Ev de durmayan koca

Her gün mü? Hergün ne yapıyor dışarda? Hiç mi yorulmuyor? Hiperaktif mi bu adam?

Bir de hergün aynı insanlarla mı takılıyor? Yaw her ay 1 arkadaşı göreyim desem 12 ayı dolduramam ben.

Kız valla yaptım hatta ondan sonra eve geliyordum gık demedi adam yalandan arkadaşımla şura bura dedim yalan annemdeyim yine aynı yine aynı geçen sordum aradım çıkan mic bugün diye nereye gidecen diyo

Evet her gün çıkıyor ya hafta da gün bile evde durmasına razıyım piskolaga bile gittik iki seans 60 verdik hiç iseyaramadı
Ayy her gun cikiyosa ben de kriz gecirirdim heralde
Tek basiniza sorumluluk almaktan bunaldiginizi aksamlari destegine ihtiyaciniz oldugunu soyleyin oyle ya cocuklarla onun da ilgilenmesi zaman gecirmesi gerek

Her gün mü? Hergün ne yapıyor dışarda? Hiç mi yorulmuyor? Hiperaktif mi bu adam?

Bir de hergün aynı insanlarla mı takılıyor? Yaw her ay 1 arkadaşı göreyim desem 12 ayı dolduramam ben.
Valla aynı standart biri Ahmet diğeri Mehmet oturdukları yerde eşimin iş yeri plestesin mi artık nasıl yazılıyosa onunounuyolar

Ayy her gun cikiyosa ben de kriz gecirirdim heralde
Tek basiniza sorumluluk almaktan bunaldiginizi aksamlari destegine ihtiyaciniz oldugunu soyleyin oyle ya cocuklarla onun da ilgilenmesi zaman gecirmesi gerek
Dedim dedim demezmiyim bana şöyle sağlam bı akıl.lazim oturtmak icin

Valla aynı standart biri Ahmet diğeri Mehmet oturdukları yerde eşimin iş yeri plestesin mi artık nasıl yazılıyosa onunounuyolar
Hey Allah akıl fikir versin, evliniyor, baba da oluyor ama büyümüyor bu adamlar. Haftanın belirli 2 günü olarak anlaşsanız.

2 günle yetinsin bu yaşta.

Hey Allah akıl fikir versin, evliniyor, baba da oluyor ama büyümüyor bu adamlar. Haftanın belirli 2 günü olarak anlaşsanız.

2 günle yetinsin bu yaşta.
Anlaşma ile cikmicak işlemi bugün tamam diyor yarım yine aynı ben bu adamın tek bacağını Kırsam mi kimmm

Aranızda başka sorunlar yoksa psikoloğa vereceğiniz parayı spor salonuna verin. Haftada 2-3 akşam çocukları eşinize bırakıp spora gidin. Hem spor yapmış olursunuz hem yeni insanlarla tanışmış olursunuz. Eşiniz de her gün çıkmamış olur. Her gün çıkarak çocukları da ihmal etmiş oluyor çünkü. Çocukların babayla da zaman geçirmeye ihtiyaçları var.
Siz kendinize ekstra zamanlar yarattıkça eşiniz sizi her an hazır bulamayacağını bildiği için ailece zaman geçirmeye daha hevesli olur. Diğer türlü siz evde oturup bekliyorsunuz, "ailece zaman geçirme" kavramı adamın her an ulaşabileceği bir şey olduğu için arkadaşlarını değil sizi ertelemeyi seçiyor hep.

sanırım bunun sırrı erkeği kısıtlamamakta ben bu konuda eşime hiç gitme etme demedim gittiyse de asla aramadım, eşim şuan bırakın arkadaşlarıyla bulusmayı evden dışarı bensiz adım atmıyor, ben kendim diyorum arkadaşlarınla git plan yap diye seni evde bırakıp gidince içim rahat etmiyor diyor, bence sizde biraz salın arayıp sormayın gidince, sizde kendi planınızı yapın bakalım o zaman ne olacak

İki çocuklu bir adam her gün 12-1 e kadar dışarı çıkamaz.cocuklarin oyunu var ödevi var..baba figürü nerede?çok haklısınız

Benim eşim de 2 haftada bir cikar.azaltarak haftada ikiye üçe indirin
Trip ise yaramaz, psikolog da olmaz dediniz.ne yapılır bilmiyorum.esinizin aile bilincini kazanmis olması gerekirdi.bilemedim maalesef Allah kolaylık versin

Ay insan kriz gecirir hergun gezecekse neye evlenmis o zaman bekar gezip tozaymış üstelik iki cocuk var annenin evinden getirmedin ya o cocuklari bi zahmet kırsın bacağını evde oturup çocuklarıyla ilgilensin hatta o baksin bir iki haftada sen tek cik gez.benimki haftada bir iki gun gec geliyodu icmeye gidiyordu ben cinnet geçiriyodum musade etmedim sadece cuma veya cumartesi bigün gidiyor bnde cikiyorum ayrı takiliyoruz o gun. her gün kiminle bulusuyor nereye gidiyor Ben olsam ne kadar güvenirsem güvenim acaba derdim bide af edersin ama gezmek tozmak mekana gitmek hep parayla hergun çıkmakta bi ton masraf cok sınır bozucu evi birbirine kat bagir ağzının payını ver cik evden otursun cocuklarla her gittiğinin ertesi günü bunu yap korkar gitmez bi daha

Oğlum 1.sinif kızım iki yaşında çıkamıyorum evden birde tek başına nereye gidiyim samimi arkadaşım yok annem kayinvalidemlere gidiyorum o kadar
Oglunuz okuldayken kizinizi alip gezin,sonra zaten oglunuzun cikis saati denk gelir,eve gelirsiniz mecburen. Anneniz kaynananiz varmis ara sira kizinizi onlara birakin siz gezin,spora yazilin mesela. Araba varsa bunlarin hepsi cok kolay yapilir

Hergun çıkıyor canım sen olsan naparsin mesela
BEnimki de cikiyor hemen hemen her gece. Alt katimiz tekel bayii orada toplanip icmeye gidiyorlar cok da egleniyorlar hatta. Ben de oglum uyuduysa annemi basina bekci dikip kendi arkadaslarimla cikiyorum. Bazen de cikmayip evde dinleniyorum mesela

Benim eşimin de haftada birer gün halı sahası ve basket maçı olur. Bir gün de arkadaşlarıyla kağıt oynayamaya gider. Eğer maç varsa bir de maç izlemeye gider. Hiç umursamadım açıkcası hep git dedim. Ancak ben yalnızlığı seven bir insanım o günler yemek yapmam dizi izlerim, kitap okurum, alışverişe çıkarım, arkadaşlarımla buluşurum. Sen de kendini eğlendirecek şeyler bulabilirsin bence. Spor salonuna ya da kurslara yazıl mesela.

Gitmedi iki seansa 600 TL verince bende bı dusudusundum hani ilerisini baya baya soyup soğana cevircekti piskolaga bizi hafta da 1 çağırıyor seans 250 TL ayda olsa yada 15 günde anlicam onda bizi zorlar yani
Her aksam dısarı cıkıyorsa aya vurdugunda psikolog daha uyguna gelir

Öyle adamı eve almam. Merhaba ben evde çocuklarla eziyet çekeyim o elin verileriyle her gece fink atsın. Yo dostum yo gün önce yüzü göstermem. Normal karsilayanlara da şaştım her gün bir çıkıyormuş hiç normal değil.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. 3-4 yıl öncesine flashback oldum yazdıklarınızı okuyunca. Benim evliliğim bitti kötü bir gerekçeyle, şu an böyle bir sorunum kalmadı ama o günleri hatırlayınca kötü hissettim. Çocuklarım daha da küçüktü o zamanlar. Sürekli çocuklarla yalnızdım akşamları. Doğum izninde tam depresyondu, adam hiçbir akşam evde değildi, ardından işe döndüm bu sefer de kısırdöngüm zorlaştı. iş çıkışı yemek yap, sofra hazırla,ben daha sofrayı toplamadan hemen atardı kendini dışarı. Evin hiçbir işine çocuk bakımına yardım etmezdi, bizimle zaman geçirmezdi.
İnsan hayatı paylaşmak için evleniyor, sürekli evde yalnız oturup tek başına çocuk büyütmek için değil. İnşallah eşiniz yaptığının size ne hissettirdiğinin farkına varır ve vazgeçer bir an önce.

Evet hafta da bir iki gzsn tozsunda her gün her gün de ne?
Çocuklar bir tek annelerin sorumluluğu değil babaalrn da azcik sorumluluk alması lazim
Bizde durum şuan tam tersi çocukları eşime bırakıp kendim gündüz geziyirm aksam olunca da kendi istediği yere gidiyor sorun da olmuyor

2 çocukla öyle insan kafasına göre çıkıp gezemezki uyku düzeni okul vs hastalıkları
Yani eşler malesef çocuk olduktan sonra dışarı çıkmaya daha bi hevesli oluyorlar
Bencillikten başka bişey değil yaptığı eşinizin..Sizinle ve çocuklarınızla yeteri kadar vakit geçirip ondan sonra dışarı çıkması gerek
Oldu kadın evde otursun çocuk ev işleri adamlar lay lay lom takılsın yok kardeşim öyle bi dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…