Canım özel ders verme imkanın varsa özel ders com a bir üye ol derim ben üyeyim ve pek çok geri dönüş oldu kısa zamanda. Hem sen bir de İstanbul dasın. Bu yüzden daha çok şansın olacağını düşünüyorum. Aklıma hemen gelen bu. Umarım yardımcı olabilmişimdir:)
Rica ederim canım haklısın ben de aynı sebeple bir iki kişiye olumsuz yanıt verdim. Özel ders almak isteyenler yaşça epey büyük ve hepsi erkekti. Doğal olarak kuşkulandım. Dediğin gibi belki sen yaş grubu daha uygun ve bir ebeveyniyle sana gelebilecek birini bulursun inşallah. Bir de sana uygun part time falan geçici iş imkanları var mı diye kariyer netten ya da secret cv com dan bir iş ilanlarına bakabilirsin. Kolay gelsin bakalım
Şuan dediğiniz siteye üye olmaya çalışıyorum :) ama bazı yerlerde takıldım özel ders tecrübesi kendin hakkında bilgi falan gibi selere birde telefon numaramı yazıp gizli yaptım herhangi bi sakıncası olur mu ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. buarada partime işlere giremiyorum cünkü bölümüm cok zor ve cok zorluyorlar anca böle ufak tefek seylerle ugrasabilirim :) tekrardan cok tesekkürler :)
benim de gizli kişisel bilgilerim sadece tecrübelerini yazabilirsin ki o çok önemli değil. Genelde okuduğun bölüme bakıyorlar İngilizce seviyeni aşağı yukarı tahmin edebilmek için. Ayrıca tecrübeniz yoksa örnek veriyorum standart bir ücret varsa ingilizce dersinde saatlik siz 5 10 tl daha uygun bir fiyat koyabilirsiniz Bu arada ben de üniversiite öğrencisiyim hangi bölümde okuyorsunuz acaba?
Ben uluslararası ilişkiler bölümünü okuyorum son sınıftayım :))Ben Klasik Filoloji -Latin Dili Ve Edebiyatı bölümünde okuyorum siz hangi bölümdesiniz :)
Ben uluslararası ilişkiler bölümünü okuyorum son sınıftayım :))
Canım yanlış anlama ama nişanlı olmana şaşırdım. Aslında tabiki durumunuz müsaitse çok güzel bir şey yapmışsınız benim 3 yıllık bir ilişkim var fakat işe her ikimiz için işe girme, onun için de ekstradan askere gitme engelini koyuyoruz önümüze mecburen.Biran önce bende son sınıf olmak istiyorum daha 2.sınıftayım
Bizim de 3 yıllık ilişkimiz var nişanlım askere gidip geldi işi de var kendisi desinatörlük yapıyo ben Bursadan İstanbula onun için geldim :) İlk sene baya zorluklar çektim tabi ama 2.sene hersey daha güzel oldu üni de saglam dostluklar kuramadım ilk sene kaldım tabiki deCanım yanlış anlama ama nişanlı olmana şaşırdım. Aslında tabiki durumunuz müsaitse çok güzel bir şey yapmışsınız benim 3 yıllık bir ilişkim var fakat işe her ikimiz için işe girme, onun için de ekstradan askere gitme engelini koyuyoruz önümüze mecburen.
Bu arada 4. sınıfa gelmek için çok acele etme:) Gerçi birinci sınıftan itibaren farkındaydım fakat bu sene üniversitenin ne kadar güzel ve geri döndürülemez bir çağ olduğunu daha iyi anlıyorum. İyice tadını çıkar derim ben. Gez, toz, derslerini son ana sıkıştır falan... Bir yandan seviniyorum bir yandan da üzülüyorum okulun bitmesine anlayacağın
Bizim de 3 yıllık ilişkimiz var nişanlım askere gidip geldi işi de var kendisi desinatörlük yapıyo ben Bursadan İstanbula onun için geldim :) İlk sene baya zorluklar çektim tabi ama 2.sene hersey daha güzel oldu üni de saglam dostluklar kuramadım ilk sene kaldım tabiki deAma evlenmek istemem deki sebep de iyi geçiniyoruz ailesi falan zor zamanlarımda yanımda oldular 4sene daha burdayım adını koyalımla başladı herşey iyikide başlamış işi de nişanlıma ve aileme yardımcı olmak amacıyla arıyorum İstanbul da okumak geçinmek çok zor :)
Gerçekten senin adına çok sevindim. Umarım çook mutlu olursunuz ve sana uygun bir iş bulabilirsin. Darısı başıma aartık:)) İyi geceler canım sohbet için teşekkürler:92:
Ben istanbulG.o.paşada oturuyorum evlere iş veriyorum.Evde iş yapmak isteyen bayanlar benimle irtibata geçebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?