmm sana geliyorummm
evde kötü kokudan öyle huylanıyorumki..
devamlıı temiz hava girsin die açıorum pencereleri.
ama görüorum sonucu..
öyle yapım canım bende..
gecen bi yerde okudum feslegen kaçırtıomuş börtü böceği.
mutfağa koyduk bitane..
bakalım faydasını görürsem evin heryerine koyucam
bende aynen iceri hep hawa girsin istiyorum ama iste bocuk dolusuyorrr...:18:
bende devamlı etrafıma bakıorum duvarlara falan bişi görücemmi die??
bende hep bakarimm dun tavanda gordum...hemen bi koseye oturdummm onu izliyorum izini kaybetmiyimde esim gelsin oldursun diye neyseki esim geldi oldurdude rahat bi nefes aldim
Okurken kaşınmaya başladım hafiften
Bize de uğruyorlar arada
Halbuki 7. kattayız zemin katı sayarsak 8
Ben yanlarına dahi yaklaşamıyorum
Sanki üstüme atlayacak gibi geliyor o sürüngenler
Bizimki sizinki kadar vahim değil
Biz çaresini bulamadık siz bulursunuz umarım..
bende üst katlara taşınırsak belki kurtuluruz die düşünüodum..
ayy desene evimde yeni bi türe daha rastladık..
peki o ne ozaman çok küçük ama..
yakından baktım böle hamamböceğinin kat ve kat küçüğü gibi geldi..
antenleri yok ama bacaklar aynı....
allahımmm sana geliyorummm
belkı orumcek olabılır yada topbocegı sayıyımmı sana daha
bende aynen iceri hep hawa girsin istiyorum ama iste bocuk dolusuyorrr...:18:
bende hep bakarimm dun tavanda gordum...hemen bi koseye oturdummm onu izliyorum izini kaybetmiyimde esim gelsin oldursun diye neyseki esim geldi oldurdude rahat bi nefes aldim
belkı orumcek olabılır yada topbocegı sayıyımmı sana daha
netten baktımda topböceğine
yok canım oda diil örümcekte diil...
ya eve parke döşendi ama kenarlarda biraz açıklıklar var..
galiba oralara girio bu hayvanlar...