Ev arkadaşı sorunsalı..

Beş kuruş gönderme bence.zaten sizi aldatan birine ödül mü vereceksiniz. Gönderdiğiniz parayı bir güzel yer arkanızdan yada yüzünüze enayi der.
Fazladan para verip sığıntı durumunda yaşamış ,20 gün mağdur olmuşsunuz bir de yaptığı çirkinliği ödüllendirecek misiniz?
Bir de birileri ile ev arkadaşı olacaksanız birinin kurulu düzenine gitmeyin. Gittiğiniz vakit ev arkadaşı değil,mülteci gibi olunuyor genelde.

Ben basit tartışmaların olduğu bi ev arkadasligi beklerken yazdıklarına şok oldum. Pes artik.gonderdigin parayla kafe de arkadaşlarıyla çay kahve icerken bi güzel dedikodunu yapar belkide. Sakın para gönderme. insanlarin cirkin yuzlerini göstermek icin ne cebinden ne gönlünden gitsin. Birak Allah hesabını sorar. ilk basta kurulu düzene gitmek maddi açıdan hesapli olsada ev üstüne ev kurulmaz. O evden de arkadaşından da kurtulduguna sevindim. Hakkında hayırlısı olmuş.

Konu sahibesi sizin kadar enayi insanları gördükçe çıldırasın ellerimi dizlerime vurasım geliyor.
Yahu bu kadın namaz kılmasına yani ibadetini yapmasına rağmen harama hrlale dikkat etmiyor ve dolandırıcılık yapıyorsa hala ondan utanacak bir tarafının olduğunu düşünüyorsunuz ya birinin sizin aklınızı başınıza getirmesi lazım gerçekten bu kafayla siz daha çok kazık yersiniz.
O parayıda göndermeyin Allah askına o kadın cukkalayacak sizde bir omur mağdur edebiyatı yapıp kendinize acınacaksınız.
oy Allahım sabır ver.

Kiralık turtuğu evin kirasını sana ödetip kendi ev sahibi olmuş
Uyanığın böylesi
Sen de hala para vereyim mi diye soruyorsun doymadın mı sömürülmeye?

Alınması gereken dersler;
1) Kimsenin inancına göre değerlendirmemek. Bakınız namazında niyazında diye iyi biri olacağını düşünmek.
2) Kira kontratını isteyin bir dahakine ve kontratta adınızı ekleyin. Adınız olmadığı sürece sizi istediği gibi kapının önüne koyabilir.
3) Kimseye güvenmeyin hakkınızı savunun.
4) Ev arkadaşı olduğunuzda muhtaç olduğunuzu belli etmeyin.

ne deseniz haklısınız..bu kadar safça yaklaşıp, ne zamanki hakkımı savundum..Yaptığı ihmali yüzüne vurdum o zaman kötü oldum ben.İşin tuhafı kendisi normalde markette bir iki lira hak geçmesin diye titizlenen insan..Samimiyetsiz..Çok büyük bi ders oldu bu bana.

Kızım saçmalama. Hakkını haram et geç. Sonrada bu insanı bir daha düşünme.

Utanirmi saniyosunuz para falan gondermeyin
Zaten fazla fazla almis sizden utanmaz

Konu sahibi saçmalamışsın .. zaten kaptırmışsın paralarını enayi yerine koymuş yeterince seni hala 280 tl göndercem diyorsun. Yolla yolla afferim . Eminim seni birazdaha yolabildiği için mutlu olur e haklıda evden çıkmışsın ilişkin bitmiş hala hesabına para aktarılıyor. Oh ne güzel hayat walla.

Utanmaz ki. Siz paranızı kaybettiginizle kalırsınız. Gereksiz yere dağıtacak kadar coksa paranız hesap numaramı vereyim de bana gönderin valla

Böyleleri utanmaz canım aksine oh kopardım deyip böbürlenir. Zaten kirayı fazla söyledim almış alacağını senden. Hazır eşyalarınıda evden alabilmişken kesinlikle bir ödeme yapma.

Kızın tavırları çok itici. Senin odandaki sorun tabiiki ortak çözülmeli sonuctar senin sebep olduğun bir şey yok.
Kira konusunda sadece size katılmıyorum uygun bir ev bulup kiralamak çok meşakatli. Buna emlakçı komisyonu, depozitosu ve faturalarin aboneliklerini ve eşyaların alınıp taşınması(bağlanması) da katarsak, kirayı ne kadar verdiği sizi ilgilendirmez.

sen deli misin
hala ona inanıyorsun
kira bence 675 falan değil düz 600
buna adım gibi eminim
kirayı sana ödetmiş hep hadsiz
sen ona bir de para mı göndericeksin
gerçekten sana inanamıyorum bu kıza bi de iyilik edeceksin

gözden kaçırdığınız nokta o ev bende giderim diye tutulmadı..veya yaptığı indirim benim için yapılmadı..Aslında buranın kirası 1000 lira ona göre para alcam demek mantıklımı..Bodrum katta yerin altında bi odada kalıp, eski ikinci el eşyalara sizcede her ay 240 lira kira verilirmi...Kaldıki kendi masamı dolabımı sandalyemi kendim alıyorum.Ne kadara kiraya tuttuğu tabiki beni ilgilendiriyor.Ben çıktığım evin kirasını ortak giderini veya ödediğim eşya parasını bilmedenmi gidecektim..Zaten dürüst davranmamışki Allah ben çıkmadan ortaya çıkardı bu konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…