Bir dönem hamam böceklerinden bizde de çoktu.Ama bir tek ben görürdüm.Zavallı annecim uykudan kalkar alır atardı.Aiiy aklıma geldikçe fena oluyorum.O böcek tabletleri işe yarıyor.Birde yeşillik bir yerde oturuyoruz.Yazın hep siyah uçan böcükler girerdi.Hepsi kabusum oldu.Şükür bu sene sineklik taktırdık da rahata erdim.30 lira falandı sanırım.Kirada oturuyorsunuz sanırım.Ev sahibiyle konuşun bir pencereciye adam gibi yaptırın kiradan düşülsün.
ve nihayet bgn balkonu tamamen temizledim kızlar.
o domates fidelerini attım.
anaaaamm koca saksıların altına gizlenmiş megerse tırtıllar..
gündüz yoklar gece çıkıolardı ortaya..
geçmiş olsun bu arada sorun olmaz inşallah artık
tırtıllardan kurtulduk inşallahh..
umarım aynı şey hamamböcükleri içinde geçerlidir.
gerçi bi kaç gündür hiç görmedim ama ..
onlar da giderler bi süre ilaçlamadan ölüleri çıkar belki bi yerlerden ama sanmam kalacaklarını
gerçi bi garip hayvan onlar nereye neden geldikleri belli olmuyo
neme gelir diyo annem hocalar çok başka şeyler söylüyo :44:
düsünüyorumda türkiyedeki evlerin yapiminda hatalar olduguna karar verdim :44:
eski oturdugum ev bahce terasliydi, bahcede bisürü karinca yuvasi vardi ama evime hic girmezlerdi yada giremezlerdi desem daha dogru olur.
bikac hafta önce türkiyedeydim kaynana daha önce eski bi evde oturuyordu karinca böcek vardi, eski ev olur diye düsündüm.
simdi yeni eve tasinmislar 3. kata. bize kaynana yer yatagi yapti, bi sabah uyandim mememi bise isiriyobi baktimki karinca sonra aradim buldum yollarini, balkon kapisinin yanindan biyerden koltugun arkasina dogru yürüyolar.
bu nasil oluyo anlamiyorum evleri yaparken tuglalarimi düzgün siralayip kapatmiyolar delik kaliyor nasil nerden giriyolar
acaba türkiyede sokaklarda cöpler filan var diyemi hamamböcekleri hasaretler dolu, bide tr de yollar ilaclaniyor, almanyada hic görmedim ilaclama peki niye böyle oluyor anlamadim , biseler ters gidiyor ama ne
düsünüyorumda türkiyedeki evlerin yapiminda hatalar olduguna karar verdim :44:
eski oturdugum ev bahce terasliydi, bahcede bisürü karinca yuvasi vardi ama evime hic girmezlerdi yada giremezlerdi desem daha dogru olur.
bikac hafta önce türkiyedeydim kaynana daha önce eski bi evde oturuyordu karinca böcek vardi, eski ev olur diye düsündüm.
simdi yeni eve tasinmislar 3. kata. bize kaynana yer yatagi yapti, bi sabah uyandim mememi bise isiriyobi baktimki karinca sonra aradim buldum yollarini, balkon kapisinin yanindan biyerden koltugun arkasina dogru yürüyolar.
bu nasil oluyo anlamiyorum evleri yaparken tuglalarimi düzgün siralayip kapatmiyolar delik kaliyor nasil nerden giriyolar
acaba türkiyede sokaklarda cöpler filan var diyemi hamamböcekleri hasaretler dolu, bide tr de yollar ilaclaniyor, almanyada hic görmedim ilaclama peki niye böyle oluyor anlamadim , biseler ters gidiyor ama ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?