Eurovision 2010 Favorimiz

vay be helal olsun gercekten hic beklemiyordum
sessiz sedasiz ikinci sirayi kaptilar

kimse tahmin etmemisti bunu,cekemeyenlere iyi kapak oldu :)
ilk bes kimler baska?
sonuncu kim oldu?

1. Almanya 2. Türkiye 3. Romanya 4. Danimarka 5. Azerbaycan

daha iyisi olabilirdi dediler.... manga bişey yapamaz dediler... o dediler,bu dediler...
eee nolduuu ?? manganın çok iyi bir seçim olduğunu en başından beri söylerim... haklı da çıktım... siyasi çıkarların ön planda olduğu,müziğin geri plana bırakıldığı bir yarışmada 2.olmak... süper hatta çok çokk süper bişey...
TEBRİKLER MANGA !!!

tebrikler maNgaalkisalkisalkis:sm_cool:turkbayragi
ilk beşte olmayı hak eden çok güzel şarkılar vardı:umursamaz:
almanya çok iyiydi ama açık ara farkla birinci olması şaşırttı beni.
bu 2 sonuç dışında(türkiye ve almanya) diğer isimler başka olmalıydı bence..

bide kizin reklamini cok iyi yaptilar, sempatik sirincik diye herkese cok sevdirdi kendini.
kiz 18 yasinda ama almanya tarihinde olmayan birseyi basardi
top 5 listelerinde ilk defa bi sarkicinin singleleri 3 sirayi kapti. yani kiz üc sarkisiyla haftalarca top5 listelerinin 3 sirasindaydi :) seytan tüyü var kizda valla.

ben fransanin ilk 5de olmamasina sasirdim ya, babam bile dinleyince telefonu istedi gel arayalim diye adam gaza geldi sırnaşık şey

kızlar o kadar ülkeden oy bile almadık onları göz onunde bulundurursanız biz 1. yiz hep yüksek puanlar aldık ve çogu guvendigimiz ülke oy bile vermedi

cok üzgüldüm cok senağlama
almanya jury ye iyi para yedirmis demekki:1closedeyes:
bukadar cok farkla puan alacak bir sarki degildi, jury oyuyla birinci oldu izleyici oyuyla degil
eurovisionda satilmis

asil 1. MANGA Şeniz

Son düzenleme:
kizlar seneye benim 2 yasimdaki kuzenimi yolluyoruz :))))
madem eurovision'da çocuklar sempatik hareketleriyle kazaniyorlar, benim kuzenim hepsinin gonullerini fetheder o halde onu yolluyoruz :))))))))))))))))))))
Manga sen bir harikaydin!!! o satanist tipli kiz birinci oldu yanarim yanarim bir ona yanarim!!!
sen uzulme sen bizim birincimizsin MANGA!!

valla daha önce de söyledim final kısmında şarkıyla oynayarak çok iyi bi fark attılar
dün netten bi yarı finali izliyorum bi de şarkıyı ilk kamuoyuna sundukları zamanı çok fark vardı.
ama dün yarışmayı izlerken tek korktuğum ülke fransa idi ama almanya öne geçti demek
helal olsun mangaya

Almanya'nın şarkısını beğenmedim ama manganın da o şarkıyla 2. olabilmesi büyük başarı,tebrik ediyorum alkisalkisalkis (daha iyi bir şarkı ve daha iyi bir performans beklerdim mangadan )

mangayı her zaman beğenirim ...yarışmada da güveniyordum şarkıyı da beğenmeyenlerin aksine güvenim vardı...dün de izleyince baya hoşuma gitti...
hak ettiler bence tebrikler...

tebrikler mangaya ama ben yunanistanın sarkısınıda begenmiştin neden ilk 5te yer almadı anlam veremedim

bir arkadaşın yazdığını bu konuya da yazmak istedim...bakın ne kadar doğru şu teletex meselesi ile her şey ortada bence

Kizlar ben dün eurovision'u almanya kanalindan izledim... actim teletexti bakayim dedim
ne zaman cikacak eurovision, baktim eurovision su saatte iste yaziyor, sonrasinda ise
"Grand Prix Party" yaziyordu.. yani almanlar toplanmislardi zaten eurovision öncesi, konser alani
gibi bir yerde, orda eurovision öncesi konusmalar filan yapildi sonrada eurovision bitince "Grand Prix Party" kutlamasi vardi ..
Allah allah hayret.. demekki iclerine dogmustu 1. olmak
Kizlar bu sene eurovisionda $ike vardi bu coooooooook acik..
Cünkü mesela avusturya 2007 yilinda eurovisionda hep sonuncu filan olduklari icin eurovisiondan ayrilmislardi bosuna para
ödememek icin .. Ve eurovisionu yürütenler baktilarki almanyada, eee büyük sponsor nasil olsa, onlarda cikacaklar,
sizide bu sene birinci yapalim cikmayin dediler...
Yani resmen bilerek Lena secildi.. Gördügünüz gibi oylamadada jüri bu yüzden türkiyeye puan
vermemis.. anlasmali yani..

ayrıca kızın daha yarı finale bile katılmadan şarkısına güvenmesi,kesin gözüyle bakması...
ya da kazandıktan sonra yaptığı yapmacık numaralar...
bunların hepsi .. .tesadüf mü ? yerimseniben

Tatlım bence olması doğal cunku bızde Sertap erener 1.olcagı zaman ona bukdr guwenıyorduk we sewınmek ıcın hazırdık..bence Kimse Mangaya gereken değeri wermedi beğenmedi,eurovisyn gecesı herkes bı baktı o ıyıymıs baska ulkeler daha cok deger wermıs 2.olmuşuz smdıde hakkımız yendı fln denılıyor.. Almanya en basından berı kendıne guwendı,iddalıydı..
Ona bakarsak Azrbycan da ılk 2de yer almaya kesn gozuyle bakıyordu,hazırlıkları wardı..ama olmadı almanyanınkı de olmayabılırdı ama onlar guwendıler we ınsanlarda bunu gorduler..

ben sahsen sertab'in tesaduffen birinci olduguna inaniyorum
birinci olmasaydi hakkettigini savunurdum yinede!!!
ama sadece tesaddufen birinci oldu, cunku yine yurt disindaki turkler sayesinde birinci oldu
buna diger ulkelerin yabancilari destek olmadi.... oyle olmus olsaydi açik arayla birinci olurdu
oysa belcika'yla 1puan farki vardi!!!

gel gelelim almanya'ya yine soyluyorum o satanist tipli kizin birinci olmasi banada saibeli geliyor!!!! almanya'yi kimse gunahi kadar sevmez avrupa'da... nasil olurda yemeyip içmeyip ona puan verirler anlamiyorum!!!

herkes kza cok sırın cok seker dıor sen nasıl satanıst gıbı buldun anlamadım kaydirigubbakcemile3

annemde guzel kiz diyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
heralde Manga'dan çok umutluydum
o kizda birinci olunca acaip bir antipati oldu bende
sanatist 'ten kastim gothic tarzi makyaj olmasi, gicik oldum iste o kiza alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…