Eurovision'dan çekil

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Eurovision Şarkı Yarışması'nın bu yılki en çok konuşulan katılımcısı Avusturya temsilcisi Conchita Wurst oldu.

Her yıl daha gerçekleştirilmeden bir tartışmanın yaşandığı Eurovision Şarkı Yarışması'nın bu yılki en çok konuşulan katılımcısı Avusturya temsilcisi Conchita Wurst oldu.

Upuzun saçları, koyu renk sakalları ve cüretkar kadın giysileriyle dikkat çeken Conchita Wurst, Rusya, Belarusya ve Ermenistan temsilcilerinin tepkisini çekti. Kopenhag'ta yapılacak olan Eurovision Şarkı Yarışması'nda bu üç ülkeyi temsil edecek olan yarışmacılar "Conchita Wurst yarışmadan çekilsin" dedi.

Bianet'in haberine göre Rusya, Belarusya ve Ermenistan Conchita Wurst'un yarışmadan çekilmesi için kampanya başlattı.

Ermenistan'ın Eurovision temsilcisi olan Aram MP3 adlı şarkıcı " Wurst'un yaşam biçimi doğal değil. Kadın mı erkek mi olduğuna kadar vermeli" dedi.

Conchita Wurst ise bu eleştirilere "Ben kadın olmak istediğimi söylemedim. Sadece çalışan bir kraliçe ve evde de tembel bir çocuğum" diye konuştu.

Wurst, Reuters’a verdiği bir söyleşide de “Sakallarım, kim olduğun ve nasıl göründüğünden bağımsız bir şekilde, istediğin her şeyi başarabileceğine dair bir beyan” diye konuşmuştu.

Eurovision Şarkı Yarışması'nı 1998 yılında İsrail'i temsil eden transseksüel şarkıcı Dana International "Diva" adlı şarkısıyla kazanmıştı.

Eurovision Şarkı Yarışması bu yıl 59'uncu kez düzenlenecek. Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da düzenlenecek yarışma 6 ile 8 Mayıs tarihleri arasında.

Conchita Wurst, Rise Like a Phoenix adlı şarkıyla ülkesini temsil edecek.

Kaynak : Posta

Son düzenleme:
siradisi olmak adina herseyin suyunu cikarmak zorundami bu insanlar yaaaa. Goruntu kotu,mumkumse ya cekilsin yada tarafini belli etsin. Kadinmi!, erkekmi!.... :44:

ALLAH kimseyi arada bırakmasın Birde Aceba Avusturya halkı bu kişiyi kendimi şeçmiş devletmi ? Nasıl bir ülke bu tarz bir kişiyi beni temsil etsin diye uluslararası bir organizasyona gönderir ,onuda anlamıyorum

Bitane daha var böyle Aziss diye bi şarkıcı ne zaman görsem içim ürperiyor klipleri mide bulandırıcı Buda aynı şekilde töbe yarabbim yaa

drug queen diyorlarmış galiba bu tiplere, yeni bi terim öğrendim bu sayede, eğer yarışmaya katılan trans olsa bişey demeyeceklerdi, bu adam için neden diyorlar ki, anlamsız geldi

drug queen diyorlarmış galiba bu tiplere, yeni bi terim öğrendim bu sayede, eğer yarışmaya katılan trans olsa bişey demeyeceklerdi, bu adam için neden diyorlar ki, anlamsız geldi

Bu normal değil be chess..
Tamam banane,bizene ...
Transeksüel,gay...vs olunca ya kadın görünümünde olursun,yada erkek..
Şimdi tv de Eurovisyonu izlediğini düşün oğlunla
Bu görüntüyü nasıl açıklayacaksın?
Bu tarz şeyler çocuklarda korku oluştururyaşadım,biliyorum
9 yaşındayken Marmariste Huysuz Virjin in şovuna gitmiştik ailecek.
Şovun sonunda benim kadın sandığım Huysuz bir takla attı
Peruk çıktıben şoktayım
Annem aslında onun adam olduğunu,şov için kadın kılığına girdiğini söyledi ama ben korktum bir kere
Aylarca unutamamaıştım o sahneyi

Ben benim çocuklara Bülent Ersoyu bile henüz açıklayamamışken bunu mümkünatı yok açıklayamam..
Bencede iğrenç görünüyor .Allahın gücüne gitmesin ama ..tamam tercihtir filandır da bir yere kadar kardeşimm suyunuda çıkarmamak gerekir.

çocuklar konusunda haklısın canım, kafa karışıklığı yaratacak bir durum

ama şu da var ki eskiden translar gayler çok korkutucuyken şimdi normalleşti, hatta benimsendi, muhtemelen bunlarda normalleşecek ilerde

bence bu adam lady gaga nın bir versiyonu, dikkat çekmeye çalışıyo, başarılı oluyoda, yoksa nerden bilecektik tanıcaktık bu adamı

"Kadınım yada Erkeğim" dese ne değişekki tepkiler anlamsız.(yalnız sakallar olmasa baya güzel bir kadın olurmuş:)))

Bitane daha var böyle Aziss diye bi şarkıcı ne zaman görsem içim ürperiyor klipleri mide bulandırıcı Buda aynı şekilde töbe yarabbim yaa

ayy evet yaaa şarkıları güzel eğlenceli ama görüntü ürkünç azisin hele bitane varya giymiş topukluları cins cins bakıyoo

çok itici buda yaa

Kadınım veya erkeğim demek zorunda değil bence. Bülent Ersoy'dan daha insancıl ve sempatik gözüküyor.

Birçok insan hakikaten kadin olarak dogdugu halde kendini erkek hisediyor yada tam tersi.
Bu duygu bence hiç kolay degil. O yüzden cinsiyet degistiren insanlari kinamam.

Amaaaaa bu adamin yaptigi uzaktan yakindan bunun ile alakali degil bence.
Tamamen ilgi çekmek amaci ile yapiyor bunu zaten.
Nasil Lady Gaga saçma sapan seyler ile (et kostümü mesela)
ilgi çekmek istiyorsa, bu adamda ayni öyle.

baktıkça içimden "bu kılık ne" diye gülesim geliyor. bi yandan da biraz rahatsız edici bir görüntü bence. sempatik bulmadım.

photoshopta iki insani birlestirmisler sanki...
herkesin kendi tercihi ama uzun sac, makyaji göz ve full sakal biraz sacma bi görüntü olursturmus

bu kadin ama erkek olmaya mi calisiyor
yoksa erkekte kadin olmak mi istiyor?

müziğin cinsiyeti yada siyaseti mi olurmuş,bana ne nasıl göründüğünden yada yaşam biçiminden,bence yarışmadan böyle saçma bir sebep için çekilmemeli,sonuçta bu güzellik vs...yarışması değil müzik yarışması,iyi müzik yapması önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…