BiriktirmedikMerhaba sorum ev alırken kaç sene peşinat biriktirdiniz? Para biriktirirken nelere dikkat ettiniz ?
4,5 sene lojmanda kalma hakkımız var. Şimdilik 1 bilezik, 3 gr altin, 1 çeyrek, 150 dolar, 100 euro biriktirdik. Var mı şuna şuna dikkat et para biriktirirken ya da ben olsam şu şekilde birikim yaparım ev alırken şunu yapmıştım diyeceğiniz bir seyler? Teşekkür ederim.
Kisa vadede bizim de yapmamız imkansız ama 4 sene de bir şeyler yapmalıyız. Bir daha bu kadar cüzi kira ödeyeceğimiz bir yer geçmeyecek çünkü elimizevalahi benim maaşım bence fena bir sayı değil ama değil ev almak ev eşyası alıp ev duzemiyorum gönlümden geldiği gibi
Ohh mis ☺Biriktirmedik
Kayimbabadan geldi
Ayy herkes çok umutsuz konuşuyor ama 4 sene de en azından peşinat biriktiremez miyiz yani ?Bu devirde gerçekten para biriktirip ev alabilen varmı ya
Modeli iyi bir araba almistik, biraz da altinimiz vardı. Arabayı peşinat yaptık evin yüzde 70 ine kredi cektik.Merhaba sorum ev alırken kaç sene peşinat biriktirdiniz? Para biriktirirken nelere dikkat ettiniz ?
4,5 sene lojmanda kalma hakkımız var. Şimdilik 1 bilezik, 3 gr altin, 1 çeyrek, 150 dolar, 100 euro biriktirdik. Var mı şuna şuna dikkat et para biriktirirken ya da ben olsam şu şekilde birikim yaparım ev alırken şunu yapmıştım diyeceğiniz bir seyler? Teşekkür ederim.
Başka türlü alamazdikOhh mis ☺
Babanızı seçemiyorsunuz ama kayınbabanızı tabikiBiriktirmedik
Kayimbabadan geldi
Gereksiz harcamalara dikkat edin. Bu dönemde para biriktirmekle olmaz o iş. Anca borca girip birşeyler alırsanız o kâr kalır yanınıza tabi gelir iyiyse. Herkes ev almak zorunda mı değil bence. Büyüklerden birşeyler kalma durumu varsa kendinizi borca sokmayın hayatınızı yaşayın. Biz öyle yapıyoruz.Merhaba sorum ev alırken kaç sene peşinat biriktirdiniz? Para biriktirirken nelere dikkat ettiniz ?