• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev aldim ama ... :(

asishee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
258
131
53
33
Arkadaslar suanda kiradayim giris katta oturuyorum felaket derecede cocuk gurultusune maruz kaliyorum. Bu yuzden ev alirken hep onceligim sessizlikti. Simdi 48 dairelik bir projeden ew sectim hep teredutte kalarak. Evin kullanim alani odalar cok kullanisli 3. Kat dubleks bir daire. Ama kafama takilan birsey war. Evim 300 m2 lik cocuk oyun alanina bakiyor. Bu proje dahilinde yapilacak bir park. Ben acaba diger tarafa bakan yerden mi ew secsem? Bu sekilde oturup memnun olan veya olmayan bayanlar gorusleriniz benim icin cok onemli. Esim 3. Katta olacağımızdan pek etkilemez bizi gürültü diyor. Ama projeye gore karsilikli iki bina arasinda kalan bu parkta aileler eminim gec saatlere kadar ewe cagirma geregi duymaz cocuklarini.Bu arada cocuk onlar tabi gurultu olacak diyenlere cevabim BIKTIM Saat kavrami olmayan ailelerin laftan anlamayan cocuklarindan arkama bakmadan kacmak istiyorum.

Not:Firmanin internet sitesinden projesine baktim diger tarafa bakan dairelerin hepsi satilmis:(( Ben yandim valla yine gurultulu gunler beni bekler sanirim kaderim bu:(

Son düzenleme:
3.kata cok ses gelemz bence.
Ablamin knceki evide park karsiydi insanlar gece yarilarina kdr parkta duruyordu ama gurultu felan yoktu.

Bence 3. Kattan duyulur ses tecrübe ile sabit yani. Diğer taraftan ak bence evi kafan rahat eder

Yazin

Yazin terasa cikmayayim madem. Saol cok yardimci oldun
Bence çocuklarda sorun yok, sizde bir gariplik var.bayan cevap vermiş hemen terlemissiniz.nekadar asabisiniz öyle. Biz neyapalim yani.sormayın ozaman gidin tenhada bir yere yerlesin. Çocuklara yazık ondan diyorum:KK66:

Arkadaslar suanda kiradayim giris katta oturuyorum felaket derecede cocuk gurultusune maruz kaliyorum. Bu yuzden ev alirken hep onceligim sessizlikti. Simdi 48 dairelik bir projeden ew sectim hep teredutte kalarak. Evin kullanim alani odalar cok kullanisli 3. Kat dubleks bir daire. Ama kafama takilan birsey war. Evim 300 m2 lik cocuk oyun alanina bakiyor. Bu proje dahilinde yapilacak bir park. Ben acaba diger tarafa bakan yerden mi ew secsem? Bu sekilde oturup memnun olan veya olmayan bayanlar gorusleriniz benim icin cok onemli. Esim 3. Katta olacağımızdan pek etkilemez bizi gürültü diyor. Ama projeye gore karsilikli iki bina arasinda kalan bu parkta aileler eminim gec saatlere kadar ewe cagirma geregi duymaz cocuklarini.Bu arada cocuk onlar tabi gurultu olacak diyenlere cevabim BIKTIM Saat kavrami olmayan ailelerin laftan anlamayan cocuklarindan arkama bakmadan kacmak istiyorum.

Evim sitenin çocuk parkına bakıyor, sizi çok iyi anlıyorum. Diğer tarafa bakan bir daire tercih etmenizi öneririm.

Neden sasirdiniz pencere kapat onerinizi sundugunuzda bende en az siz kadar saskindim ama gecti

Ben pencere kapatmayı neden sundum çünkü öyle bir yerde pencereler kalitelidir ve kapatıldığında ses gelmez. Madem çok rahatsız oluyorsunuz eve klima Vantilatör falan alırsınız. Yani terasa da çıkıp sessiz bir ortam istiyorsanız kuş uçmaz kervan geçmez bir yerden ev alacaktiniz. Bu kadar kalabalık bir yerden değil. .
Kesinlikle arkada da Olsaniz ses gelecek. .

başka yerden bak. zira gerçekten de bazı ailelerin zaman ayarı olmuyor.

Bence çocuklarda sorun yok, sizde bir gariplik var.bayan cevap vermiş hemen terlemissiniz.nekadar asabisiniz öyle. Biz neyapalim yani.sormayın ozaman gidin tenhada bir yere yerlesin. Çocuklara yazık ondan diyorum:KK66:
Evet cok samimi bir cevapti gercekten b
Boyle kucuk cozumleri alayca dile getirenlere karsi tawrim net. Siz yardim etmeyin madem. Ama konumun amacini saptirmayalim.

3.kata cok ses gelemz bence.
Ablamin knceki evide park karsiydi insanlar gece yarilarina kdr parkta duruyordu ama gurultu felan yoktu.
Buyuk insanlar neyse de canim artik cocuk fobim war cok etkiledi bu ew beni :110:
Yoo buyukler zten gece yarisina kadar coxugu ile birlikte parkatydi buyuk bir parkti vevhic ses gurultu yoktu.sizde hamileainiz galiba cocugunuz olunca pencereden onlari izler bebiainiz ablam yegenime pencereden cocuklari gosterirdi bebekken.
Bence aorun olmaz hatta iyi olur

Back