İşte güney batı cephesi, en üst kat olan daireydiTürkiyenin coğrafi konumu itibari ile güney_batı cephe kışın sıcak olur yazın serin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte güney batı cephesi, en üst kat olan daireydiTürkiyenin coğrafi konumu itibari ile güney_batı cephe kışın sıcak olur yazın serin.
Çatı İzolasyonu önemli, bu konudan emin olmalısınız yoksa batan güneş ışığı bile yatıştıramaz kabarık gelmiş faturaya olan öfkeniziBu yorumda farklı bi bakış :)
Bina tam köşe kapanma sorunu yok, eve 5 buçuk gibi geliyorum.
Tam karar vermiştim fakat bi arkadaşın yorumu kafamı allak bullak etti
Ya şuan çok üzgünüm tam en üstü almaya karar vermiştim fakat bi arkadaşın yorumu tekrardan düşünmeme sebep oldu.
Belkide onun yorumu benim için çok hayırlıdır kimbilir
T triskadan nagmeler
Ya siz naptınız inanın tüm hayallerim yıkıldı çatıyı sorsam da doğrusunu söylermi ki..
Peki ben doğrusunu nasıl anlarım yada anlayan birinimi götürmek gerekir?
Birde sadece mutfagin balkonu var odaların yok.
Ya şuan gerçekten çok üzgünüm gelen yorumların çoğu en üst kat tercihiydi.
Şuan çok kararsız ve çaresiz kaldım.
Durum çok mu vahim
Tabiki ,ya bi kere alınacak o yüzden pişman olmak istemiyorum.Siz sorun . Belge göndermeseler bile söylerler heralde çanta almıyosunuz sonuçta.
Peki bu dedikleriniz sıfır ve yalıtımlı olan bina içinde mi geçerli?En üst kat sorun..yazin cok sicak kisin da isinmak.bilmez ara katlar 200 dogalgaz oderken siz 500 odersiniz hele de güney bati ise tam yandin.Yazin hem cepheden hem catidan isinan ev aksam oldu mu seni buharlaştırir sonra yuklen klimaya gelsin elektrik 400 tl.Milletin çatıda hic isi bitmez enerji vs varsa tam rezalet, çanak takmalari catida salca vs yapilmasi hic bitmez.Cati ortak kullanim oldugu icin habire apartmanla didisirsiniz ya da sinir hastasi olursunuz..Hele bi de sizinti olursa tam yandin kimse karismaz sen uğraşırsın tamiratiyla
Ben yalitimli evde oturdum inan buz gibiydi peteklere dokunamiyorduk sicaktan ama evin ici buz gibiydi .Güney dogu daha iyi bence.Guney bati olunca nerdeyse tum gun gunes aliyor ev yanıyor resmen.Bir arkadasim yeni ev aldi 250 bin tl kredi cekti arti olarak ve evde cocugu üşüyor diye bir de ufo çalıştırdı kisin,bir yandan kombi calisiyor ama isinamdi bi turlu.Peki bu dedikleriniz sıfır ve yalıtımlı olan bina içinde mi geçerli?
Sürekli çatıya çıkılırsa tabiki sorunlar çıkar.
Cephe olarak güney doğu dahamı iyi sizce?
Tabiki ,ya bi kere alınacak o yüzden pişman olmak istemiyorum.
Arakat olan dairede Bulaşık makinesi, lavabonun solunda kalıyor yani tüm tezgah solda.
En üstteki dairede tezgah sağda yani doğru yerde, ama işte çatı sorunları yaşarmıyım bilemiyorum ki
Evet haklısınız..Ara kat olanı al canım,ilerde mutfağı yıktırıp yeniden yaptırabilirsin,ebeveyn banyosu çok elzem değil, ısınma sorununa çare yok çatı katı tercih etme yazın pişer kışın donarsın
Ya sizin kadar cesaretli olabilsemIsı yalıtımı olduktan sonra hiç sorun olmuyor üst kat.5 yıldır en üstte oturuyorum.(14.kat) .şimdiye kadar sıcak soğuk vs diye hiç rahatsızlık yaşamadım.eşimle ev alırken bu konuda çok fikr ayrılığına düştük.o hep arakat olsun istedi,ben üst kat diye direttim.şimdi o bile bana iyi ki arakat almadık diyor.
Güneybatı cephe pek soğuk olmaz gibi.
Ya off yine kafam karıştıAnnemin evi en üst kat. Senelerce orada yaşadım tabi ki ben. Sıfır binaydı aldığımızda ve ilk iki sene hiçbir şey yoktu. Daha sonra büyük bir fırtına oldu ve çatı akmaya başladı. Defalarca yapıldı, her sene tadilat gördü ama yok illa her sene bir kere yaşanıyor bu sorun.
Isı yalıtımı konusuna katılıyorum. Eskiden evimiz kışın soğuk, yazın çok sıcak olurdu. Yalıtım yapıldıktan sonra mis gibi. Kışın sıcacık, yazın da her ev nasılsa öyle. Hayatımda ilk defa üst kattan farklı bir yerde yaşıyorum şu an ve alışamıyorum. Tepemden bir şey çırpan hiç olmadı ama gürültü tuhaf geliyor. Hep söylenir ara kat iyidir diye ama en üst kat da sanki dolmuştaki en arka cam kenarı gibi, bağımsız böyle, herkesten uzak
şimdi şöyle birşey var son katta alsan,orta katta alsan,giriş katta alsan her taraf ortak alan eğer çatıda işi olurlarsa anten çakma merkezi sistem değilse karışılmaz.İstanbulda damlarda enerji var mı ben pek görmedim.Peki bu dedikleriniz sıfır ve yalıtımlı olan bina içinde mi geçerli?
Sürekli çatıya çıkılırsa tabiki sorunlar çıkar.
Cephe olarak güney doğu dahamı iyi sizce?