Ev değil hayvanat bahçesi mübarek...

isolde

sadece kızım....
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
11.815
11
böcek dendiği anda heryeri kaşınan insanlar varya
ben onlardanım maalesef..
2ay oluo yeni eve taşınalı.
mahvoldum ama
1 ay öncesine kadar yatak odamda hatta yatağımın içinde hamamböceği buldum
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
heryere tablet ilaçlar yerleştirdik
heryeri ilaçladık ama fayda etmedi yaaa..
3 gün önce yine yatak odamda bi hamamböceği daha..
allahımm nasıl korkuyorum anlatamam..
öldürmeye bile korkuyorum..
eşim hemen yok etti ama ben rahat edebilirmym aslaaa...
y abide öyle fene bişeyki..
ilaçlama yaptıktan sonra çıkıolar ortaya..
:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:
bgnde 3 tane tırtıl buldum bu tablet ilaçların yanında ölü vaziyette
inanmıcaksınız ama onuda yatak odamda buldum..
ne istiyolar bu yatak odamdan anlamıyorum.
yatak odamın penceresi devamlı açık galiba hep ordan geliyolar..
:KK14::KK14::KK14:
balkonda domates,maydonoz yetiştiriorum
bide son günlerde kuşlar içsin die su ve ekmek koyuyodum
galiba bundan olsa gerek balkondada birsürü tırtıl gördüm..
ama iğrenç bişeyler yaaa.
önce sümüklü böcek sandım ama çok şükür tırtıl olduklarına kanaat getirdik..
off kızlar yaaçok fena başım dertte bu haşerelerle.
ha küçük küçük örümcekler var bide onu hiç anlatmım yani..
psikolojim bozuldu yemin ederim..
yürürken mesela koluma değen tül perdeden korkuyorum
o derece fenalardayım
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

inan okurken beni kaşıntı tuttu her yerm kaşınıyo gibi oldum :S ev ilaçlama şirketleri var bence bi evini ilaçlat yatak odanın penceresinede teller var sinek böcek girmesin diye onlardan taktır... inallah kurtulursun bu mahluklardan :S

bence de evi ilaçlatın. sizin ilaçlamanız yeterli olmaz.
biz de yeni taşındık sayılır. ve sürekli dışarıdan böcek giriyordu hatta yarasa bile girdi.
üç gün beraber yaşadık onla...:KK4:
şimdi tüm pencereleri sineklikle kapattık.
artık dışarıdan böcek falan gelmiyor.
isterseniz sizde pencereleri öyle bir şey yapın.
hatta bu perşembe a101`de sineklikler var baya uygun.
ben bimden almıştım bir paket iki pencerimize yetti. hem böyle çok hesaplı oldu.:KK34:

canım en huylandığım şey geçmiş olsun giriş kattamı oturuyorsun..hamam böcekleri kırıntı ya falan gelir....

canım benım evım mustakıl oldugu ıcın bende de cok bı gece uc tane oldurdu esım neten arastırdım bır gecede 100 tane ve daha falza yumurta bırakabılıorlarmıs gezdıklerı yere ve o oldurdugumuz yere artık ne bırakıorlar ıse ordanda cogalıorlarmı bızde tablet aldık bugun kızım cekmeceyı acmıs ıcınde gorunce bagr abagra gelıor fatma buldum dıye :KK70: bızde ne fatması kım derken bıde bakdıkkı hamam bocegıne fatma dıormus :KK70: o acık deıgın cama sıneklık tak bence gelmezler bıde evını guzel bı ılaclama sırketıen ılaclatırsan hıc cıkmazlar tırtıllar ve sumuklu bocekler bıberlerıne gelıorlardır bahcem oldugu ıcın deneyım artık kazandım :KK70:

bence de evi ilaçlatın. sizin ilaçlamanız yeterli olmaz.
biz de yeni taşındık sayılır. ve sürekli dışarıdan böcek giriyordu hatta yarasa bile girdi.
üç gün beraber yaşadık onla...:KK4:
şimdi tüm pencereleri sineklikle kapattık.
artık dışarıdan böcek falan gelmiyor.
isterseniz sizde pencereleri öyle bir şey yapın.
hatta bu perşembe a101`de sineklikler var baya uygun.
ben bimden almıştım bir paket iki pencerimize yetti. hem böyle çok hesaplı oldu.:KK34:

aldım canım ama pek beceremedim galiba.
pencereler pimapen diil tahta,
içerden yaptım salak gibi pencere kapanmadı
bu sefer dışardan yaptım bu seferde yağmur rüzgar yapışkanını söktü.
bişeyi yanlış yapıorum ama neyi?
:KK9:

canım en huylandığım şey geçmiş olsun giriş kattamı oturuyorsun..hamam böcekleri kırıntı ya falan gelir....

2 katta oturuyorum canım
ama ağaçlar var binanın çevresinde ve balkonuma falan çok yakın dalları...

bizim evide karıncalar istila etti habire süpürüp siliyorum yav:KK53:

isolde canım senin nick te böcek gibi bişey

çektinmi yoksa eve:KK1:

tahta da olmuyor sanırım onlar.
bir önceki evimizde çerçeveler tahtaydı ve raptiyelerle tutturmuştuk bazı pencereleri. diğerlerini de çerçeve yaptırmıştık.
bir de raptiye ile dene:KK34:

ev agaclik yerlere yaksinsa bocek cok olur bende hergun cesit cesit olduremiyorumm tabi esime oldurtuyorumm :KK1::KK1:bnde hem tiksinirm hemde korkarimmm hele bide hamam bocegi büyük konusmak gibi olmasin tabi iyyyyyyyy ben olsam o yataga zor girerimmm:18::18: ALLAHTAN evimde hamam bocegi yok olsaydi napardimmm :44:bide derler o tabletler bocekleri daha cok cekiyor ewe diye oyle bisey duymustum diye hatirliyorummm :26::26:ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...AMINNN:nazar:

tahta da olmuyor sanırım onlar.
bir önceki evimizde çerçeveler tahtaydı ve raptiyelerle tutturmuştuk bazı pencereleri. diğerlerini de çerçeve yaptırmıştık.
bir de raptiye ile dene:KK34:

denedim canım öyle tutturabildim zaten..ufak bi yer açık sdc
ordanmı girio bu meziyetsizler acaba....

ay benide kaşıntı tuttu bende aynı senin gibiyim bir tane görsem günlerce uyku girmez gözüme ben tablet koyduktan sonra birdaha çıkmadı birde naftalin atıyorum dolap arkası çekyat altı gibi yerleree onun kokusunada gelmezmiş annem söylemişti aklında bulunsun.

Camlar için metre işi satılan sinekliklerden alıp pencerenin dış tarafından küçük çivilerle tutturabilirsin......

ev agaclik yerlere yaksinsa bocek cok olur bende hergun cesit cesit olduremiyorumm tabi esime oldurtuyorumm :KK1::KK1:bnde hem tiksinirm hemde korkarimmm hele bide hamam bocegi büyük konusmak gibi olmasin tabi iyyyyyyyy ben olsam o yataga zor girerimmm:18::18: ALLAHTAN evimde hamam bocegi yok olsaydi napardimmm :44:bide derler o tabletler bocekleri daha cok cekiyor ewe diye oyle bisey duymustum diye hatirliyorummm :26::26:ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...AMINNN:nazar:

oof deme beee heryere o tabletlerden koyduk bi faydası olsun die..
ya yeminle bgn sinirimden ağladım iki saat..

evet canım ağaçlara çok yakın..
konuştuk eşimle baktı ben deliricem artık bi ilaçlama şirketiyle konuşup şu işe bi çare bulalım dedi..
inşallah onun faydası olur..

ay benide kaşıntı tuttu bende aynı senin gibiyim bir tane görsem günlerce uyku girmez gözüme ben tablet koyduktan sonra birdaha çıkmadı birde naftalin atıyorum dolap arkası çekyat altı gibi yerleree onun kokusunada gelmezmiş annem söylemişti aklında bulunsun.

Camlar için metre işi satılan sinekliklerden alıp pencerenin dış tarafından küçük çivilerle tutturabilirsin......

senidemi kaşıntı tutuo canım yaaa..
bak yazarken bile kaşınıorum..

kız sen dua et yıen hamam bocegı :KK70: buralar hep mustakıl ev :KK70: bıde bogazda dusun komsu ıkı kere evınde kolum kadar yılan bulmus su ıcmeye kalkmıs bıd ene gorsun kadın evın mutfagında halının ustunde dolanmıs yatıor :KK70: oldurmusler atmsılar ıkı gun sonra yıen aynı yerde baska yılan:KK70: bız alsıtık artık ama bızımde en cok tırtımız akrep ve boyel cok bacaklı zehırlı bı bocek var adını unutum ondan cok korkuorum :KK70: bende bıde 4 yasında kızım var :KK70:

oof deme beee heryere o tabletlerden koyduk bi faydası olsun die..
ya yeminle bgn sinirimden ağladım iki saat..

duymustum canim oyle bisey o yuzden ewe tablet koymaya cesaret edemiyorum ben bilemiyorum...belkide dogru bir bilgi degildir...su prize felan takilan ilaclardan var onlardan dene istersen bende almayi dusunuyorumm...cok tuhaf bocukler var evimde benimde evim agaclara yakin sayilir ordan geliyorlar sanirsam...camlari acik birakmaya gelmiyorr daliyorlar iceri onlar yuzunden sicaktan pisiyoruz icerdee:KK14:

Birde mutfak lavabo süzgeçlerinden banyo lavabo ve yer süzgeçlerinden çıkabiliyor o süzgeç içlerinede 3-5 tane naftalin koy naftalinden zarar gelmez bence bir süre evin heryerine dolap arkasaı vs. yer yere naftalimn doldur kapı eşiğine paspasın altına ezerek naftalin koy bak gör çekilecekler bir zaman sonra:KK34::KK34:

X