O zaman arka tarafa bakan ewler ilk tercihim olacak en az zararla kurtulmak adina. Terasim buyuk olacak hamak falan aliriz diye hayaller kurduk o kadar bunca cile cektim ya daga tasa baksa da gam yememBen pencere kapatmayı neden sundum çünkü öyle bir yerde pencereler kalitelidir ve kapatıldığında ses gelmez. Madem çok rahatsız oluyorsunuz eve klima Vantilatör falan alırsınız. Yani terasa da çıkıp sessiz bir ortam istiyorsanız kuş uçmaz kervan geçmez bir yerden ev alacaktiniz. Bu kadar kalabalık bir yerden değil. .
Kesinlikle arkada da Olsaniz ses gelecek. .
Ins en yakin zamanda Allah sana da nasip etsin kardesim. Gercekten zor yasamayan anlamazBenimde öyle bıktım vallahi şu yaz boyunca bahçede oynayan çocuk seslerinden uyanmaktan
Birgün ev alırsam dağa tepeye bakan bir yerde alacağım
Evet oyle yapacagim umarim beğendiğim kadar ki guzel bir daire bulurumbaşka yerden bak. zira gerçekten de bazı ailelerin zaman ayarı olmuyor.
Evler 3 katli yapiliyor. Birde cati katimiz olucak iste gercekten gurultulu oluyor dimi esim hic hos bakmiyor degistirmek konusuna. Ama omur boyu etkilenecegimden pisman olmak istemiyorumÜst katlardan almanızı tavsiye ederim.
Önceki evim çocuk aprkına bakıyordu ama 13. kat olduğu için çok sessizdi.
En az 10. kat olsun benim tavsiyem
Buyrun ne kabaligimi gordunuz? Zira karsimdakine konusurken 2 kere düşünür oyle yazari!Agresif konu sahibi derdinizin çaresi varda kabalığınızın var mı acaba
Anlamadim ne demek istediginiziE hamilesin bahane verme bence
Belki memnun kalirim hani buradaki cocuklar gibi olmaz aileler daha dikkatli olur diye kendimi teselli ediyorum sonra bi bakiyorum ki isimi sansa birakiyorumÇocuk sesleri rahatsız edebilir. İki bina arasındaymış park ve 3. kat rahatsız olursunuz. 6. katta oturuyoruz mahallenin çocuk sesleri hep evin içinde .
Konunun en basinda oyle bir cevap alip bide boyle cevap yazmak talihsizlik oldu acikcasi. En azindan benim açımdan gergin degilde sakin bi ev istiyorum cok mu sey istiyorum sence3. 5. Kattanda duyulurhamileikten sanırım çok gerginsiniz
Cok sagolun gercekten. Hassasliktan ziyade cevabi tuhaf buldum yani samimi cevaplar beklerken. Ama sonra bilgece ile duzelttik saniyorum durumu. En azindan benim acimdan durum buKonu sahibine ne kadar yüklenilmiş öyle...kkadını ancak başka bi kadın anlar.sanıyorum hamileliğinin son zamanlarında..o yüzden biraz daha hassas olunabiliyo...
Arka tarafta kaliyor canim yatak odam. Ben henuz tasinmadigim bilmediğim icin cok merak ediyorum haliyle. Birde umarim diger ailelerde cocugum ozgur buyumeli mantigi ile salip hic dönüp bakmayan turden olmazlar.Benim evim hem 1. Kat hemde tam çocuk parkının karşısı ama yatak odam koridorun donen kısmında olduğu için oğlene kadar da uyusam hiç duymuyorum bile seslerini. Oturma odamdyken tabiki duyuluyor, bende şu mantıkla on cepheyi tercih etmiştim enazından çocuğum olduğunda gonul rahatlığıyla parka gonderebileyim diye.. Bence sizin hele ki 3. Katsa kesinlikle tercih edin. 3 e kadar çok gelmez ses. Bide asıl onemli olan yatak odası orası da benimki gibi koridorun ote tarafındaysa hiç hiç kaçırma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?