• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev alma hayalim bile yok artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Allyy

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
219
510
18
Aşırı umutsuz ve mutsuz hissediyorum.Ev alma hayali bile kuramıyorum 300 bin gibi birikim var evim yok hayat standardim düstü.Artik birikim de yapamiyorum idareten taşındıgım ev beni bunaltiyor ah kizlar cikamam da artik burdan.Kiralar olmus 5 bin.Evde cok sorun var heryer dökülüyor üst komsu problem, ben ne yapicam?Ev alip cikarim diyordum seneye nerdee.Var mi benim gibi hisseden moral verin nolur😔

Aşırı umutsuz ve mutsuz hissediyorum.Ev alma hayali bile kuramıyorum 300 bin gibi birikim var evim yok hayat standardim düstü.Artik birikim de yapamiyorum idareten taşındıgım ev beni bunaltiyor ah kizlar cikamam da artik burdan.Kiralar olmus 5 bin.Evde cok sorun var heryer dökülüyor üst komsu problem, ben ne yapicam?Ev alip cikarim diyordum seneye nerdee.Var mi benim gibi hisseden moral verin nolur😔
1+1 lerde pahalandı ama ben olsam alırdım.Kira vereceğinize kendi taksidinizi ödeyin. 300 bin kredi çekseniz 200 civarı faiz geliyordu sanırım. Kiraya verdiğiniz parayı hesaplarsanız aslında çokta abartı bir rakam değil..(tek başınıza yaşıyorsanız düşünülebilir)

Bi de iyi tarafından bak, kendi evin olsa üst komşudan kaçışın asla olmazdı. Oturayım diye aldığın evi kiraya verip senin başka evde kirada oturman çok da hoş olmazdı bence.

Durum aslında çok daha kötü, konut kredilerine kısıtlama geldiği, 300bin den fazla kredi çıkmadığı konuşuluyor
Buda benim icin çok anlamlı demekki halkın kredi çekip ev almasını istemiyorlar zaten alacak var demek
Böyle bir ortamda inanın evim yok diye üzülmek en son aklıma geliyor. O kadar mutsuz huzursuzum yarinimi göremiyorum ki anlatamam..

Durum aslında çok daha kötü, konut kredilerine kısıtlama geldiği, 300bin den fazla kredi çıkmadığı konuşuluyor
Buda benim icin çok anlamlı demekki halkın kredi çekip ev almasını istemiyorlar zaten alacak var demek
Böyle bir ortamda inanın evim yok diye üzülmek en son aklıma geliyor. O kadar mutsuz huzursuzum yarinimi göremiyorum ki anlatamam..

Nerden duydunuz bunu? Daha yeni bir milyona yakın konut kredisi çekti bir tanidigim , emlakci arkadaşlarım başını kasiyamiyor o kadar yogunlar , bende anlamıyorum ama parası olan çok insan var ve herkes ev aliyor şu donemde

Nerden duydunuz bunu? Daha yeni bir milyona yakın konut kredisi çekti bir tanidigim , emlakci arkadaşlarım başını kasiyamiyor o kadar yogunlar , bende anlamıyorum ama parası olan çok insan var ve herkes ev aliyor şu donemde

Çalıştığım ilçe de çok fazla Red geliyordu, nette de karşıma çıkmaya başladı. Özellikle devlet bankalarından memur karı koca arkadaşım limite takıldı herhangi bir icra borç vs yok
Zaten ben bize dedim, milyon milyon krediye ihtiyaç duyanlara.
Yoksa çatır çatır ev satılıyor hatta müteahhitler sarıyor emlakciya düşmeden

Çalıştığım ilçe de çok fazla Red geliyordu, nette de karşıma çıkmaya başladı. Özellikle devlet bankalarından memur karı koca arkadaşım limite takıldı herhangi bir icra borç vs yok
Bende duydum,bi tanıdık yakın zamanda ev için yüksek limitli kredi çekti ama bayağı uğraştırdıklarını bankaların artık vermeye yanaşmadığını söyledi

Bende duydum,bi tanıdık yakın zamanda ev için yüksek limitli kredi çekti ama bayağı uğraştırdıklarını bankaların artık vermeye yanaşmadığını söyledi

Sürekli resmi gazete takip etmek lazım belkide belli prosedürler paylasiliyordur

her hafta ayrı fiyata mönü yiyoruz avm de.yakında ona bile gücümüz yetmeyecek kaldı ki ev tey teyyyyy.

Geçen hafta arkadaşa 750 bine çok ev aradık bulamadık.2+1 zemin katlar bile 900 den başlıyor ve çok ama çok küçük . Devlet memuru değilde özel sektorde olan kişilerin her an işten çıkarılma riskide var .bizide korkuttu işin açıkçası vazgeçtik

Geçenlerde bir yerde okumuştum Mayıs ayında bayramdan sonra ev fiyatları düşüşe geçecek diye.Bu devirde çok zor hiç değmeyecek evler dünya para.

İki sene önceye kadar benim de deli gibi ev alma hayallerim vardı ama artık imkansız gözüyle bakıyorum.Günlük yaşamaya başladık artık😔.

Aynı senin durumundayım tek fark ev kvdemin. Biz oturuyoruz kira vermiyoruz .bize çıkda demezler ama buraya ev alıp çıkarım hayaliyle geldim kiralr artti. ev fiyatları arttı.hayallerim yıkıldı resmen.

böyle bir şey olduğunu sanmıyorum, çevremde 1 milyona yakın kredi çeken iş arkadaşlarım var. 500-1 milyon arası çıkıyor hatta kim başvursa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back