Kız valla yaptım hatta ondan sonra eve geliyordum gık demedi adam yalandan arkadaşımla şura bura dedim yalan annemdeyim yine aynı yine aynı geçen sordum aradım çıkan mic bugün diye nereye gidecen diyoTrip falan cozum degil. Hangi trip kadinlara cozum olmus ki...
Cocuklari alin siz de aynisini yapin. Avm ye gidin, arkadaslariniza gidin... hemen cozum beklemeyin ama bir sure sizi gozlemledikten sonra eskisi kadar cikmayacaktir. Sabirla devam edin ama...
Ayy her gun cikiyosa ben de kriz gecirirdim heraldeEvet her gün çıkıyor ya hafta da gün bile evde durmasına razıyım piskolaga bile gittik iki seans 60 verdik hiç iseyaramadı
Valla aynı standart biri Ahmet diğeri Mehmet oturdukları yerde eşimin iş yeri plestesin mi artık nasıl yazılıyosaHer gün mü? Hergün ne yapıyor dışarda? Hiç mi yorulmuyor? Hiperaktif mi bu adam?
Bir de hergün aynı insanlarla mı takılıyor? Yaw her ay 1 arkadaşı göreyim desem 12 ayı dolduramam ben.
Dedim dedim demezmiyim bana şöyle sağlam bı akıl.lazim oturtmak icinAyy her gun cikiyosa ben de kriz gecirirdim heralde
Tek basiniza sorumluluk almaktan bunaldiginizi aksamlari destegine ihtiyaciniz oldugunu soyleyin oyle ya cocuklarla onun da ilgilenmesi zaman gecirmesi gerek
Hey Allah akıl fikir versin, evliniyor, baba da oluyor ama büyümüyor bu adamlar. Haftanın belirli 2 günü olarak anlaşsanız.Valla aynı standart biri Ahmet diğeri Mehmet oturdukları yerde eşimin iş yeri plestesin mi artık nasıl yazılıyosaonunounuyolar
Anlaşma ile cikmicak işlemi bugün tamam diyor yarım yine aynı ben bu adamın tek bacağını Kırsam mi kiHey Allah akıl fikir versin, evliniyor, baba da oluyor ama büyümüyor bu adamlar. Haftanın belirli 2 günü olarak anlaşsanız.
2 günle yetinsin bu yaşta.
sanırım bunun sırrı erkeği kısıtlamamakta ben bu konuda eşime hiç gitme etme demedim gittiyse de asla aramadım, eşim şuan bırakın arkadaşlarıyla bulusmayı evden dışarı bensiz adım atmıyor, ben kendim diyorum arkadaşlarınla git plan yap diye seni evde bırakıp gidince içim rahat etmiyor diyor, bence sizde biraz salın arayıp sormayın gidince, sizde kendi planınızı yapın bakalım o zaman ne olacakMerhaba hanımlar uzun zamandır takip ediyorum burayı eşimle aramız çok iyi anlasabiliyoruz sakalasio gülüyoruz güzel vakit geçiriyoruz ama bu yerde bi eksiklik var sanırım eşim rahatına düşkün bı insan ve arkadaş çevresi ile vakit geçirmeyi çok.seviyor fakat ben bu durumdan oldukca rahatsızım sinir krizleri geçiriyorum arıyorum satıp söylüyorum kızıyorum bağırıyorum adam sadece tamam ayarlicam diyor kapatıyor gece 12 1 arası geliyor artık sabrım kalmadı tükendim kusemiyorumda geliyor suratım aşık oluyor bir iki konuşup saklabankik yapınca guluveriyorum bı kaç saat önce arayıp sinir krizlerine giren ben değilim sanki 8 yıllık evliyiz ufacık bile düzelme yok haaa bide şu var biraz komik gelebilir yada bazılarınıza saçma bı problem.yuzunden ufacık bı tartışma yaptık ne dese beğenirsiniz eee ben senin için 1 aydır evden çıkmıyorum sana iyilik yapıyorum ama sana iyi lik yaramaz bunu duyunca ben çok saçmalama.istersen normali de bu zaten anormal.olan sensin dedim ama nafile yaş ben napacam nasıl bı yol izlicem bı deyiverin benim gibi olupta düzeltebilir var mı yardimm
Oglunuz okuldayken kizinizi alip gezin,sonra zaten oglunuzun cikis saati denk gelir,eve gelirsiniz mecburen. Anneniz kaynananiz varmis ara sira kizinizi onlara birakin siz gezin,spora yazilin mesela. Araba varsa bunlarin hepsi cok kolay yapilirOğlum 1.sinif kızım iki yaşında çıkamıyorum evden birde tek başına nereye gidiyim samimi arkadaşım yok annem kayinvalidemlere gidiyorum o kadar
BEnimki de cikiyor hemen hemen her gece. Alt katimiz tekel bayiiHergun çıkıyor canım sen olsan naparsin mesela
Her aksam dısarı cıkıyorsa aya vurdugunda psikolog daha uyguna gelirGitmedi iki seansa 600 TL verince bende bı dusudusundum hani ilerisini baya baya soyup soğana cevircekti piskolaga bizi hafta da 1 çağırıyor seans 250 TL ayda olsa yada 15 günde anlicam onda bizi zorlar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?