Hay ağzın bal yesin :)Sizin arkadasiniz yok mu? Siz de cikin gezin ne guzel. Ciftler arada bagimsiz da olabilmeli bence. Surekli bir arada durma zorunlulugumuz yok neticede. Hem size de degisiklik olur
Hay ağzın bal yesin :)
Evet sizde çıkın arkadaşlarınız ile
Yani gerek yok tabiki
Bir de telefon edip saydiriyormus konu sahibi. Ne gerek var ki boyle seylere
Çıkıp gezmeme bişey demiyor arabam var ama iki çocukla hergun nereye gidiyim arkadaşım da yok samimi olduğum hep görüşebilme eğim arada olsa tamam da hergun cikiyorSizin arkadasiniz yok mu? Siz de cikin gezin ne guzel. Ciftler arada bagimsiz da olabilmeli bence. Surekli bir arada durma zorunlulugumuz yok neticede. Hem size de degisiklik olur
Evet her gün çıkıyor ya hafta da gün bile evde durmasına razıyım piskolaga bile gittik iki seans 60 verdik hiç iseyaramadıSurekli mi disari cikiyor yani her gun mu ? Esinizin de sizin de ayri ayri zamanlar gecirmeye hakkiniz ve ihtiyaciniz var benim de esim zaman zaman arkadaslariyla plan yapiyor ben 1 senedir yapamiyorum bebegimden dolayi ama sorun yapmiyorum gitsin gezsin nerde oldugunu kimle oldugunu bileyim varsin gec gelsin
Evether gün mü dışarda?
E daha ne? Arabaniz varmis ayol bende o da yoktu eve hapsolduydum cocuk dogdugunda. Hala soylerim herkese araban yoksa cocuk yapma diye gulerler banaÇıkıp gezmeme bişey demiyor arabam var ama iki çocukla hergun nereye gidiyim arkadaşım da yok samimi olduğum hep görüşebilme eğim arada olsa tamam da hergun cikiyor
Iki seansla duzelmez ki... psikolojik durumlarin tedavisi uzun solukludur.Evet her gün çıkıyor ya hafta da gün bile evde durmasına razıyım piskolaga bile gittik iki seans 60 verdik hiç iseyaramadı
Oğlum 1.sinif kızım iki yaşında çıkamıyorum evden birde tek başına nereye gidiyim samimi arkadaşım yok annem kayinvalidemlere gidiyorum o kadarE daha ne? Arabaniz varmis ayol bende o da yoktu eve hapsolduydum cocuk dogdugunda. Hala soylerim herkese araban yoksa cocuk yapma diye gulerler bana
2 cocugunuz varmis ne guzel, Allah bagislasin, okula gitmiyorlarsa oyun gruplari var alin goturun,siz cayinizi kahvenizi icersiniz onlar da sosyallesir. Saglam giyinip yuruyus bile yapabilirsiniz. Uzmanlar hava ne kadar soguk olursa olsun her gun mutlaka disari cikmayi oneriyorlar cocuklar icin. Yarim saat yurursunuz,sonra oyun grubuna gidersiniz, markete girersiniz iki oteberi alirsiniz, avm varsa ugrarsiniz bir yarim saat, ama fazlasi olmasin dikkat kapali alan cok onerilmiyor.
Cocuklari birakacaginiz yer yoksa bunlari yapmanizi oneririm.
Hergun çıkıyor canım sen olsan naparsin mesela
Bir de telefon edip saydiriyormus konu sahibi. Ne gerek var ki boyle seylere
Gitmedi iki seansa 600 TL verince bende bı dusudusundum hani ilerisini baya baya soyup soğana cevircekti piskolaga bizi hafta da 1 çağırıyor seans 250 TL ayda olsa yada 15 günde anlicam onda bizi zorlar yaniIki seansla duzelmez ki... psikolojik durumlarin tedavisi uzun solukludur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?