Ev de durmayan koca

benim kocam aynısı sorumsuzluk çeşidi bu.huzur evi yada hastane kenarına enik gibi birakilan yaşlı babalar dan olacaklar haberi yok.sorsan böyleleri mükemmel filan zanneder kendini.insan bunlar yüzünden acaba adamin bacağını kırıp evde mi oturmasını sağlasam diye cok düşündüm.şimdi kendi icini dahada bi. Bosaltiyor evliliğinin tutmuş.ben ondan alacakli iken hayatta.elimdeki üç beş altınin peşinde ve vermessem bosanmak ile tehdit ediyor. dedimki eğer altin vereceksem.biraz daha otur ilgilen bizle dedim.evet yaparim demedi.normal her zaman yerine getirmedikleri sorumluluklarını hala lütuf gibi önüme koyuyor.benimki gözünü iyicene para hırsı bürümüş.bir oğlak burcu sizinkiler nedir

Çok mu genç eşiniz? Arkadaşımın eşi de o şekilde. Bunun çözümü trip atıp akşam yağların erimesi değil ama. Bunun çözümü netlik. Gerçekten kızdıgının kırıldıgının göstergesi olan tutarlı hal tavır. İlişkinizi etkilediğini düşünmesini sağlamalısınız.

Her gün her gün hayırdır? Buna bir çare bulmak zorunda. Haftada 1-2 neyine yetmiyor.

Disari cikma mevzularinda onemli olan eşlerin birbirine uyumu. Kimisine hic dert olmaz, esi hergun ciksa kendi de cikar.
Ama bu konuda fikir birligi yoksa sorun cikar.
Ben ayri vakit gecirme olaylarini gerekli ve bir ihtiyac olarak gormuyorum zaten butun hafta aksama kadar ayri duruyoruz. Haftasonu tabi ki birlikte olacak. Kaldi ki hergun cikmak?????

Bunda hoş gorulecek birsey yok ama bir yorumda yazmissiniz esinizin oyun oynadigi aletin ismini bile bilmiyorsunuz. Ortak bisey yoksa disari yonelmesi normal.

Eşlerin ayrı ayrı vakit geçirmesinin evliliğe iyi geldiğini düşünüyorum.
Fakat sürekli evde olmayan adama ne koca ne baba sıfatı verilebilir. Evi geçindir gerisi önemli değil kafasındalar.
Sadece oyun oynamak meselesi değil. Evde olmak ailesiyle zaman geçirmek istemiyorsa evlilik algısı bozuktur ve evliliğizin tek sorunu bu değil bence.

Eşler ayrı olarak da gezip dolaşabilir elbet, ama bu her gece olmaz bana göre.
Yada haftada birkaç kez de olmaz.

Ara sıra olur.

Malesef benim esimde oyle yemek yer disari cikar gelir telefonla oymar yatar en son bugun patladim sabrim kalmadi 2 cocukla canim ckiyo koca gun babam geldi konustu bugun arrik gercekten piskolojim bozuldu piskologa gdersem ilac vericek cocuk emziriyorum o yuzden gitmiyorum yinede hersyi olumlu dusunmeye calisiyorum erkek milleti bu 1 gun cikmaz 2 gun cikmaz sonra yine cikar degismiyolar malesef bemim bide bitane bile arkdsim yok binada bi komsu var oda annem yasinda iyice kafayi yiyorum

Nasılsa öyle gider. Cocuk yokken de oyle varken de oyle. Artık önceden haber veriyor ş gun su saat cikacagim diye. Bu bile bir gelişme. Ne halin varsa gör moduna aldım kendimi. Bir sey demiyorum, yorum yapmıyorum, anlattıklarını dinlemiyorum, sinirlenmiyorum. Benim ne hissettiğimi anlar belki.

Adam sizi yumuşatacağını bildiği için rahat. Eve geç gel sonra şaklabanlık yap. Ne kadar itici bir insan. Sizin de şikayetiniz ona değil zaten, bize. Böyle davrandığınız sürece devam eder. Hatta geceleri de gelmemeye başlar birkaç yıl içinde.

Ooofff için daha da fazla daraldi kendimi çok kötü hissediyorum sonuç ne peki simdi

Sizin arkadasiniz yok mu? Siz de cikin gezin ne guzel. Ciftler arada bagimsiz da olabilmeli bence. Surekli bir arada durma zorunlulugumuz yok neticede. Hem size de degisiklik olur
sürekli bir arada durmak istemıyor konu sahibi
eşi sürekli çıkmasın istiyor
gece 12-1 de evli bir adamın evine gelmesi de doğru değil.

Oglunuz okuldayken kizinizi alip gezin,sonra zaten oglunuzun cikis saati denk gelir,eve gelirsiniz mecburen. Anneniz kaynananiz varmis ara sira kizinizi onlara birakin siz gezin,spora yazilin mesela. Araba varsa bunlarin hepsi cok kolay yapilir
bunları bekar bir anne de yapabilir
baba ne iş yapacak pardon da?
çocuklar hep anne ile mi aktivite yapacak
bu kadın bosansa zaten bunları tek basına yapabilir
evlilik ortak kurulan bir hayattır
bu sizin dedikleriniz arada olabilir , konu sahıbının eşi her gece dısarıda imiş
bu kadın ıkı cocugu tek basına mı buyutecek?
baba hangı sorumlulukları alacak
ya da bır aksam oturup karsılıklı sohbet edemeyeceklerse , sarılıp miskinlik yapamayacaklarsa
kadın dısarıda ıkı cocukla, erkek dısarıda arkadasları ıle sureklı olacaksa bosansınlar daha ıyı

E bosansinlar yapacak bir sey yok. Konu sahibi birlikte vakit gecirmek icin bir seyler yapmiyor ki. Kollari kavusturup evde koca beklersek daha cok bekleriz. Ortak bir seyler yapabilmek icin caba harcasin. Adam yine ayak uydurmuyorsa da bosasin. Her aksam evde de olmuyor her aksam disarida da. Ama orta yolu bulmak ikisinin elinde.

Konu sahibi gece esi disaridayken cocuklari anneanne veya babaanneye birakip arkadaslariyla ciksa gorun bakin o es nasil kosa kosa geliyor. Bunu denememis ki hic. Her seyi kendisi ustlenmeye devam ederse o adam hic eve gelmez

bu konuda hemfikirim

sürekli bir arada durmak istemıyor konu sahibi
eşi sürekli çıkmasın istiyor
gece 12-1 de evli bir adamın evine gelmesi de doğru değil.
Benim esim de cok sever gece hayatini. Arkadas grubuyla icmeye gider vs. ben de kendime gore bir duzen kurdum spora yazildim,haftada 2 gece cocuga esim bakacak ben once spora sonra arkadaslarima gidecegim mesela. Konu sahibi de denesin,o adam elbet evde de oturacak,birlikte de zaman gecirirler ayri da gecirirler boylece.

bu konuda hemfikirim
Yani evde koca beklesin katlansin demiyorum. Herkesin kendi ozel hayati da var. Esine tanidigi ozgurlugu bir kadin kendine tanimiyorsa sizin veya benim burdan yapacagimiz bir sey kalmiyor ne yazik ki. Evli olabiliriz ama kendi hayatlarimizi silmedik neticede.

sende gez.bugun gıdıyomusun hatta sabaha kadar gelme pijama partısı yapcaz kızlarla de bır hafta boyle olsun.bakalım ne dıcek.dua et senı eve alıyorum değerimi bil de ustune.

Böyle bir sebepten boşanmayı Nasıl başardınız:) aileler araya girmedi mi, eşinize nasihat eden olmadı mu??? Aileniz düzelir hele Çocuklar büyüsün rahatlarsın boşanma demedi mi??Toplumumuz kadına manevi destek verilmeyişini kusurdan saymıyor zira.

bu sebepten boşanmadım aldatılma nedeniyle boşandım ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…