bence de evi ilaçlatın. sizin ilaçlamanız yeterli olmaz.
biz de yeni taşındık sayılır. ve sürekli dışarıdan böcek giriyordu hatta yarasa bile girdi.
üç gün beraber yaşadık onla...
şimdi tüm pencereleri sineklikle kapattık.
artık dışarıdan böcek falan gelmiyor.
isterseniz sizde pencereleri öyle bir şey yapın.
hatta bu perşembe a101`de sineklikler var baya uygun.
ben bimden almıştım bir paket iki pencerimize yetti. hem böyle çok hesaplı oldu.
canım en huylandığım şey geçmiş olsun giriş kattamı oturuyorsun..hamam böcekleri kırıntı ya falan gelir....
aldım canım ama pek beceremedim galiba.
pencereler pimapen diil tahta,
içerden yaptım salak gibi pencere kapanmadı
bu sefer dışardan yaptım bu seferde yağmur rüzgar yapışkanını söktü.
bişeyi yanlış yapıorum ama neyi?
isolde canım senin nick te böcek gibi bişey
çektinmi yoksa eve
tahta da olmuyor sanırım onlar.
bir önceki evimizde çerçeveler tahtaydı ve raptiyelerle tutturmuştuk bazı pencereleri. diğerlerini de çerçeve yaptırmıştık.
bir de raptiye ile dene
ay benide kaşıntı tuttu bende aynı senin gibiyim bir tane görsem günlerce uyku girmez gözüme ben tablet koyduktan sonra birdaha çıkmadı birde naftalin atıyorum dolap arkası çekyat altı gibi yerleree onun kokusunada gelmezmiş annem söylemişti aklında bulunsun.aldım canım ama pek beceremedim galiba.
pencereler pimapen diil tahta,
içerden yaptım salak gibi pencere kapanmadı
bu sefer dışardan yaptım bu seferde yağmur rüzgar yapışkanını söktü.
bişeyi yanlış yapıorum ama neyi?
ev agaclik yerlere yaksinsa bocek cok olur bende hergun cesit cesit olduremiyorumm tabi esime oldurtuyorummbnde hem tiksinirm hemde korkarimmm hele bide hamam bocegi büyük konusmak gibi olmasin tabi iyyyyyyyy ben olsam o yataga zor girerimmm:18::18: ALLAHTAN evimde hamam bocegi yok olsaydi napardimmm :44:bide derler o tabletler bocekleri daha cok cekiyor ewe diye oyle bisey duymustum diye hatirliyorummm :26::26:ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...AMINNN
evet canım ağaçlara çok yakın..ev agaclik yerlere yaksinsa bocek cok olur bende hergun cesit cesit olduremiyorumm tabi esime oldurtuyorummbnde hem tiksinirm hemde korkarimmm hele bide hamam bocegi büyük konusmak gibi olmasin tabi iyyyyyyyy ben olsam o yataga zor girerimmm:18::18: ALLAHTAN evimde hamam bocegi yok olsaydi napardimmm :44:bide derler o tabletler bocekleri daha cok cekiyor ewe diye oyle bisey duymustum diye hatirliyorummm :26::26:ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...AMINNN
ay benide kaşıntı tuttu bende aynı senin gibiyim bir tane görsem günlerce uyku girmez gözüme ben tablet koyduktan sonra birdaha çıkmadı birde naftalin atıyorum dolap arkası çekyat altı gibi yerleree onun kokusunada gelmezmiş annem söylemişti aklında bulunsun.
Camlar için metre işi satılan sinekliklerden alıp pencerenin dış tarafından küçük çivilerle tutturabilirsin......
oof deme beee heryere o tabletlerden koyduk bi faydası olsun die..
ya yeminle bgn sinirimden ağladım iki saat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?