- 20 Ocak 2010
- 45.132
- 152.393
- 43
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Kredisiz ev alabilenler zenginler oluyor maalesef bacım çalışan kadinsın korkma evin yoksa kesinlikle almalısınız Hayırlı olsun şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bız bundan 4 sene evvel ev almaya kalktıkGeçenlerde ben de aynı düşünceyi 230 binlik ev için düşündüm. Faizi gözümü korkuttu vazgeçtik,biraz daha birikim yapalım dedik. Siz bütçenizi daha iyi bilirsiniz. Gelir gider durumu,çocuk varsa onun 10 yıl boyunca tahmini aylık masrafı,ekstra hastalık gideri falan bunları hesaba katarak girişin. Hakkınızda hayırlısı olsun
Malesef aynen öyle oluyor Gelecekte rahat edeceğimizi düşünerek bir nebze daha iyi hissediyoruz kendimiziAşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali 10 yıl sonra evin olacak ama en dinç en güzel yaşaman gereken zamanında borç ödemekle cebelleşiyo olacaksın birçok şeyden vaz geçeceksin bunu yaparken. Zor
Başka şehirden almayi düşünuyorsan izmirede bakabilirsin canım 180bine rahatlikla ev bulabilirsin özellikle inşaatte olan binalar var daha ucuz oluyorÇocuk var hatunlar
Kiramız 1.150 suan butik site içerisindeyim.
Ekonomi konusunda gidişat maalesef evet iyi degil.
10 yıllık agır bir borcun içine girmek beni de korkutuyor.
180 bine ailemin oldugu memlekette 140 m2 evler var gayet güzel ve lüks acaba ordan mı alayım diyorum.
Kiraya en az 800'e verilir oralarda.
İstanbul maalesef uçuk ya 75-90 m2 arası evler 280 binden başlıyor bizim burada.
Genel olarak bu fiyatlar ya yüksek giriş ya da 1.kat felan
Kağıthane tarafından kayınvalidem 236.000 tl ye 2+1 aldı,bilginiz olmanız açısından sıfır bina.Çocuk var hatunlar
Kiramız 1.150 suan butik site içerisindeyim.
Ekonomi konusunda gidişat maalesef evet iyi degil.
10 yıllık agır bir borcun içine girmek beni de korkutuyor.
180 bine ailemin oldugu memlekette 140 m2 evler var gayet güzel ve lüks acaba ordan mı alayım diyorum.
Kiraya en az 800'e verilir oralarda.
İstanbul maalesef uçuk ya 75-90 m2 arası evler 280 binden başlıyor bizim burada.
Genel olarak bu fiyatlar ya yüksek giriş ya da 1.kat felan
Valla gerçekten iyi düşünülmesi gereken bi konu ya bu günün yada geleceğin ömrün garantisi Yok ama bu gün değerli. En azından ev alınacaksa da bi süre hayatını yaşamalı insanMalesef aynen öyle oluyor Gelecekte rahat edeceğimizi düşünerek bir nebze daha iyi hissediyoruz kendimizi
arsa için hayırlı olsun bence ev almayin o arsayi müteahhite verin. işte daha iyi olur hiç gerek yok ev almayaBız bundan 4 sene evvel ev almaya kalktık
bahce kat sıfır , 120 bın tl idi . Almayalım sımdı bırıktırelım fılan dedık(kendi oturdugumuz ev var). Bu sırada araba aldık, 1-2 ay evvel arsa aldık . Sımdı donduk bı ev mı alsak dıyoruz bodrum katlar olmus 280 bın tl. Sadece 4 senede oldu bu degısım yanı bırıkım yaparken evlerın fıyatlarıda habıre cıkıyor
İstanbul'da birikim yaparak ev almak çok zor. Siz biriktirdikçe ev fiyatları da artıyor.
Biz 3 sene önce aldık, faizi çok diyorduk ama şu an satsak kardayız bile.
Arsayı 3. havalımanının oralardan aldık arnavutkoy tayakadın koyunden. Koy yerlesımı olan bır yer ama ımarı acık degıl. Hem merkezede cok uzak o arsa bıze yaramaz yarın obur gun cocuk kendını kurtarır dıye dusunuyoruz. O zaman ulasım veya ıs alanlarıda o tarafa kayarsa ne alaarsa için hayırlı olsun bence ev almayin o arsayi müteahhite verin. işte daha iyi olur hiç gerek yok ev almaya
Arsayı 3. havalımanının oralardan aldık arnavutkoy tayakadın koyunden. Koy yerlesımı olan bır yer ama ımarı acık degıl. Hem merkezede cok uzak o arsa bıze yaramaz yarın obur gun cocuk kendını kurtarır dıye dusunuyoruz. O zaman ulasım veya ıs alanlarıda o tarafa kayarsa ne ala
Var maykay evetUmraniye'deydin degil mi? O civarda var mi bu fiyata?
olsun yinede arsa sahibi olmuşssun çocuga işe yarar..Arsayı 3. havalımanının oralardan aldık arnavutkoy tayakadın koyunden. Koy yerlesımı olan bır yer ama ımarı acık degıl. Hem merkezede cok uzak o arsa bıze yaramaz yarın obur gun cocuk kendını kurtarır dıye dusunuyoruz. O zaman ulasım veya ıs alanlarıda o tarafa kayarsa ne ala
Hangi merkeze? :)) Bize yakın mesela. Bize satın. Şaka bir yana iyi yerden almissiniz. Akıllıca. Degerlenecek merak etmeyin. İmara da açılabilecek bölgeler bence çünkü iş imkanları olunca o taraflara talep olacak.Arsayı 3. havalımanının oralardan aldık arnavutkoy tayakadın koyunden. Koy yerlesımı olan bır yer ama ımarı acık degıl. Hem merkezede cok uzak o arsa bıze yaramaz yarın obur gun cocuk kendını kurtarır dıye dusunuyoruz. O zaman ulasım veya ıs alanlarıda o tarafa kayarsa ne ala
peki annenin memleketine ha deyince gidebilir misin.Var maykay evet