Ya öcülere birşey demem de, molitva şarkısı harikaydı ve solistin de sesi muhteşemdi. O kadar da yapmayın yani. Kadın lezbiyense bize ne, şarkı yarışması bu. Politika her zaman vardı bence, o zaman dediğimiz de çok eskiler değil hani.
bu yıl hiç izleyemedm yarı finalleri bu akşam kaçırmam artık
manganın şarkısı güzel bence ama diğerlern dinlemediğim için bir fikrim yok
geçen yıl olması gerektiği gibi olmuştu sonuçlar
norveç haketmişti gerçekten aynen sertap gibi
umarım bu yılda hakeden şarkı birinci olur
tabi gönlüm mangadan yanaturkbayragi
sertab neden hakketmemis olsun ki,
herkes kendi milletini tutarken, neden bizim milletimizde bazilari hala hakeden kazansin mantigiyla konusur!!!
sertab'ta hakketmsiti, hadise'de hakketmisti ama hadise'de politika daha revaçtaydi
sertab'ida zaten bir puan farkiyla durduramadilar, onada heralde utandiklari için açik farkla birinci yapmadilar!!!!
turkiye'yi kim temsil ederse etsin, bizim gonlumuzdeki tek birinci odur o olmalidir!!!
kimse adil davranmiyor neden biz de davranip yabancilara öncelik taniyalim!!!
herseyden önce TÜRK oldugumuzu ve BAYRAGIMIZi unutmayalim!!!
sertab neden hakketmemis olsun ki,
herkes kendi milletini tutarken, neden bizim milletimizde bazilari hala hakeden kazansin mantigiyla konusur!!!
sertab'ta hakketmsiti, hadise'de hakketmisti ama hadise'de politika daha revaçtaydi
sertab'ida zaten bir puan farkiyla durduramadilar, onada heralde utandiklari için açik farkla birinci yapmadilar!!!!
turkiye'yi kim temsil ederse etsin, bizim gonlumuzdeki tek birinci odur o olmalidir!!!
kimse adil davranmiyor neden biz de davranip yabancilara öncelik taniyalim!!!
herseyden önce TÜRK oldugumuzu ve BAYRAGIMIZi unutmayalim!!!
acikcasi benim ülkemde olsa..hakediyorsa oy veririrm...mesela rimilimiley sarkisina..karsinda süperststar...ve dümtektek gibi sacma sapan uyduruk basit sarkilara oy veremem...ama mangaya bugün oy vereceyim...nekadarda tarzimisa uymasada yinede hakediyorlar...canım 1.si ben sertab haketmemişti demedim lütfen daha dikkatli oku
hatta hakettiği için 1. oldu dedim ki ben o gece sevincimden ağlamıştım
2. si geçen yıl evet hadisenin şarkısı güzeldi ama canlı performansta sesi iyi değildi bence
yani kusura bakmayın ama daha önceki yıllarda bizi temsil eden hiçbir şarkımızı sertabın şarkısı kadar beğenmedim işte bu yüzden sadece sertap 1. oldu
evet benim ülkem ve şarkım ama mesela sibel tüzünün o saçma şarkısı süperstarı da neden 1 olmadı kesin bu işte siyaset var demek te saçma olmaz mı sizce?
herkes ülkesinin birinci olmasını ister yurtdışında olsaydım ülkeme oy atardım muhakkak...
1 kereden fazla oy veriliyormu..bilmiyorumkismile:lepi:tabiki mangaaaaaaaa:lepi:
bu ay tel faturam yüksek gelicek galiba:1ninca:
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
1 kereden fazla oy veriliyormu..bilmiyorumkismile
ben kenen doguluda 2 kez aramistim 3.de aramak istedigimde hatlar kesilmisti..evet veriliyor
ben kenen doguluda 2 kez aramistim 3. aramak istedigimde hatlar kesilmisti..klava:
neyse bugün bende hatlar kesilene kadar oy vercem..:)turkbayragio yogunluktan kaynaklandi sanirim
babam hadise'de bir kaç kez oy atti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?