Eurovision 2010 Favorimiz

İyide arkadaşım ben kadın lezbiyen diye birşey demedim ki banane hayat kendisinin hayatı, ismi aklıma gelmedi diye öyle dedim yerimseniben
Ayrıca renkler ve zevkler tartışılmaz, hem hepimiz aynı düşünsek anormal bir durum olmaz mı?
Ortak bir noktamız var o da Türkiyemizi desteklemek, buna kimse birşey demiyor zaten.
Ama her yarışmada aynısı oluyor, işin içinde başka dolaplar dönüyor kulis arkalarında.
Ki bununda herkes farkında aslında, büyük bir haksızlık bu bana göre.

Bu yarışmada malesef hakeden kazanmıyor.

bu yıl hiç izleyemedm yarı finalleri bu akşam kaçırmam artık
manganın şarkısı güzel bence ama diğerlern dinlemediğim için bir fikrim yok

geçen yıl olması gerektiği gibi olmuştu sonuçlar
norveç haketmişti gerçekten aynen sertap gibi
umarım bu yılda hakeden şarkı birinci olur
tabi gönlüm mangadan yanaturkbayragi

sertab neden hakketmemis olsun ki,
herkes kendi milletini tutarken, neden bizim milletimizde bazilari hala hakeden kazansin mantigiyla konusur!!!
sertab'ta hakketmsiti, hadise'de hakketmisti ama hadise'de politika daha revaçtaydi
sertab'ida zaten bir puan farkiyla durduramadilar, onada heralde utandiklari için açik farkla birinci yapmadilar!!!!
turkiye'yi kim temsil ederse etsin, bizim gonlumuzdeki tek birinci odur o olmalidir!!!
kimse adil davranmiyor neden biz de davranip yabancilara öncelik taniyalim!!!
herseyden önce TÜRK oldugumuzu ve BAYRAGIMIZi unutmayalim!!!

bir ülke vardı ,grup şeklinde erkekli kızlı.. adamın biri arada kendi sesiyle soyluyor.. o harika bir şarkıydı benım icin.hangi ülke bilen var mı arkdslar?
Birde milliyetçi olarak ,kendi ülkemin şarkısını çok begeniyorum..

Son düzenleme:

canım 1.si ben sertab haketmemişti demedim lütfen daha dikkatli oku
hatta hakettiği için 1. oldu dedim ki ben o gece sevincimden ağlamıştım

2. si geçen yıl evet hadisenin şarkısı güzeldi ama canlı performansta sesi iyi değildi bence
yani kusura bakmayın ama daha önceki yıllarda bizi temsil eden hiçbir şarkımızı sertabın şarkısı kadar beğenmedim işte bu yüzden sadece sertap 1. oldu
evet benim ülkem ve şarkım ama mesela sibel tüzünün o saçma şarkısı süperstarı da neden 1 olmadı kesin bu işte siyaset var demek te saçma olmaz mı sizce?
herkes ülkesinin birinci olmasını ister yurtdışında olsaydım ülkeme oy atardım muhakkak...

Son düzenleme:
bi de şunu eklemek istiyorum herkes kendi ülkesini tutsaydı sertap ta 1. olamazdı o zaman
eğer olmasaydı ben de sizin gibi düşünür sadece siyaset var bu yarışmada derdim...

asabiyete gerek yok,sakin ol bence biraz.
kimse burda türklügünüde unutmaz bayraginida.

acikcasi benim ülkemde olsa..hakediyorsa oy veririrm...mesela rimilimiley sarkisina..karsinda süperststar...ve dümtektek gibi sacma sapan uyduruk basit sarkilara oy veremem...ama mangaya bugün oy vereceyim...nekadarda tarzimisa uymasada yinede hakediyorlar...

ayrica fransanin sarkisida kötü..hadisenin sarkisinin icerikliginde en cok dümtektek oldugu gibi....fransaninda alley alley alley diyorlar sürekli.

:lepi:tabiki mangaaaaaaaa:lepi:

bu ay tel faturam yüksek gelicek galiba:1ninca:

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

ben bikac kez verdim
ama alman kanalina baya küfürü yagdirdim
numarayi niye hemen vermiyo 5. sarkidan sonra verdi:mymeka:

kızlar ülkeler birbirine oy veriyor dediniz.

bence bu sene şanslıyız malum birçok ülkede türklere vize kalktı,bizimkiler doluşmuştur o ülkelere,sonrada gelsin oylar:lepi:

valla ne yalan söyliyim bende milliyetçi duygular taşıyorum ama sibel tüzüne,rimirimileyliye oy vermeye elim gitmezdi,müzik zevkime hakaret olurdu...ha benim müzik zevkime uygun olmasa da olur ama rezil de etmesin yani,hadi diyelimki bi yanlışlık oldu rimileyley kazandı o sene,ben utanırdım herkesin bizi o şarkıyla tanımasından,allahtan sonlarda olduda dikkat çekmedikkaydirigubbakcemile3

bu arada evet türkiyedeki ermeniler ermenistana oy veriyor,ama ordaki türklerde buraya oy veriyor,kesinlikle şike var bunda,mümkün değil türkiyeye bu kadar az puan gitmesi,bence bize oyunlar oynuyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…