- 19 Ocak 2016
- 287
- 260
- 30
-
- Konu Sahibi Kardelenfzt13
Tabi çok haklısın,doktoruma en erken cuma günü gidebilecegim için önce sizlere sormak istedim bu durumu yaşayan var mı diye,çok teşekkür ederim cevabınız için :)Bence doktorunuza sorsanız daha iyi olur. Yanlış anlamayın da her ilaç her bünyede aynı etkiyi göstermez. Burada 10 kişi "Ben sorun yaşamadım" der ama içindeki bir etken madde belki sizin vücudunuzda farklı etki gösteriyordur. En mantıklısı doktorunuza şikayetinizi iletip doktorunuzun kararına göre ilaç değişikliği ya da doz değişikliği yapmanız. Geçmiş olsun.
Merhaba hamilemisiniz eger degılseniz veya dusunme asamanız yok ise 5 tsh ta nasıl ilaç baslandı baska bır dr a hatta endokrıne gıtmenızı onerırım benımde gebelıkte yuksektı levetron kullandım sonrasında dusurduk ve ılaç bıraktık suan 4 lerde 4.80 lerde fakat ılaç baslanmıuor arastırın lütfen gebelik düşünülüyorsa yuksek bır deger eger gebelık dusınulmuyorsa sınır kabul edılır.Merhaba arkadaşlar
Hemen kısaca anlatayım,bundan 4 gün önce kan tahlili için hastaneye gittim,tsh degerim 5 çıktı,t3 t4 degerlerm normal.Doktor ilaç kullanman lazım dedi ve euthyrox 25 mg diye bir ilaç verdi.Kullandıgımdan beri aşırı şişkinlik gaz yaptı,böyle bir durumla karşılaşan var mı
Merhaba hamilemisiniz eger degılseniz veya dusunme asamanız yok ise 5 tsh ta nasıl ilaç baslandı baska bır dr a hatta endokrıne gıtmenızı onerırım benımde gebelıkte yuksektı levetron kullandım sonrasında dusurduk ve ılaç bıraktık suan 4 lerde 4.80 lerde fakat ılaç baslanmıuor arastırın lütfen gebelik düşünülüyorsa yuksek bır deger eger gebelık dusınulmuyorsa sınır kabul edılır.
Merhaba canımMerhaba hamilemisiniz eger degılseniz veya dusunme asamanız yok ise 5 tsh ta nasıl ilaç baslandı baska bır dr a hatta endokrıne gıtmenızı onerırım benımde gebelıkte yuksektı levetron kullandım sonrasında dusurduk ve ılaç bıraktık suan 4 lerde 4.80 lerde fakat ılaç baslanmıuor arastırın lütfen gebelik düşünülüyorsa yuksek bır deger eger gebelık dusınulmuyorsa sınır kabul edılır.
Teşekkür ederim canım cevabın için :)Ben yıllardır kullanıyorum bir sorun yaşamadım canım.
Genelde bebek için sanırım tsh'ın düşürülmesi gerekiyor,o yüzden siz ilacınızı için doktorun dedigi gibi,düzenli içerseniz bir ay gibi sürede düşer,hamile kalmanızda sıkıntı olmaz bence,dert etmeyin.Merhabalar 2. Bebegimi istedigim icin kan tahlili yaptirdi. Ve troit degerim 6 cikti doktorum bu ilaco verdi yarin kullanmaya baslayacagim hic bir bilgim yok aslinda bu konuda en cok merak ettigim hamile kalmayi engellermi dusmeden hamile kalamazmiyim ve bu ilacla kisa surade dusuyormu yardimci olursabiz cok sevinirim
Canım troid düşünce kendiliğinden mi hamile kaldınMerhabalar 2. Bebegimi istedigim icin kan tahlili yaptirdi. Ve troit degerim 6 cikti doktorum bu ilaco verdi yarin kullanmaya baslayacagim hic bir bilgim yok aslinda bu konuda en cok merak ettigim hamile kalmayi engellermi dusmeden hamile kalamazmiyim ve bu ilacla kisa surade dusuyormu yardimci olursabiz cok sevinirim
Canım troid düşünce kendiliğinden mi hamile kaldın