Eurovision 2010 Favorimiz

var ya süper.en hareketli bizim parça bence.

yunanistanı beğendim ben,
manga da başarılıydı,
gerisini izleyemedim,izleyemiicem

manga harikaydı resmen
zaten bu yıl aman aman güzel bi şarkı yok
manga haketti bence birinciliği...

manga yı çok beğendim sahnesi de sesi de çok güzeldi
fransayı da beğendim

fransa nın şarkısını ricky martinin şarkılarına çok benzettim tam bir yaz şarkısı olmuş...

vay be helal olsun gercekten hic beklemiyordum
sessiz sedasiz ikinci sirayi kaptilar

kimse tahmin etmemisti bunu,cekemeyenlere iyi kapak oldu :)
ilk bes kimler baska?
sonuncu kim oldu?

Evde değildimm sizinle birlikte burdan takip edemedim..ama her sanıyesınde kesınlıkle cok heycanlandım... çoğu şarkı bırbırnın aynıydıı.. Manganın farkı ortadaydıı we gercektennn cok begendım buraya yazdıgım aklma geldı we dedım kıııııı manga 1.olmalı tersii olduuu turkbayragi

Almanya da faworımdı tebrıkk ederım....en çokta hadıseye kapak oldugu ıcın sewınıyormmmm :lepi::lepi:
2.lıkte super bı sonuccccc..Tebrıklerrr Manga....Oy gonderen tum arkdslarımızaaa kocamann tskkurlerrr Şeniz

kiz kapkara sade bi elbiseyle kendi cikti sahneye
hic bi isik gösterisi bilmem ne olmadan kirik ingilizcesiyle aldi birinciligi ya :)))

almanyada favorimdi ama simdik bizim önümüze gectiler diye gicik oldum yaw

ewet sana katılıyormm.. bizimkılerın werdıgı emek 1.liği hakedıyordu... kız 18 yaşında... Şarkılarına okdr guwendıler kı baska bırseye gerekte duymadılar.. haklıda cıktılar. bence polıtka yawastan etkısını kaybedıyor eurvsynda artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…