- 17 Mart 2011
- 32
- 0
- Konu Sahibi gamzeemrah
diğer odaları ekleyemedim... en yakın zamanda yenilerini çeker eklerim...ekledim yalınz kabul etmedi:dd )
nerede oturuyorsunuz bulduğunuz ev güzele benziyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diğer odaları ekleyemedim... en yakın zamanda yenilerini çeker eklerim...ekledim yalınz kabul etmedi:dd )
nerede oturuyorsunuz bulduğunuz ev güzele benziyor
Bekarken evim bahçe katıydı.kışın çok sıcak yazlık kıfetlerle gezerdik, yazında çok serin , battaniye ile yatardık..ama bizim ev merkezi sistem ısınıyordu..sizinki doğalgazmışş..kışa garanti veremem ama yazın kesin serin olur..güle güle , güzel günlerde otur..
hanımlarrr:)))) beyaz eşyalarım geldi.....fırın hariç dün mutfağın temizliğiyle uğraştım... bide uyduruk tül perde astım eşyalar görünmesin die...mazallah...daha içine girmedik:/ öle işte mutlu oldum sizlerle paylaşayım dedim:)) becerebilirsem atarım fotolarını:))))))))))<3
güle güle oturun eviniz çok güzel
bahçe katı demirlik yaptırırsanız sorun olmaz,eşyalarınızda çok güzel bu arada zevkli seçimler.
mutluluk ve huzurla oturun inşallah.
ayyyy beğenmene çok sewindim tatlım :))) amin amin inşallah Allah nişanlıma sağlık sıhhat wersin ailemizin tek kuruşu geçmedi:) ikimiz el ele verip yaptık ailelerimize sürriz olduDDD
gençken yapılıyor bunlar iyi düşünmüşsünüz el ele verir yaparsınız çokta güzel olmuş,Allah olmayanlara da nasip etsin:)
oy oy maşşallah ,aksilikler olmuş ama olsun canım ,aldıkların çok zevkli güzel seçimler ,harika bence ,daha ne olsun yeni gelin çeyizi işte ,bekodan şaşma ,7 yıldır kullanıyorum tık demedi hiçbirşeyim ,tüm beyaz eşyam beko benimde ,çok sağlam maşşallah ..
allah ağız tadı versin ,borçsuz harçsız evlenceksin kız hadi bakalım..
canım öncelikle bahçeli, evleri çok severim bende olsam belki düşünürüm güvenlik açısından ama artık hırsızların girmeyeceği yer kalmadı :) güzelce demir yaptırdığın zaman gayette iyi olur...herkez ister en güzel evlerde oturmayı ama hepimiz bütçemize göre yaşıyoruz evinin içi gayet geniş çok da güzel eski kötü bir daire alsaydın 5. kat olsa neye yarardı dünyanın masrafını yapacaktın yine ve eski binalarda cok sorunlu oluyor..ben 3. kattayım evim çok iyi yerde ama eski ne banyo kokusu bitiyor ne tuvaleti kiradayım aynı zamanda olsada bukadarda olsa keşke canım..olumsuz düşünme derim eğer su girme ttehlikesi yoksa gayet güzel gülegüle otur..Allah huzur verdiği zaman herşey göze gönüle güzell geliyor huzur olmadıktan sonra sarayda olsan ne fayda be canım Allah banada nasip atisn kiralardan kurtulmayı
gule gule kullan canım mutlulukla