- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimSizin gibi komşu ne zor yav
İki dairede güney cephe biri batı biri doğu.Çatı problemi çok fena.. biz her yıl tavan boyatirdik.. ailecek nefret ederiz en üst kattan bu sebeple..
Üst kat komşusu kötü ise ara katta kötü ama altinizdaki herseye şikayet ederse üstte olmak da kötü.. şans bu kısım..
Sol taraf tezgah bence 2 adım fazla atarak çözülür çok ters gelmezse size..
2+1 olduğu için ebeveyn banyo yerine yukluk yaptirirsiniz yer olur size..
Güneş almayan tarafı tercih etmeyin bir de..
İlk kez cepheyle ilgili fikir geldi,Çatı izolasyonu iyiyse sıkıntı olmaz ben güney-batı cepheyi daima tercih ederim ama emin olun yalıtımdan
Tezgah lavabonun solunda kalırsa sol elini kullanmak gerekiyor, ve sağında sadece buzdolabı yeri var.tezgahın solda ya da sagda olması durumunu pek anlamadım fark ne olur kı
ben de en ustun bır altını aldım 3 ay evvel
en ust kat boş olsa orayı alırdım en azından ustumde ınsan olmazdı
ow hiç bu sekılde dusunmemıstım. bnm lavabo tezgahın tam ortasında:)Tezgah lavabonun solunda kalırsa sol elini kullanmak gerekiyor, ve sağında sadece buzdolabı yeri var.
Yorumların çoğunluğu üst kat öneriliyor.
Aşağı kısmı okumadım doğru,yalıtımdan evin içinde bi kışı geçirmeden nasıl emin olursunuz fikrim yok belki bahsini ettiğiniz arkadaşınız anlar.İlk kez cepheyle ilgili fikir geldi,
Peki neden öğle güneşi olacağı için mi?
Yalıtımdan nasıl emin olabilirim..
İnşaat mühendisi arkadaşlarımız vardır diye evin çatısıyla ilgili alıntı yaptım,ama sanırım o alıntı okunmadan geçiliyor.
Yanı su açıdan yazdım :) benim oğlum var da çok yaramaz,esimle komşular rahatsız olacak diye çok stres yapıyoruz hiç gürültü yapmasin diye yapmadığınız kalmıyor sizin gibi biri olsa ne stres yapardik şimdi bile bitiyoruzTeşekkür ederim
Şuanki komşularım öyle sorunlu ki, bu yüzden bu kadar sık dokumak geldi aklıma. Tecrübe ettim tüm gürültüyü. Sinirden ağladığımı polisi aradığımı biliyorum :)Yanı su açıdan yazdım :) benim oğlum var da çok yaramaz,esimle komşular rahatsız olacak diye çok stres yapıyoruz hiç gürültü yapmasin diye yapmadığınız kalmıyor sizin gibi biri olsa ne stres yapardik şimdi bile bitiyoruz
Bu yorumda farklı bi bakış :)Aşağı kısmı okumadım doğru,yalıtımdan evin içinde bi kışı geçirmeden nasıl emin olursunuz fikrim yok belki bahsini ettiğiniz arkadaşınız anlar.
Batı cepheye gelince ben güneşin batarken eve yaydığı o sakin ışığı seviyorum tabi binanın önü kapanmayacaksa ve günün o saatlerinde evde olacaksanız bu mühim bişey :) biraz keyfi anlayacağınız.
Ya siz naptınız inanın tüm hayallerim yıkıldı çatıyı sorsam da doğrusunu söylermi ki..Isı yalıtımı kötününde kötüsü
eps ancak kapalı balkonunuz olurda odanın dıvarını kaplarsınız balkonun soğunu almayın diye kullanırsınız
Dış yalıtım için çok yetersiz 16 yoğunluktur o enaz 26lık xps olması lazım
Çatıya gelince osbnin markasını ve 2 mi 3 mü onu sorabilir misiniz ?
Kronospan sumaş gibi markalar kullanıldıysa şiddetli yağmurda çatınız su alır
Mutfak için bişey diyemiycem solda sağda olması çok önemli değil bulaşık makinasını ne tarafa koyacaksınız o önemli
Ya şuan çok üzgünüm tam en üstü almaya karar vermiştim fakat bi arkadaşın yorumu tekrardan düşünmeme sebep oldu.Ebeveyn banyosu iyidir ya, candır, canandır.
Çocuklu eve şarttır. Misafir gelince, tuvalette biri varken, biri banyo yaparken çocuğun tuvaleti gelince dur bekle denmiyor.
Tezgahın sağı solu anlamam ben ama ebeveyn banyosu olduğu için üst kat diyorum.
Ayrıca ben de 13. katta, en üstte oturdum. Güney cephe idi, hiç de öyle ısınma problemi yaşamadık. Yalıtımı vardı.