Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Bırakmamın nedeni farklı bir şehirde olmam. Farklı bir şehirde 2 ay kadar kaldım ilaç bittikten sonra bu da beni inanılmaz etkiliyor. Acil bi durum olmadığı sürece herhangi bi şekilde hastanesine gidemiyorum farklı bi şehrin. Öylece bırakmıştım. Geri geldiğimde alırım ilacı bir daha diye. 15 kiloyu şöyle farketmedim. Aslında kimse farketmedi sadece yanlardan aldığım için galiba gören 3-4 kilo aldığımı söylüyordu keza bende aynı şekilde. Hatta tüm aile üyelerimde herkes 15 kilo olayına şok oldu. Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler. Ne tür bi beslenme programı çizmeliyim onu haftaya bir diyetisyenle konuşmak için randevu aldım. Bu süreçte sinirlerim aşırı yıprandı. Düzenli olarak kullanmaya başladım ilacımı. Bunun ameliyatını filan olan oldu mu acaba tavsiye eder misiniz?
peki kaçlık kullanıyorsunuz ilacı yeterli gelmediği belli 3 ayda hatta bence siz ayda bir kan verip ilaç dozu ayarlaması yapmanız gerekir inanamıyorum benim tsh ım hep 100 diye gezemessiniz ..en kısa zmaanda 3 ün altına düşmesi gerekir vucudunuza ciddi hasarlar verir sinirleriniz yıpranır...ben sürekli kullanan biriyim ve ilacın bana yetmediği anlıyorum kolumu kaldıramıyorum tsh ım 5 in üstüne çıkarsa saçlarımda dökülmüye başlıyor .ve ayrıcada ilacı kullanmassan imkansız kilo veremessinBenim TSH'm hep 100 senelerdir 100 değişmiyor.