- 8 Nisan 2017
- 56.949
- 299.432
- 698
Senin olursa kesemezler Niloya
Zeytinlik almak mı zeytinlikleri kesiyorlar yahu artık çatır çatır kesiyorlar hem de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeytinlik almak mı zeytinlikleri kesiyorlar yahu artık çatır çatır kesiyorlar hem de
Ee değerlensin diye zeytinlik alacaksın ya sonra yüksek meblaya istiyorlar sat bana diyorlar zeytinlik sahibi de o paraya satıyor tabii ki kar edecek ya işte o zaman zeytinlikleri bir güzel kesip denize karşı manzaralı apartmanları dikiyorlar işteSenin olursa kesemezler Niloya
Ben bir iki kez sizin bu minvalde mesajınızı gördüm şu an anımsayamıyorum ama müsait bi vaktinizde yönteminizi/hikayenizi yazarsanız okumaktan memnun olurumArsayı cok iyi araştırıp parsel parsel aldıgınızda öyle de güzel kazandırıyor ki ama cok iyi arastırmak lazım
Bizim burada deniz yok manzara yapılacak aklı olan toprağı satmaz zatenEe değerlensin diye zeytinlik alacaksın ya sonra yüksek meblaya istiyorlar sat bana diyorlar zeytinlik sahibi de o paraya satıyor tabii ki kar edecek ya işte o zaman zeytinlikleri bir güzel kesip denize karşı manzaralı apartmanları dikiyorlar işte
Cok kar gördüğüm için yazmadım. Konu sahibi küçük küçük altın , döviz vs yapıyormus ya bir sonraki yorumumda da yazdım . Kredi kartına taksit yapıp aldık , şimdi taksit miktarı eridi gitti.Siz bunu çok kâr görüşmüşsünüz sanırım ama değil .Seçimden önce almışsa ve sadece 14 bin kazanmışsa 70 binden o zamandan bu zamana, hiç yorulmadan kur korumalı mevduattan da alırdı .
Kârınız oldukça düşük kalmış demek istiyorum .
Mal sahibi olmak için borçlanmak en mantıklısı birikimle küçük şeyler asla alınmıyor ya kredi cekeceksinCok kar gördüğüm için yazmadım. Konu sahibi küçük küçük altın , döviz vs yapıyormus ya bir sonraki yorumumda da yazdım . Kredi kartına taksit yapıp aldık , şimdi taksit miktarı eridi gitti.
Borçlanarak almak mantıklı.
Honda’ydı sanırım . Demek istediğim şu eğer kredi kartınız varsa yüksek limitli taksitle de birseyler alabilirsiniz.evet aradaki değişim bence de çok düşük kalmış, niye acaba
şu uygun fiyatlı, düşük kapasiteli, şehir içi kullanıma uygun motorlar var onlardan mı acaba
evet bunu ben de isterimBen bir iki kez sizin bu minvalde mesajınızı gördüm şu an anımsayamıyorum ama müsait bi vaktinizde yönteminizi/hikayenizi yazarsanız okumaktan memnun olurum
İnşallah TL olarak koymamıssındırMal sahibi olmak için borçlanmak en mantıklısı birikimle küçük şeyler asla alınmıyor ya kredi cekeceksin
Yada sana güvenen birinden, yakın akrabadan borç alacaksın
Mesela geçen sene 20bin biriktirip koydum kenara dolap yaptıracağım diye ben yaptırana kadar dolap masrafı 40 bin oldu
evet haklısınızHonda’ydı sanırım . Demek istediğim şu eğer kredi kartınız varsa yüksek limitli taksitle de birseyler alabilirsiniz.
Ödemeniz TL olarak kalır zaten bir kaç ay sonra o para eriyip gidiyor :
Evet geçen sene yaptım o hatayı .hatta geçen sene de değil bir önceki sene .ben dolabi yaptırana kadar eridi şimdiki aklım olsa altın olarak koyardımİnşallah TL olarak koymamıssındır
Ahhhh altın olarak koysan iyiymiş .Evet geçen sene yaptım o hatayı .hatta geçen sene de değil bir önceki sene .ben dolabi yaptırana kadar eridi şimdiki aklım olsa altın olarak koyardım
tam olarak böyleyizİki memur biz de aynıyız ancak araba alabilmiştik ev şuanda hayal , artık eşlerden birimiz sadece kira ve site aidatı için çalışır hale geldi, şaka gibi, emeğimiz çöp resmen , ev hanımı olsam en azından evde keyif çatardım, şimdi hem çalış hem de kira ödemek için yaşa, bu gidişle kamp hayatına geçiş yapacağız ülkece...
Peki nerelerde satıyorBu işler öyle.
Ticaretten biraz anlıyorsanız ülke şu durumdayken para kazanmak, daha doğrusu enflasyonla mücadele mümkün.
En basiti indirim kovalarsınız teknolojik ürünlerin, kampanyadan aldınız, kutusuyla evde sakla 3 ay sonra üstüne eklemiş olacak.
Altın, dolar vs size o karı vermeyecek.
3 e aldığınızı 5 e satmanın mantığı, diğer bilindik yatırım araçlarında yoktur.
Millet bulaşık makinesi deterjanı alıyor ucuzdan, 2 hafta sonra paket başı 80 100 tl karla satıyor en az 20 paketten.
Böylece ana parasını enflasyona ezdirmiyor.
Hayırlı olsun tek tapu mu kooperatif hissesi miElinizdekiyle arsa alın çok ciddiyim bakın geçen sene 16 bin lira idi almadık aynı yer bu sene 200 bin aldık
Emlakçılar diyor ki ne dolar ne Euro ne altın yani arsa kadar fırlayan yok depremde etkili olmuş olabilir mesela 250 m arsayı 200 bina aldık bir artı bir ev yaptırmak niyetiyle hobi evi gibi tavsiye ederim arsa en iyi yatirim
Arsa seçiminin püf noktalari nedir ? Siz nasıl yapiyorsunuzarsa alın ben öyle yapıyorum genelde toprak souçta durdukça değerleniyor akarı kokarı olmaz